sağol canim desteğin için herhangi bir şikayetim yok sadece çok uykum geliyo o kadar. Yarin sabah gidicem görmeye 5+5 olacak sanirsam ama görünür mü bilmem doktor gel dedi gidicm. Geçen hafta dha küçük göremeyiz dedi doktor bakalim..
canım dün test yaptım eczzane testlerinden anında 2 çizgi çıktı sanırım bende hamiileyim benide listeye eklerlermiartık sat 6 haziran beklenen dogumtarihi 13 mart allah hep böyle devam ettirir inşallah...
evet canim tarihlerimiz ayni .. bakalim bebisler tarihleri tutacaklarmi yerimseniben
ben pazartesi gittim doktora .. keseyi gördük..
kalp atislari icin de önümüzdeki carsamba gitcem canim.. aslinda doktor baksa duyulurdu ya.. olsun .. daha sIK görmüs olurum bebimi dimi :icecream:
doktordan geliyorum kizlar bebisimi gordum:sm_cool: Allahim minicikti 8mm kalbide kut kut atiyordu aglamamak icin zor tuttum kendimi
2 martmis dogum yapacagim tarih adimi listeye yazdirmamistim kesin belli olsun diye 2 marta benide yazin:1hug:
Ben bugün tekrar gittim tahlillerimi verdim herşey iyi çıktı çok şükür. Bebişimi tekrar gördüm. Bebişimin albümünde şimdiden 4 tane fotoğrafı oldu. :dance: 15 gün sonra tekrar gidicem özel hastane açılmış yeni. Sağlık güvencesi olanlardan hiç ücret almıyorlarmış.Güzelde ilgileniyolar.
burda aslinda ultrsona 3 defa girebiliyormussun..
1. hamile kaldiginda keseyi görmek icin
2. cinsiyeti ögrenmek icin (4.-5. ayda)
3. bebis dönmüsmü diye (7.-8. ayda)
yani sigortanin karsiladigi bu.. gerisi doktora kalmis tabii..
daha konusmadim bu konuyu doktorumla ya.. bakalim.. insallah anlayisli olurda bakar .. :1rolleyes:
tsk ederim buketcim ayni gun dogum yapicagimiz tarih :)
cerezcim bende hollandadayim burasida almanya gibi 1-2 ay sonra tekrar girerim birde dogumdan once avrupa dedikleri boyle bir yer iste kizlar, ozel bir yer varmis ordada 100 euro gibi birseymis sanirim
ya kizlar ben duygun'u cok merak ediyorum. su siralarda doktor randevusu vardi. insallah kesesini de bebisini de gorur.
beta hcg 170 cıktı allaha şükür ıkıye katladı gerci soran olmamıs ama ben yınede size söyleyeyeım dedım bebegım cok küçük kese için bıle doktorum ıkı hafta sonrayı söyledı arkadaslar
kızlar çok şüküe gördük bebişimizi de kesemizi deee..darısı kalp atışlarına
beta hcg 170 cıktı allaha şükür ıkıye katladı gerci soran olmamıs ama ben yınede size söyleyeyeım dedım bebegım cok küçük kese için bıle doktorum ıkı hafta sonrayı söyledı arkadaslar
gözün aydın canım çok sevindim bak boşuna telaşlanmışsın. bundan sonra stres yapıpda üzme bebişini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?