- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada babamız 9 gündür istanbulda çok özledi babasını pazar sabahı kalktı yanıma aldım azcık oynasalım diye baktı babası yok ağlamaklı babam gelmedimi diye sordu kafasını babasının yastığına gömdü bi süre durdu öyle hırçınlıklarının çoğuda ondan
günaydın kızlar çok kötü bir gece geçirdim Adanın ateşi 40.6ya çıktı kafayı yiyecektim onu görünce çok kötü oldum zaten kafayı kaldıramıyordu kuzum eşim şehir dışında hemen babamlar geldi ilaç filan verdi sonra doktorunu aradık durumu bildirdik babam verdiği ilaçları söyledi çokk iyi yapmışsın dedi doktor hemen bide paranox fitil verin dedi düşmezse gene görüşelim dedi fitili verdikten sonra yavaş yavaş ateşi düştü ama bende mahfoldum valla sabaha kadar başında bekledim gene çıkarsa diye ama şükür çıkmadı
kızlar buğrahan iyileştiğinden beri sütü iştahlı içmiyor normalde sütüm bitti die ağlardı hem öğle hem akşam uykusundan önce içerdi 2 akşamdır hiç ağzına koymuyo azöncede 250 ml sütü bitirtemedim zorla içte harnup pekmezinide severek içerdi şimdi ağlıyo içmeyeceğim die((( sütüne öğleyin bıldırcın yumurtası akşam polen koyuyodum en azından onlardan vitamin alıyodu... off yemekte yemiyo napcam yaaa
Huriye , Buğraha hastalıktan yeni kalktı bence normaldır , biraz zaman ver 2-3 güün süt verme tekrar kendi isteyecektir . Ben Efe'ye bir damla bile içiremiyorum önceden içiyorsa şimdileri hastalık dönemindendir meraklanma.
Bİrşeyi merak ettim sütüne koyduğun bıldırcın yumurtası çiğdir büyük ihtimalle. Hiçbir yumurta çiğ tüketilmez salmonella ve brusella bulaşabilir. Bence biraz daha araştır kullan derim ya da bıldırcın yumurtasını pişirip ver ...