2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yafu szin hızınıza yetişilmiyor. en son hangi sayfada kaldığımı bilgisayarın yanına not alıcam bundan sonra :)
kızlar doktorun isilik dediği ama benim halen şüphelerim olan kaşıntılı kızarıklıklar hala geçmedi.
kalçamda ve bacaklarımda duruyolar ve kaşınıyolar. buna göğüs ve karın kaşıntılarıda eklenince dayanılmaz bir hal alıyor. habire kenarda köşede kaşınan ben :):)
sulara girdim yok, yağlanmayı kestim yok.doktorun verdiği ilacı sürdüm yok. nolcam ki bööle ya. hiç başına gelen oldumu? şimdi?eskiden? nası bi çözüm bulcam ben buna???

umudum nerelerdesin bu arada?hani pasta yiyecektik bizz??
 
annesininkuzusu bilmiyorum ben canım ama sanırım lazanya da da vardı?doğru hatırlıyorsam belki o sana yardımcı olabilir?
 
canım ben 10 günde bir kontrollü rapor alıyorum.yani her 10 günde bir gidiyorum.cuma günü tekrar gidicem tehlikemiz tamamiyle geçmişse ay 1 gidicem.

enelcim eski avatarından olsa gerek seni hep esmer bi hatun olark düşünmüştüm, resimlerin varmış profilinde, pek hoşsun ama tabi hayal ettiğim gibi esmer deilsin. bi an öyle bakarken aaaa ama olmazkiii oldum :roflol:
 
annesinin kuzusu pasta yicektik derken müsait olduğun bi gün görüşelimmi dışarda.
oruç tutmuyoruz nasılsa.buluşur bir yerde bişeyler içeriz ne dersin
 
enelcim eski avatarından olsa gerek seni hep esmer bi hatun olark düşünmüştüm, resimlerin varmış profilinde, pek hoşsun ama tabi hayal ettiğim gibi esmer deilsin. bi an öyle bakarken aaaa ama olmazkiii oldum :roflol:

ahh canım benim.şekerim güldürdün beni rabbimde seni güldürsün.aslında kumralım orda saçlar röfle. kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: sırnaşık şey

senin hatrına siyaha boyarım ben şekerim :1hug:
 
annesininkuzusu yoksa güzel çıkmamışmıyım yakışmamış mı? senağlama :çok üzgünüm:
 
annesinin kuzusu bak son halimin resmini koyucam hamile kalmadan önceki ay yani mayıs ayında çekildim ankarada.ona bak tamam mı?
 
nazan demedimmi ben sana kız geliyor diye.....bak belirtiler başlamış kız bu bebiş kız....(inşallah öyle olur canım )
 
merhaba kızlar bugün geç girdim nete sayfalar yine almış başını gitmiş valla :) bu ne hız yetişilmiyor hızınıza tüm sayfaları okuyamadım herkes iyidir umarım.
ben bugün atamam yapılan okula gittim. belki başlarım diye ama yok kızlar sanırım bu sene evdeyim bende okulu hiç beğenmedim. onu bir tarafa bırakın yolu çok sapa sabahları eşim bırakır ama öğlen nasıl geleceğim. bunu karı var kışı var. bu düşündürdü beni. bende dedimki şurda kaç ayım kaldı zaten en iyisi hiç kendimi sıkıntıya sokmayayım. paşa paşa evimde oturayım. hoş o da sıkıcı ama ne yapalım zaman zor geçiyor desekte arkamıza baktığımızda ne çabuk geçmiş diyoruz. amann işte böyle karışığım biraz bugün bi öyle düşünüyorum bi böyle umarım çabuk düzelirim

selencim merak etmistim seni.
sıkma sakın canını,bak her iste bir hayır var gercekten..ne karar verirsen ver pismanlik duyma hic.
ama dedigin gibi hadi simdi neyse kısın soguklarda nasil gelip gidiceksin allah korusun hastalanma.bu donemi boyle atlatabliyorsan izin alabiliyorsan o da guzel selencim.
ama kendini hic sıkma tamammi :emir_bebek::emir_bebek:
 
canlarım annesininkuzusu ekledim fotomu birde kardeşlerimle olanı ekledim.bilin bakalım hangisi benim??? :sm_cool:
 
ya kızlar sizdede oluyomu dra gitcemya kötü bişey diyecek diye aklım cıkıyo .cuma günü gitcem belki daha öne alırım.BİDE BİŞEY SORCAM SİZİN GÖĞÜSLERİNİZDEKİ HASSASİYET AYNI MI AZALDIMI BİRAZ BENİM HALA ŞİŞ AMA ESKİSİ KADAR ACIMIYO KORKUYORUM YAAAA
 
selam doğa,11 haftalıkken bende de devam ediyodu hassasiyet. hala biraz var. ve doktor fobisi devam ediyo. kötü birşey mi söyleyecek duygusu hep oluyo. bu süreç de geçecek, belki de en kötümser bendim özellikle son 2 haftadır duyduğum şeyler. ama buna kapılmamak en doğrusu.
 

canim bana doktorum sey dedi..
o bogazimdaki takilan yer genelde istifra ettigin günlerde olur dedi.. tahrsi oldugu icin..

dikkat ettimde, gercekden öyle..

yoksa doktor öyle dedi diye banada öylemi geldiki
:uhm:

Ya ben neredeyse endoskopi yaptırmayı bile düşünüyorum, benimki de reflü azınca daha çok artıyor.
 
annesinin kuzusu pasta yicektik derken müsait olduğun bi gün görüşelimmi dışarda.
oruç tutmuyoruz nasılsa.buluşur bir yerde bişeyler içeriz ne dersin

olur neden olmasın,
gün içinde 12:30-13:30 arası öğle tatilim var, yemek yeriz, pasta kahve, bende mide geniş bu ara :roflol: akşamları ramazan olduğu için pek uygun olmuyorum, ama sonrasında goncam geç geleceği zaman bi kahve neden olmasın???
 
X