2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar kocişim geldi gerçekten çok zor sürekli gidiyor oluşu Ada içinde benim içinde onun içinde artık oda çok sıkıldı bu durumdan kızımın gelişimini göremiyorum diye çok üzülüyor kendi işim kuracam diye taktı kafaya bakalım hayırlısı olsun eğer benim tayinimi çıkartabilirsek izmiri çok istiyoruz ama benim bölgeler arası tayin çok zor oluyor ancak becayiş bulmam lazım ve oda ziraat müh. olmak zorunda :KK52:

arkadaşlar nasılsınız? reyyan bronşit oldu çok salgın varmış yavrum çok kötü öksürüyor.bizde konyaya taşınıyoruz evi götürmeyeceğiz eşya toparlamaya çalışıyorum.meral sen konyadaydın dimi?neresindesiniz konyanın?

herkese iyi akşamlar kızlar babamız bugünde gelemiyormuş bitmemiş işleri çoookkk sıkıldım yaaaa:KK14::KK14:

bu arada meriç konuşmayı iyce söktü diyebilirim, herşeyi anlıyor anlatıyor :))) çoğu şeyi sadece ben anlasamda (tat kızın dilinden anası anlarmış derdi ananem) :))) acayip konuşma meraklısı her şeyi söleyim istiyor telefon çalınca o açıyor, zil çalınca diyafondan aşağıdakilerle konuşuyor, markette konuşuyor evde parkta oyun alanlarında merdivenlerden inerken bile sayıyor biy iki üç döytt diye:)))) geçen gün yanıma geldi elinde puzzle vardı bende yapcam dedim oturdum yanına, anne bi dakka dedi, elimden parçaları aldı vermedi, hadi git yemek yap diyor bana :))))))))) hahaha bi güldüm eşekk seni diye heryerini öptüm, kendi arasında beni beğenmedi kuzenini bekledi abim gelcek onla yapcam diyor :)))))))
ay bu çocuklar alem, geçen günde babası wc deyken annem aradı, telefonu aldı eline "ananenne baba çiş babıyooo diyor :)) annemde kahkahalarla çocuktan ala haberi bundan sonra dikkat edin herşeyinize diyor haklı olarak :)))))

Maşallah Meriç 'e. Efe hala konuşmuyor anne bile demiyor tek kelime yok , doktorlar normal diyor herşeyi anlıyor, yapıyor ama ıh ıh demekten başka bişey yok :KK43:((
Bİr annne dese ne kadar mutlu olucam , en merak ettğim şey ise ses tonu :)

22 aylık bir bebek için geç değilmi?yani doktorlar ne diyor buna.reyyannaz normal insan gibi sohbet ediyor.gerçi benimkinin çenesi konuşmaktan başka bi işe yaramıyor yemek falan hiç yok yani.

arkadaşlar nasılsınız? reyyan bronşit oldu çok salgın varmış yavrum çok kötü öksürüyor.bizde konyaya taşınıyoruz evi götürmeyeceğiz eşya toparlamaya çalışıyorum.meral sen konyadaydın dimi?neresindesiniz konyanın?
Çok geçmiş olsun canım evet herkeste bir hastalıktır gidiyor salgınmış
Acil şifalar diliyorum
herkese iyi akşamlar kızlar babamız bugünde gelemiyormuş bitmemiş işleri çoookkk sıkıldım yaaaa:KK14::KK14:
canım sıkma canını geç olsunda güç olmasın demekki işleri uzadı. Sende haklısın ama demekki yapacağı birşey yok
Maşallah Meriç 'e. Efe hala konuşmuyor anne bile demiyor tek kelime yok , doktorlar normal diyor herşeyi anlıyor, yapıyor ama ıh ıh demekten başka bişey yok :KK43:((
Doktor normal demişse endişelenme çünkü daha önceki arkadaşlarada dediğimiz gibi o şimdi hafızaya kayıt ediyordur. Ve birden bire konuşur. Bir arkadaşımın oğlu vardı 4 yaşına kadar konuşmadı götürmedikleri doktor kalmadı hiç bir anormallik yok ama konuşmuyordu. Sonra çocuk pat diye 4 yaşında bir konuşmaya başladı susturabilene aşkolsun :)Resmen konuşmadığı yılların acısını çıkardı :KK9:

çok geçmiş olsun canım gerçekten inanılmaz bir salgın var bi kar yağmadı ki doğru düzgün şu mikropları öldürsün yayıldıkça yayıldılar şimdide keçi gribi çıktı geldimiydi gitmek bilmiyor valla

canım benim sıkma canını :KK70: her işte vardır bi hayır çok iyi anlıyorum seni ama maalesef yapabilecek hiçbirşey yok bende bazen tıkanıyorum ama elden bişey gelmiyor

muhteremcim üzülme canım eninde sonunda konuşacaklar bak doktorada götürmüşsün bi sorun yok demiş Efe ilede bol bol konuş zaman gelir bir konuşur ki seni bile hayrete düşürür dedikleriyle varsın olsun geç konuşsun

kızzzzllaaarrr çoooooooooookkkkk uykum varrrrrrr
geçe 12.30 gibi yattım ve 2.30-3 gb benim sıpa kalktı kalkış o kalkış 6.15te evden çıktım hala oyun oynuyordu babayıda dikti ayağa benide 2-2.30 saat ya uyudum ya uyumadım çünkü kalkana kadarda sürekli anne diye beni çağırdı en son yanında sızmışım zaten takii 2.30-3 kadar :KK52:

bu arada herkese günaydın arkadaşlar

Muhteremciğim arkadaşların dediği gibi birgün bir konusacak hayretlere düşeceksin neler biliyormuş benim oğlum diye erkek bebekler zaten 2 yasından sonra konuşurmuş genel olarak istisnalar var tabi takma kafana canım
kızzzzllaaarrr çoooooooooookkkkk uykum varrrrrrr
geçe 12.30 gibi yattım ve 2.30-3 gb benim sıpa kalktı kalkış o kalkış 6.15te evden çıktım hala oyun oynuyordu babayıda dikti ayağa benide 2-2.30 saat ya uyudum ya uyumadım çünkü kalkana kadarda sürekli anne diye beni çağırdı en son yanında sızmışım zaten takii 2.30-3 kadar :KK52:

bu arada herkese günaydın arkadaşlar

merhaba damlacığım neden uyanıyor bu ziilli gecenin yarısısen gideceksin diye korktuğundanmı acaba batuhanda bana yaklaşıyor ya sarılıyor yada ten teması kuruyor kıvışlasam uyanıyor
bugün gece 4.30daeşim geldi allaha şükür batuhan beyi yatağına yatırmak için aldım yatağa koyduğum anda anladı uyandı sonra yanıma aldm ilk basta babayı fark etmedi bana sarıldı sıkı sıkı yattık bi ara gözlerini açtı babası yanında annem annem diyo nasıl sevindi sıpam babasının yüzüne vruyo fıstık yapıyo lambayı yakmadım bunları yaparken gözleri kapalı sıpamın sonra sarıldık üçümüz bir uyuduk sabahda baba oğul onları basbasa bıraktım geldim uyuyorlardır şimdine güzel

herkese gunaydın cook uykum var anlamıyorum bu cocuk cok gec yatsada nasıl erkenden kalkıyo? Benim kızımda belirgin olarak anne dede mama apo fayze faaliyet kaa falan diyo. Fayze kardesim apo da esimin arkadası. Kaa caillou ve kaydırak demek. Kaka yapıncada bezini tutup kaka diyo. Ayrıca kendince birsuru sey soyluyo ama mantıklı degil. Canım ya ada babasını ne kadar ozluyodur kımbılır. Yok oldugu zamanların acısını cıkarmıs babasından. Umarım batuhanda kısa zamanda kavusur babasına. Allah yardımcınız olsun kizlar yanlızlık cok zor. Yanında kım olursa olsun esının yerını tutmuyo. Esma hıc uzulme elde degıl bılıyorum ama gec olsun guc olmasın rabbım beter ayrılık vermesın

Muhteremciğim arkadaşların dediği gibi birgün bir konusacak hayretlere düşeceksin neler biliyormuş benim oğlum diye erkek bebekler zaten 2 yasından sonra konuşurmuş genel olarak istisnalar var tabi takma kafana canım

merhaba damlacığım neden uyanıyor bu ziilli gecenin yarısısen gideceksin diye korktuğundanmı acaba batuhanda bana yaklaşıyor ya sarılıyor yada ten teması kuruyor kıvışlasam uyanıyor
bugün gece 4.30daeşim geldi allaha şükür batuhan beyi yatağına yatırmak için aldım yatağa koyduğum anda anladı uyandı sonra yanıma aldm ilk basta babayı fark etmedi bana sarıldı sıkı sıkı yattık bi ara gözlerini açtı babası yanında annem annem diyo nasıl sevindi sıpam babasının yüzüne vruyo fıstık yapıyo lambayı yakmadım bunları yaparken gözleri kapalı sıpamın sonra sarıldık üçümüz bir uyuduk sabahda baba oğul onları basbasa bıraktım geldim uyuyorlardır şimdine güzel
Esmacım cok sevındım gozunuz aydın. Benım kızımda gece hep uyanıyo ten teması istıyo kipirdandıgında dokunursam hemen dalıyo. Demek bu donem herkeste var bu dert

teşekkür ederim fatmacığım kavustuk esimle
batuya gelince batuda birazda benim işe gitmem korkusu var heran yanından kalıp ayrılacağım zannediyor valla kendi yatağında yatmaya baslasa benim sağlıklı uyumam için çok iyi olacak çünkü bana dokunacak diye beni ittikce itiyo sıpa bir uyanıyorum düşmek üzereyim tekrar onu ortalıyorum tekrar yatağın ucunda bulyorum kendimi

esmacım gözünaydın canım çok sevindim hem batuşun adına hem senin adına canım
valla çok zilli bu sıpa bana çok düştü elinden gelse içine sokacak beni gece ben yanında yatıyorsam gözünün tekini açıyor artık neremi denk getirirse öpüp sıkı sıkı sarılıp uyumaya devam ediyor özlüyor beni işten gelince bir sarılışı varki anlatamam eğer geç kaldıysam tribide yiyorum ama neyseki artık sabahları işe gelirken ağlamıyor git para getir mama al bana diyor sıpa

fatmacım valla iyi çıkardı babasından bunun acısını pazar günü resmen kendine babayı esir etti emirler yağdırıp durdu babasıda gık demedi valla normalde yorulurdu oda çok özlemiş gece ise babayı yatırmadı illa sende olacaksın dedi ikimizide dikti ayağa eşim bi ara yatayım dedi babacım babacım gitme gel oynayalım dedi eee tabi bizimkinin yelkenleri fora :KK9:

esmacım gözünaydın canım çok sevindim hem batuşun adına hem senin adına canım
valla çok zilli bu sıpa bana çok düştü elinden gelse içine sokacak beni gece ben yanında yatıyorsam gözünün tekini açıyor artık neremi denk getirirse öpüp sıkı sıkı sarılıp uyumaya devam ediyor özlüyor beni işten gelince bir sarılışı varki anlatamam eğer geç kaldıysam tribide yiyorum ama neyseki artık sabahları işe gelirken ağlamıyor git para getir mama al bana diyor sıpa

evet gece bizde öyleyiz dün babasına yaklaştırmadı beni hareket etsem dahada yaklaştı onun olduğunu anlayınca daha rahat davrandı biraz oynastı sonra uyudu sabah kalkabildim uyanmadan yatakdan ama batuhan hala sabahları ağlıyo ne zaman unutacak bu ağlama huyunu bilmiyorum

selam kızlar, hepinizi kocamannn öpüyorum yazılanların hepsini tek tek okuyuverdim :))))))
meriçte yeni başladı sayılır konuşmaya ama bir oldu pir oldu:)))) bende en çok ses tonunu merak ediyordum... anne olarak hepimizin tepkileri merakları aynı sanırım...

valla bencede artık bazı şeylere daha da çok dikkat etmemiz lazım:))) kızlar haklısınız...

benim oğlumda erkenden kalkan tayfadan, gece kaçta uyursa uyusun sabahın köründe uyanıyor, anlamıyorum hiç mi uykuyu sevmez bi insan....

esmacım gözün aydın canım....

damlacım haklısın canım meriçte öle inan hafta sonu yaka iğnesi diyordum küçükken gerçi şimdi büyüdü hala aynı şekilde kucağımdan inmek istemiyor, markete oyun alanına falaln gidersek ancak o zaman benden ayrılıp başka şeylerle meşgul oluyor, özlüyorlar hem de çokkkk....
bende küçükken annemi çok özlerdim, işten geleceği saati iple çekerdim kaldı ki bizimkilde dahada küçükler, bize çok ihtiyaçları olan bir dönem ama napalım onlar için her şey...

gülcüm bu arada konyaya taşınıyormuşsun hayırlı olsun canım, geçmiş olsun bebeğinede inşallah hemen iyi olur... evet bende konyadayım, inşallah görüşürüz :))) biz emelcimle daha bi kaç kez görüşebildik gerçi ama :)

teşekkür ederim meralciğimmm kavuştuk babamızla allah onları başımızdan eksik etmesin batuhan nasıl özledi babasını en son bir ses klibi var defalarca babayı ösledim diyo en sonunda kucağına almıyo o diyo içini çekiyo ölüyorum onu dinledikce :KK5::KK5::KK5:

ne güzel burda böyle muhabbetleri görmeyi özlemişim:):) bizde dün gece 1 de uyuduk buğrahanda genelde bizimle uyuyo yatağında yatmak istemiyo dün gece kalktı nasıl ağlıyo geç yattı uyanmaz diyodum ama kucağıma aldım gezdik evin içinde omzumda uyudu sonra yattık tekrar bizimkide sabah şöyle bi 10- 11 e kadar yatayım demiyo bi kere görmedim sabah 8-8.30 da ayakta:):):) artık gündüzleri açamıyorum doğru düzgün pc yi rahat vermiyo kuzum:):)
Esmacım gözün aydın rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi.... Batuhan nasıl özlem giderdi kimbilir babayla bugün:)
Buğrahanda 15 kelime falan söylüyo sayı sayıyorum oğlum tekrarla deyince hangi rakamı söylesem bir diyo:KK9: ama bişey istediğimde yapıyo anlıyo ama pek konuşmuyo.. inşallah bi konuşcak pir konuşcak bu sıpalar:KK9::KK9:

kızlar doğumgünü çekilişi yapıyoruz katılmak isteyenlerin 2009 bebişleri 2011 doğumgünü listesi bölümüne hemen ismini alayım:KK8::KK8: 15 Şubat akşamı çekilişi yapıp liste halinde koyacağım:KK34::KK76: minicik bi hediye bebişlerimizin hiç görmediği ama çok şeyler paylaştığı arkadaşlarına hatıra kalacak:KK16::KK16::KK16:

X