- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 39
bende hala kilom aynı..
8+2 yim ama tiksinmelerim had safhada..fazla yiyemiyorum ama sık acıkıyorum..
tahlillerinizi yaptırdınızmı?
ben tüm tahlillerimi yaptırdım.
Sevgili Ege-Deniz, senin merakını daha iyi anlıyorum şimdi. Haklı olarak ilk tanışmayı yaşamak istiyorsun...Umarım en kısa zamanda olur, mutlu ve heyecanlı olsun tabii
Bu arada bugün Almanya'da yaşayan bir gebeyle tanıştım, elinde bir takip çizelgesi vardı SÜPERRR...Ve Almanya'da da her ay ultrasona giriyorlarmış, bizimki Alman ekolü olmalı diye geçirdim içimden...
Bu arada İngiltere anılarım canlandı, ve özlemlerimi paylaştım seninle hele "noodle" :icecream:
Şimdi aş eriyorum desem eşime ama Londra usulü, gerçi gezdim ve gördüm ki artık Türkiyem de yok yok:teytey:
Umarım, Bebişinle Türkiye'ye gelirsin, Mamas&Papas, Mothercare bilmem ama herşeyin en kaliteli ve hatta ucuzunu alırsın...:1rolleyes:
saruboceq canım ne gıbı tahlıler yapıldı bendaha agustos 4 gıbı gıdecem doktora ama bilgim olsun
arkadaşlar ben dün bebeğimi düşükle kaybettim beni listeden silebilirsiniz inanın şu an konuşacak bile gücüm yok kendimi berbat hissediyorum ama onu 6 hafta bile yaşamak çooooookk güzeldi allahım sizlere sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu listeden çıkan son kişi olurum rabbim hepinize sağlık sıhhat versin bebeklerinizi kucaklayın inşallah benim içimde yara olucak mart ayında bide benim için sarılın bebişlerinize olur musenağlama
arkadaşlar ben dün bebeğimi düşükle kaybettim beni listeden silebilirsiniz inanın şu an konuşacak bile gücüm yok kendimi berbat hissediyorum ama onu 6 hafta bile yaşamak çooooookk güzeldi allahım sizlere sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu listeden çıkan son kişi olurum rabbim hepinize sağlık sıhhat versin bebeklerinizi kucaklayın inşallah benim içimde yara olucak mart ayında bide benim için sarılın bebişlerinize olur musenağlama
arkadaşlar ben dün bebeğimi düşükle kaybettim beni listeden silebilirsiniz inanın şu an konuşacak bile gücüm yok kendimi berbat hissediyorum ama onu 6 hafta bile yaşamak çooooookk güzeldi allahım sizlere sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu listeden çıkan son kişi olurum rabbim hepinize sağlık sıhhat versin bebeklerinizi kucaklayın inşallah benim içimde yara olucak mart ayında bide benim için sarılın bebişlerinize olur musenağlama[/ canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm haklısın şuan sana çok zor gelir inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsında görmemiş gibi olursun allahım sanada kısa sürede sağlık,moral versin...
valla beni biraz zorluyor acayip bir bulantı var çıkarmıyorum ama beter, birde çok halsizim ne yapacağız böyle bilmiyorum şu ilk zamanları bir atlatsaydıkBABY NURSE sağol canım hepimizin mübarek olsunnnn bebişle aranız nasılllll üzmüyo dimi annesi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?