Hanımlar bunları okudukça şaşırıyorum... Ben de dahatık yok.. hiç hamiş olduğumu bile anlamıyorum. hiçbir belirti yok şikayetim de yok tabi.Ne zamana kadar böyle gidicek acaba
Sevgili Drajee, öncelikle çok geçmiş olsun...Seni çok iyi anlıyorum ve üzüntünü paylaşıyorum. Ben de ilk gebeliğimi düşükle yaşamıştım ama inan çok üzülmemiştim. Çünkü doğumda, 4.-5. ayında her türlü duygusal ve fiziksel bağı yaşamış ve bebişlerini kaybetmiş hamişleri düşündüm ve üzülmeye hakkım yok dedim...arkadaşlar ben dün bebeğimi düşükle kaybettim beni listeden silebilirsiniz inanın şu an konuşacak bile gücüm yok kendimi berbat hissediyorum ama onu 6 hafta bile yaşamak çooooookk güzeldi allahım sizlere sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu listeden çıkan son kişi olurum rabbim hepinize sağlık sıhhat versin bebeklerinizi kucaklayın inşallah benim içimde yara olucak mart ayında bide benim için sarılın bebişlerinize olur musenağlama
bende aynen rahatım sımdılıkılk baslarda karın agrısı oluyodu.sımdı cok nadır.mıde bulantısı yok bende.bel agrısı sadece yorulunca.yalnız halsızlık var baya...cabucak yoruluyorum.tansıyonum cabuk dusuyo.sureklıde wc ye gıdıyorum.sımdılık bendekı durumlar boyle.bugun 5+4 olduk teyzelerı, pek bı rahatsızlık vermıyoruz anneye su an ama bakalım bu nezamana kadar boyle gıdıcek :roflol:
seyhan toros mahallesi canım ...siz herhalde doğu görevindesiniz bu arada bugün kandil değilmiş bana yanlış söylemişlercanım benim bende çıkartamıyorum halsizlik hat safhada ayyyyyyyyy allahı bunlar güzel şeyler ya nekadar zorlansakta meleklerimizi kucağımıza aldığımızda unuturuz dimi.BABY BENDE ADANALIYIM NERESİNDEN....
sulu yeme sulu gıdalar daha çok bulantı yapıyor çubuk kraker baş gıdamız bir süre....ben meyvede yiyemiyorum canımkızlar benimde mide bulantılarım çok oluyor doğrudürüst yemek yiyemiyorum.internete girip sizlerle yazışmak bile zor geliyor artık halsizlik cabası.mide bulantısı olanlar neler yiyorsunuz hem besleyici hemde hafif olması gerekiyormuş.yemek yemek kabusum oldu.
arkadaşlar ben dün bebeğimi düşükle kaybettim beni listeden silebilirsiniz inanın şu an konuşacak bile gücüm yok kendimi berbat hissediyorum ama onu 6 hafta bile yaşamak çooooookk güzeldi allahım sizlere sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu listeden çıkan son kişi olurum rabbim hepinize sağlık sıhhat versin bebeklerinizi kucaklayın inşallah benim içimde yara olucak mart ayında bide benim için sarılın bebişlerinize olur musenağlama
bendede oldu ama kahverengiydi ben sadece 2 gün yatabildim progestan ilaç kullandım vaginal olarak sabah 2 akşam 1 sonra bir daha olmadı korkma geçer canımkızlar....bıraz kanamam oldu.kahverenk deıl kırmızıya yakın pembe gıbı.ama az mıktarda.cok korktum.doktorumu aradım kesın yatak ıstırahatı dedı.devam ederse ılac baslıcakmıs.ama ben yınede cok korkuyorum:1no2: boyle seyler yasayan oldumu hıc? yardım..
Sevgili Drajee, öncelikle çok geçmiş olsun...Seni çok iyi anlıyorum ve üzüntünü paylaşıyorum. Ben de ilk gebeliğimi düşükle yaşamıştım ama inan çok üzülmemiştim. Çünkü doğumda, 4.-5. ayında her türlü duygusal ve fiziksel bağı yaşamış ve bebişlerini kaybetmiş hamişleri düşündüm ve üzülmeye hakkım yok dedim...
Şimdi yine bir heyecan...
Sana da olsun inşallah..
DRAJE canım geçmiş olsun. Allah yenisine sağlık versin canım. İlk gebeliklerde e kadar sık olmaya başladı bu düşükler. Bende geçen sene ilk bebeğimi 5,5 haftalıkken kaybetmiştim. Dilerim biran önce tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın canım. Kendine iyi bak.
merhaba uglywife sana adinla hitap etmek daha guzel! olur benim icin eger yazarsan. demek Alamanyalarda bile ayda bir ultrason var... anyway nevermind. demek canin noodle istedi kiyamam daha bugun oglen yedim (sorry i dont wanna make you jealous) :)) benimde canim neler istiyor neler sarma, dolma ozellikle pide ve lahmacun koy kahvaltisi soyle balkaymaklisindan off of. canim ya bende calendar yapmaya calisiyorum soyle hafta hafta ilerleyen yapamadim bi turlu bi arkadas adres vermis ama adreste hata veriyor sen hangi adresten yaptin ve nasil yaptin if you dont mind could u write me please:)))
Ege-Deniz, öncelikle TEBRİKLER, takvimin süper olmuş senin minik bear inşallah sağlıklı bir yolculuk geçirir ve mululukla kavuşursunuz
Yaa evet bu arada yemekleri özlemek deyince eminim senin canın neler neler ister ama Londra'da nefis Türk yemekleri yapan restoranlar var di mi ve de senin aş ermeye hakkın var, eşin düşünsün o zaman:CüvCüv:
Noodle' a gelince tabii ki kıskanmadım afiyet olsun, benim yerime de ye bir daha ki sefere...
By the way, to be honest I would like to use my nickname in KK, the reason is I fell myself more free and I can ask or say whatever I want. I wonder if there can be any peole whom I know out of KK, and u know I have not told anyone that I am pregnant yet, cause in my first pregnancy I had an abortion which was an awful experience...
I mean If you don't really mind let's keep in touch by our nicknames at least for a while...
Is it ok???
Yaa bu arada umarım ingilizce yazarak bilmeyenlere kabalık etmiş olmuyoruzdur, öyle düşünüldüyse SORRYklava:
Thank you byeeeeeeeeeea.s.
arkadaşlar ben dün bebeğimi düşükle kaybettim beni listeden silebilirsiniz inanın şu an konuşacak bile gücüm yok kendimi berbat hissediyorum ama onu 6 hafta bile yaşamak çooooookk güzeldi allahım sizlere sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu listeden çıkan son kişi olurum rabbim hepinize sağlık sıhhat versin bebeklerinizi kucaklayın inşallah benim içimde yara olucak mart ayında bide benim için sarılın bebişlerinize olur musenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?