2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok hareketli olunca da doktor tam goremiyor yerinde durmadigindan denmisti ama bilemiyorum.
ben son gittigimde saat 17.00 idi randevum.saat 14.00 de yemegimi yemistim en son.
gayet guzel ensesi olculdu kipirdiyordu..
bi kerede cikolata yiyip gitmistim hicbir ise yaramamisti.hatta daha hareketsizdi desem yalan degil...

Bende öyle herkes söylüyo diye bi sürü çikolata yedim hemde istemeye istemeye ama yüzünü gözünü kapamış velet kılını bile kıpırdatmadı. Ama yemekten yarım saat sonra hareketlenmeye başladığını biliyorum ne kadar doğru bugün görürüm hihoyyyt
 
Bencede :) Bende meyvemi yiyip bir duş alıcam sonra eşim alacak. Hadi herkes için hayırlısı :) Kaçtımmmmmm
 
günaydın herkese...
dr. a gidenler inşallah çok mutlu dönersiniz, sağlıklı kıpır kıpır görürsünüz yavrularınızı.
ben çikolatanın faydasını gördüm, geçen sefer unuttum sıpacık keyfi yerinde yatıyodu öyle azcık kıpırdandı ama yediğim zaman taklalar atıyodu.
 
evet geçen gittiğimde çikolata yemiştim hiç durmamıştı kereta yerinde darısı bugüne
 
bu sabah yeniden yaz gelmiş buraya, kalktım duşumu aldım, bi güzel yağlandım keremlendim, o kadar konuştum tık yok bizim küçük hanımda. bağırsaklarımı epey hareketlendirdi onlar kıpr kıpır ama bebişten ses yok. çok merak ediyorum nasıl hissedeceğim ilk diye.
 
eliff ne zaman öğreniyorsun bugün mü inşallah gösterir!!heyecan yaptım ayol şimdi
 
Dr a gidecek arakdaşlar haberlerinizi bekliyoruz...
Elifcim hoşgeldin tatilin güzel geçmiştir umarım...
 
ayyyyyy bugün herkesde bi heyecan var...ne güzel..İnşallah güzel haberlerle dönersiniz...benim biraz canım sıkkın dünden beri....babamız üzüyor bizi biraz ...akşam yine ağla ağla hem kızıyorum bebişimide üzüyorum diye ama içimden geliyor ne yapayım..ya bu adamlar hiçmi anlamıyorlar bizi...duygusallığımız zaten zirve yapmış birde ben genel olarak biraz duygusalımdır...valla oturdum haberlerde de bi güzel ağladım...üfffffff ..... neyse bebeğim için toparlamam gerekiyor kendimi..
 
ne zaman ağlamaya kalksam bebişimin ne kadar üzüleceğini düşünüyorum..hiç bir şey üzülmeye değmez canım ya...
 
ayy canlarım, umarım hepiniz güzel haberlerle dönersiniz.. içinizi ferah tutun:) bebişimin arkadaşları da umarım bişey saklamazlar:) beklemenin zor olduğunu biliyorum.
 
kızz kavuşcak anniş çokmuş bugün bebişleriyle hadi bakalım güzel annişler selam söyleyin burdaki teyzelerinden dekaydirigubbakcemile5:nazar:
 
evet beklemek çok zor ya.yani 1.5 aydır bekliyorum ama 4 saat nasıl geçer diye düşünüyorum ya
 
ay canım onu görünce her şeyi unutuyorum şimdiden selamınızı söyliyeyim üstümde kalmasın..çünkü hastanaye girdiğim andan itibaren bir kalp atışı.oy oy sormayın hiç ve bazen tam vaktimde almıyorlar bizi..o zaman zaman hiç geçmiyor...ufff yaa
 
günaydın arkadaşlar.
burcusenk,öykübebek ve acıbiber hayırlı haberlerle dönün inşallah. Dua ediyorum bebişleriniz kıpır kıpır olsun,üzmesin annelerini.
 
Bende sağlık ocağına gittim-geldim. Aşımı vurundum. Maaşallah ebemizin eli çok hafif. İlacıda yavaş yavaş vereyim çok ağrı ypmasın dedi. 3 gün ağrısı olur endişelenme dedi.
Tartıldım 4 kilo almışım baştan beri çok dedi hamurişini azaltcakmışım. Allahallaaa. Ne yiyorumki nerden aldım yaw.

Hadi bakalım aşı açılışını ben yaptım. Darısı size. Şuan hiçbir ağrı hissetmiyorum.
 
X