bendede tam tersi..
kilo veriyorum..
4 kilo vermisim bile..
akinti bendede var su son 3 gündür falan.. iki gün sonra doktorda randevum var.. sorucam ona
selam kizlar nasilsiniz yokdum uzuun zamandir iysinizdir ins akintisi olan varmi yazmissiniz cok aferdisini ama ben ic camasiri yetistiremiyom kendime okadar yani ben hep olurdu zaten ama artti iycene
hepinize merhabaa..
yeni katıldım aranıza. 11 ay boyunca oldu olacak derken yumurtlama günüde neymiş bu ayda kafamıza göre takılalım dediğimiz ay hamile olduğumu öğrendim:)
hamişim, mutluyum ve sanırım mart annesiyim:)annem inatla şubat sonu doğuracaksın dio ama:) beni de ekleyin listenize lütfennn:) bu arada 9. haftaya giriyorum. karnım şiş, göğüslerim felaket, sanki şimdiden kilo almışım gibi..Allahım bu mutluluğu herkese nasip etsin ve kimsenin elinden almasın.
..................................................................
zor bir süreçç
ben bebeğimle artık duygusal bağ kuramıyorum..korkuyorum çünkü..
kan pıhtılaşmasına karşın sen bir doktorunla görüş bebek asprini verebilir sana..
çünkü her düşükde kan biraz daha pıhtılaşıyor.genede gerçi gerek görseydi önlem alırdı doktorun canım.
benim elim sürekli göğüslerimde.acaba ne durumdayım göğüslerim acıyormu diye
Annesininkuzusu......betül 19aramiza hoş geldiniz sorunsuz sağlikli mutlu huzurlu hamilelik geçirirsiniz inşallah
betül19 canim ayni şikayet bende var sürekli dönüyooo tansiyonunu sürekli ölç.ben tuzlu şeylerle geçiniyorummmm
hepinize merhabaa..
yeni katıldım aranıza. 11 ay boyunca oldu olacak derken yumurtlama günüde neymiş bu ayda kafamıza göre takılalım dediğimiz ay hamile olduğumu öğrendim:)
hamişim, mutluyum ve sanırım mart annesiyim:)annem inatla şubat sonu doğuracaksın dio ama:) beni de ekleyin listenize lütfennn:) bu arada 9. haftaya giriyorum. karnım şiş, göğüslerim felaket, sanki şimdiden kilo almışım gibi..Allahım bu mutluluğu herkese nasip etsin ve kimsenin elinden almasın.
aimn çok teşekkürler peki akıntı normal mi tansiyona daanneme gidince baktırcam
lülülülülülü
hoşbulduk inşallah hepimiz bebişlerimizi alırız benimki daha yeni 4 haftalık sizinkiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?