2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aa demek kizartmalar zararliymis himmm.CADIARZU..cok kalorili oldugu icin tercih edilmemeli zaten de ama zararli oldugunu bilmiyordum bak. saol rebeca a.s.
 
Son düzenleme:
agrinin iltihaba cevirip bademcik enfeksiyonu olmasindan korkuyorum.
simdi sicak ihlamur bal iciyorum.oglen corba.
aksama gene sicak biseyler atlatirim insallah.dua edin benim icin.
aysininde dun bogazi agriyordu ne yapti acaba.


merhaba kızlar sağol elifcim ben yattım iki gündür dr.a gittim dinlen dedi.ilaç vermedi bi burun spreyi ve burun için buğu verdi ama ben ıhlamur içtim limonlu ballı süt içtim sıcak sıcağa sıcak limonlu su içtim..çok şükür iyiyim şimdi ama cuma günü bayağ yattım oda iyi geldi..dr. bol bol c vitamini al dedi....gece uytkunamadım hiç uyuyamadım ama atlatttım çok şükür....bqaktımki iyi haberler çoğalmış cinsiyetini öğrenen arkadqaşlar varmış ne mutlu bende salı gününü iple çekiyorum...herkese bu gece yarısından selamlar hepinizi öptüm....a.s.a.s.a.s.
 
sheylaa; bilmiyorum begenir misin ama aklima gelenler bunlar.cok bilinmedik birsey yook iclerinde ama bazen insan cok bildigi seyleri bile hatirlayamiyor. onun icin yine de yazdim.


HÜMA: Saadet, mutluluk
HESNA: 1.Güzel kadın. 2. Hanım, kadın.
HANDE: 1. Açılış, açılma. 2. Gülme, gülüş.
HALE: Ayın ve güneşin etrafında bazı zamanlarda görülen ışıklı halka, ayla, ağıl.
HANDAN: güleç, sevinçli, şen şakrak

KÜBRA:1. Büyük olan (Ekber'in müennesi). 2. Hadicetü'l-Kübra: Hz. Peygamberin ilk hanımı.

aslinda bakarsana iki harfte de cok fazla klasik isim var. Ama ben sana favori isimlerimden bir tanesini söyleyebilirim. hem cok güzel anlamlari da barindiriyor icinde:

ZÜMRA: 1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın.

Allah anali babali büyütsün insallah...

arkadaslar yeri gelmisken size bir hususu hatirlatmak isterim.Bir cogunuzun da bildigi gibi isim koymak cok önemli birsey.Hem cocugun karekteri o isime göre sekilleniyor hem de anlami kötü olan bir isim koyarak cocuklarimizin hakkina girmis oluyoruz. Söyle ki, bizler hep anne baba hakkindan bahsederiz toplum olarak ve sanki sadece anne-babanin cocuk üzerinde hakki varmis gibi algilaniyor ve bu sebepten de anne-baba olmak her hakki veriyormus gibi algilaniyor cogu zaman.Neyse bu uzun konu hic girmeden transit geceyim ama asil vurgu yapacagim sey su ki, cocuklarin da bizler üzerinde hakki vardir ve bunlardan ötürü öteki dünyada hak talep edeceklerdir. sirasiyla söyledir:

1.Cocuga güzel isim koymak
2.Cocugun her türlü egitimini vermek (icinde yüzmeye varana kadar hersey dahil)
3.Evlenmek istediginde onu evlendirmek.

bu üc hususta cocuk hak sahibidir. Alisilmisin disinda cocuklar da haklarini helal etmeyebilirler yani, sadece anne baba hakki yok. Onun icin isimleri koyarken dikkat edin.Ve sunu unutmayin bu görev büyüklerimizin degil bilhassa islam dininde size verilmis bir haktan öte bir sorumluluktur. Altinda sizin imzanizi tasiyan resmi bir belge olarak düsünün,metni kim yazarsa yazsin imza size aitse sorumlu sizsinizdir.

hayirli geceler....
 
:roflol: selam arkadaşlar doktordan geldim bu sefer başka bir dr a gittik.cinsiyetine baktı veeee kız dedi.ama %100 değilmiş %90 mış bu da demek oluyor ki falcı bacunuzun tahminleri tutmuyor kaydirigubbakcemile3
ayyy benim kızımmı olcak şimdi çok ilginç geliyor bana acaba nası bişi olcak çok merak ediyorum :uhm:

hayırlı olsun isheylaacım kız erkek hiç farketmiyo Allah sevgisini veriyo ....ins an bebişini gördükten sonra kelebekler gibi uçuyo demi:eek:
 
günaydınnn mart anneleri..
hepiciğinizi öpüyoruz biz kızımla:Şeniz:
buketcim benim tahmini doğum tarihime 3 mart yazarmısın bitanem.bebişin gelişimi 3 gün ilerde görünüyor her seferinde.
 
isim öneren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.seçmek gerçekten çok zor.anlamıda söylenişide güzel olsun istiyorum.önerilerde hemen hemen aklımda olanlara uygun çok sağolun :)
 
hayırlı olsun isheylaacım kız erkek hiç farketmiyo Allah sevgisini veriyo ....ins an bebişini gördükten sonra kelebekler gibi uçuyo demi:eek:

evet kesinlikle,zaten öğrenmeden bir gün önce gördüm rüyamda ve çok güzel bir duyguydu kucağıma almak gözleri yaşarıyor insanın.
 
günaydınlarr kızlarr nasılsınız????neşeli olsun tüm bebişler ve hamişler bugünnn:emir_bebek:hihoyyyt:teytey::nazar:
 
benim birkaç gündür kasık ağrılarım var şu ligamentlerle alakalı olsa gerek biraz da yoruldum bayram gelse de dnlensek kaçalım diyoz bülübülüylen biyerlere :1hug:
enelcim umarım kanamayla ilgili bir problm kalmamaıştır artık lavinia ve che iyi olmanıza sewindim böcüküm bol bol mama yiyosun diyerimseniben mi ?sheyllaa kızın hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına belki bu hafta aysinceyle ben de öğrenirim cinsiyetini yarın büyük gün renkli ultrasona grecez ense kalınlığı ölçümü yapılacak ve anası gibi edepsiz olursa hamsikuşum cinsiyetini gösterecek hayırlısı olsun inşallah:nazar::dance::Saruboceq:
 
lazanyacım yemeye başladım herhalde tiksinmiyorum eskisi gibi..
et ürününü hiç denemedim yemeyi denemyi düşünüyorum..
inşallah gösteriri bizim kız cinsiyetini dicektim..kız mı acep:smiley-cool:
hadi iyi haberlerle inşallah.bende yarın sabah üçlü test için kan testi vericem.
aslında hiç yaptırmak istemiyorum bu tarama testini de doktorum istediği için yaptırıyorum..
 
canım istemiyorsan yaptırma ben ikili testi yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum ense kalınlığı nası olsa yapılacak oradan şaibeli bir netice çıkarsa üçlüyü de öyle yaptıracam:CüvCüv:kendimi strese sokmak istemiyorum zaten hayatım işimden dolayı yeterince stresliÇok üzgünüm çoook
 
gunaydin kizlar gerci turkiyede saat 1 e geliyor heralde ama burda daha sabah:dance:kahvaltimizi yaptik bebisimle teyzelerimize, kardeslerimize bir slm verelim dedik... kizlar dun ilk hamis kiyafetlerimi aldim:dance:dun arkadasa yemege giderkende giydim kendimi tam hamis hissettim , bebis kiyafetlerine baktim ama gozum hep elbiselerde pembelerdeydi, ne guzel cinsiyetlerini ogreniyorsunuz ya benim randevuma daha 4 hafta 2 gun var off off gecmek bilmiyor su gunler:dilcikar:
 
lazanyacım ikili test sonucum iyi çıktı benim.bebeğin ense kalınlığı da 1.5 mm.risk 1/1287..
doktorda haklı riski üzerine almak istemiyor.
hayırlısı bakalım..
nazanım yurtdışında da hamiş olmak ne kadar zor be..
 
lazanyacım ikili test sonucum iyi çıktı benim.bebeğin ense kalınlığı da 1.5 mm.risk 1/1287..
doktorda haklı riski üzerine almak istemiyor.
hayırlısı bakalım..
nazanım yurtdışında da hamiş olmak ne kadar zor be..

hic sorma canim ya bebisimi cok ozledim gormek istiyorum ama beklemek zorundayim, birde bu son ultrasyonumuz olacak galiba bir sorun cikmazsa saglikli olsunda annesi bekler dogduktan sonra bol bol bakar yavrusuna:nazar:
 
çoookkk sıcakkkk bayılazaammkafamçokkarıştı:tomato: progesteron kullanan hamişler ne zaman kesti doktorunuz ilacı benimki bu hafta son dedi:CüvCüv:
 
progestanı ben hala kullanıyorum.kesmedim..
niye kestirdiki acep senin doktor..yada beimki niye bana kes demedi
 
bende varya menepozakaydirigubbakcemile3 girmiş kadınlargibi yanıyorum nerde uzansamda serinliyemiyorum:1shok: sizde yanıyormusunuz:nazar: bende halsizlikmirmirmirmir hala devam ediyor siz nasılsınızmirmirmirmir
 
bilmemki böcüğüm niden öyle dedi doktor bana ama ben bayrama kadar kullanacam kesmeyecem yolculuk planlıyoruz ne olur ne olmaz
sıcak bi basıyor bana da öyle böyle değil zaten 35 derece beyni pişiyo insanın bi pazara çıktım geldim kavruldum duşa zor attım kendimi su olsaydı duş alacaktım:roflol: su da yok ben de serdim göbeği çıkardım meyveleri açtım kitabı okudum mis gibi:dance:
 
X