merhaba arkadasım ben 1 aydır korunmayı bıraktım ve bugun hamile olduğumu öğrendim cokkkk mutluyum pazartesi kac haftalık olduğuna baktırıcam seninde hayırlı olsun
hamile oldugunu nasıl anladın:lepi::lepi::lepi::lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadasım ben 1 aydır korunmayı bıraktım ve bugun hamile olduğumu öğrendim cokkkk mutluyum pazartesi kac haftalık olduğuna baktırıcam seninde hayırlı olsun
benm de şu an 5+1 oldu canm.ama adetime 3 kala öğrendim gebeliğimi o zman 106 çıkmıştı benm.doktora bugün tekrarlayalım mı hcg yi diye sordum gereksiz dedi keseyi gördükten sonra.hamlelik tanısı konması için gerekli o dedi
selam dostlar nasılsınız bakalım benim bebiş bayagec döllenmişe benzıyo dımı normalde 8 hazıran son adet günüm ama bugunku 170 cıktı gercı doktor hersey yolunda dedı ıkıye katlamıs cünkü mimikam ikimizin aynı gidiyo galıba 4 haftaya yenı girdik :asigim: allah hepımıze saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versın ben 2 hafta nasıl dayanacagım yaa daha kese bile göremedık hayırlısı bakalım bende hiç gebelık belırtısı yol sadece ates basması var birde karnımda agrı doktorum normal dedı ::::::::::::)
eger bebişlerinizin cinsiyetlerini merak ediyorsanız yorumcu ya girip bakın dogru cıkıyor...arkadaslarımda denedik.hepsinin dogru cıktı.
reglyden3 gün önce 6.94 reglyden 2gün önce 10.74 regly den 1gün önce 25.85 ve regly günü 76.05 ve regly 3, günü 170.50 benımkı gec döllenme canım valla kollarım delık deşik oldu :):):) allaha sukur yolunda gıdıyor ben degerım basta düşük dıye hergun tahlıl yaptırdım maşaallah düzene girdi:asigim:
doğum tarihim 15 şubat 1979
son adet tarihim 26 mayıs
29 günde bir
yok canım bılmıyorum ama 23 hazıran gıbı yumurtladım yanı düzenlıydı benım yumurtlamalaım son anda tutunmus olacakkı daha küçücük :asigim:banada bakabılırmısın canım dogum tarıhım 06aralık1984 son adet tarıhım 8 hazıran adet döngüm 30 gün sımdıden tesekkur lerrrrr
6-7-8 haziran erkek 9-10 haziran kız
9 haziran yumurtlama gunu gibi gozukuyor kız veriyor.ama hangi gun hamile kaldıgın onemli...