İyiki bi yürüyüş yapayım dedim. Sanki kilometrelerce yol yürüdüm yaa. Amma çabuk yoruluyorum. Uykusuzlukda cabasıııııı.
buketcim yanlis bilmiyorsamyuruyus 3 aydan sonra oneriliyor. bence kendini cok fazla yorma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiki bi yürüyüş yapayım dedim. Sanki kilometrelerce yol yürüdüm yaa. Amma çabuk yoruluyorum. Uykusuzlukda cabasıııııı.
benim buda erkek olucak galiba yaa, yumurtlama gunumu 9 haziran olarak hesaplamistim nette, doktor dogum yapacagim tarihe 2 mart dedi, yorumcuda 9 haziranda dollenip 2 martta dogacak cocuga erkek diyo:uhm:
buketcim yanlis bilmiyorsamyuruyus 3 aydan sonra oneriliyor. bence kendini cok fazla yorma.
günaydın mart anneleriii.....
emelyucel ve adayadayı son adet tarihlerinizi verin listeye sizi de ekleyim.
evet mart anneleri çok uykucu bende şimdi temizliği bitirdim valla yoruluyorum artıkgünaydın canım. Sanırım mart anneleri uykuda bol bol. Benimde uykum geldi yine bi öğlen uykusuna yatayım ben.
günaydın herkese kızlarr.bişey soracağım bu aralar benim normal akıntılarım baya yoğunlaştı sizlerde de oluyor muu
günaydın herkese kızlarr.bişey soracağım bu aralar benim normal akıntılarım baya yoğunlaştı sizlerde de oluyor muu
merhaba arkadaslar bende araniza katildim.internette yaptigim hesaplamaya gore 14 martta dogum yapacakmisim.henuz doktora gitmedim.
akıntın şeffaf yada beyazımsı ise koku yoksa miktarından endişelenme bendede oluyor canım
canim biraz tarif et. yogunlasti derken kivami mi artti yoksa cok mu gelmeye basladi?
regni ne?kotu kokusu var mi?
günlük peti drlar önermiyor %100pamuklu kilot kullan pet içinde evdeki pamuklu eski atletler yada gazlı bez arasına az birşey pamuk sarsan çok sağlıklı petler naylon olduğu için hava aldırmıyor ve buda nemli ortamdan enfeksiyona sebep oluyor canım sebamed in ph 5.5 genital bölge temizleyicisi çok iyi doktorlar tarafından tavsiye ediliyor vagen ph ını koruyarak enfeksiyona karşı kalkan oluyor gebelikte önlem için iyi bence birde ilişkide mutlaka kondom kullanın grşrzevet canım aynı söylediğin gibi koku falan yok beyazımsı sadece miktarı arttı.bir de günlük ped kullanıyorum sizce sağlıklı mı