Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar guzel senin adina çok sevindim kapkara.muhtesem bir duygu olduguna eminim.keske bende duyabilsem bebisimin kalbini of of sali gunu gelir mi?
daha önce şırnağa 2 defa gelmiştim ben...oradaki tümende kalmıştım bende doğu görevimi mardinde yaptım şırnak gerçekten sıkıcı...BABY NURSE EVET CANIM DOĞU GÖREVİNDEYİZ SENEYE SON ALLAH KISMET EDERSE.....torosra teyzemler var.adanayı özledim ya şimdiden izinden yeni geldim fakat yinede olmuyo.burası çok sıkıcııııııııııııııı
ya arkadaşlar yarın doktora gidiyorum 2 hafta önce görünmemişti doktor dış gebelik zannetmişti yarın inş görürüm bebeğimi heyecandan midem kasılıyo :bbo:
inşallah yarın güzel haberlerini alırız canım benim 7 haftalık oldu ama en son görülmemişti kalp atımı...bende cuma günü gideceğimya arkadaşlar yarın doktora gidiyorum 2 hafta önce görünmemişti doktor dış gebelik zannetmişti yarın inş görürüm bebeğimi heyecandan midem kasılıyo :bbo:
ayy ne guzel ya herkes bebislerini gormeye basladi darisi benimde basima oykucum sana bol sans eminim yarin cok guzel anlar yasiycaksin doktorda hadi hayirlisi gelince yaz bize.
bende igilterede dogum yaptim su ultrason isi cok kotu ya sana ozelden mesaj yazmistim ama okumamis olabilirsin hatta devlet o 2hakkini 1indircekmis odenek yok diye
arkadaşlar şimdi doktordan geldim bebeğimi gördüm ultrasondan hatta kalbinin atışını bile gördüm 6+2 günlükmüşüm yani doğum tarihim 20 martmış yani evlilik yıldönümümüzde dünyaya gelecek listede 1 nisan diye gözüküyorum onu 20 mart yaparsanız çok sevinirim