Canım bi sorunun varmıydı senin ağrı veya kanama gibi.....belki onlara istinaden yasaklamış olabilir.....bana hiçbirşeyi yasaklamadı...ilişkiyede devam edebilirsiniz dedi ama biz biraz tedirgin olduğumuz için eskisi kadar sık olmuyor.....zaten hamile değil gibiyim uyuklama dışında çok şükür fazla bi şikayetim yok...bu c.tesi tekrar gidicem dr.a.yarın izine çıkıyorum
bakalım neler diycek...güneş,deniz gibi konularda....
canım bende 6 haftalığım şu an beni bu ayın 23 de çağırdı kalp atışı için yani 7 hafta dolunca duyuluyoselam kızlar..bende mart annesi olcam Allah nasip ederse..6 haftalığım şu anda..keseyi gördük ama kalp atışları başlamamış..ne zaman başlar ya,çok tedirginim...?? 2,5 yıldır sürekli tedavi oluyorum...inş bi sorun çıkmaz...aranızda aynı haftada olup kalp atışı duyan varmı....???
kzlarrr benim göbeğim büyüyor mu neee 6+1 oldumm
Merhaba arkadaşlar ! Bu güzel siteye daha 1 ay kadar oldu üyeliğim ama uğurlu geldi sanırım :) Bugün hamile olduğumu öğrendimmmm :teytey: Sabahtan beri dua etmekten dilim kurudu hem kendim hemde diğer anneler için. Sizde benden dualarınızı esirgemeyin.
canım bende 6 haftalığım şu an beni bu ayın 23 de çağırdı kalp atışı için yani 7 hafta dolunca duyuluyo
kalp atışını duymada sınır 8 haftadır rahat ol canım görürsünüz ilerleyen günlerdeselam kızlar..bende mart annesi olcam Allah nasip ederse..6 haftalığım şu anda..keseyi gördük ama kalp atışları başlamamış..ne zaman başlar ya,çok tedirginim...?? 2,5 yıldır sürekli tedavi oluyorum...inş bi sorun çıkmaz...aranızda aynı haftada olup kalp atışı duyan varmı....???
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:teytey::teytey::teytey:Merhaba arkadaşlar ! Bu güzel siteye daha 1 ay kadar oldu üyeliğim ama uğurlu geldi sanırım :) Bugün hamile olduğumu öğrendimmmm :teytey: Sabahtan beri dua etmekten dilim kurudu hem kendim hemde diğer anneler için. Sizde benden dualarınızı esirgemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?