- 28 Temmuz 2008
- 377
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sido rahat ol canım benimde kanamam oldu sana yazmıştım ve ben 2 gün istirahat edip bu halde nöbet tuttum şuan 7+3 sat a göre olmama rağmen fetel kalp atımı görülmedi endişelenme mutlaka göreceğizkızlar kımse bana cevap yazmıcakmı:1no2: dun cok hafıf bı kanamam oldugu ıcın cok endıselıyım.hıc kalkmadan yatıyorum.hıc boyle bı tecrubesı olan yokmu? doktorum ılaca sımdılık gerek yok yat hep dedı.belkı zorlanmıssındır dedı.ama yınede moralım bozuk:1no2:
arkadaslar,benide yazin listeye
5+3 um bende.mart 27 gozukuyor
allahim herkese saglikla kavusmak nasip etsin
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yarın ben bebişimi görmeye gidecem diyorum yaaaaaaaaaaaa kimse benim heyacanımı paylaşmıyooo bende ağlarım o zaaman bebişimde üzülür bak ona göre...
hoşbulduk inşallah hepimiz bebişlerimizi alırız benimki daha yeni 4 haftalık sizinkiler?
hoşgeldin aramızaa.s.ya bende sadece kendimim sanıyodum daha 7-8 haftalarda hamile kıyafeti alsammı diye düşünen:) sanırım birazda psikolojik. herşey sıkıyor gibi geliyor. bu sıkma hissi de korkutucu bi rahatsızlık veriyor. yalnız ayakkabılar çok önemli kızlar, özellikle çalışan arkadaşlar. hamillelikten sonra çok dikkat etmemiz lazım. çatlakların yanında varis oluşumuda artıyor. çok düz değil ama asla topuklu değil. bide anlattıklarımı bulabilsem.
şunu söyleyebilirim beta hcg nin yüksekliği bulantıya sebep olur buda düşüğü önler bulantısı olmayanlarda düşük kolay yapar die bişey yok ama bulantı ihtimali azaltıyor bulantıda tek başına bir anlam ifade etmez gebelikte görülen hipertroidide bulantı yapar yani kafana takmaselam kızlaarr nasıl gidiyor sizin hamişlik..benim bu aralar mide ağrısı başladı acaba hamişlikle alakası var mı sizlerdede oluyor mu hiçç[/QUOTE
slm duygun.....bende mide ağrısı yok ama bazen yediklerim boğazıma kadar geliyormuş gibi hissediyorum süt içince geçiyor......birde bu akşam birkaç sitede okudum.....hamilelikte mide bulantıları ve kusma iyiye işaretmiş,mide bulantısı ve kusma yoksa sakat çocuk veya düşük olabilirmiş...bu ne kadar doğru acaba?şimdiye kadar hiç duymamıştım ve canım sıkıldı...mide bulantısı olmayan arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz...
canım ben dün nöbetçiydim geriden okuyup cevaplamaya başlamıştım ancak son sayfalara geldim hadi bakalım hayırlısı olsun gör bakalım minik meleğini....iyi haberlerini bekliyorum gelince yaz...:dance:YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yarın ben bebişimi görmeye gidecem diyorum yaaaaaaaaaaaa kimse benim heyacanımı paylaşmıyooo bende ağlarım o zaaman bebişimde üzülür bak ona göre...