- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar
esmacım afiyet bal şeker olsun kuzuma ohh ne güzel valla
bizde dün kızımla banyo yaptık ama bir banyoya girişimiz vardı görmeliydiniz panduflarımıza kadar herşey üstümüzdeydi kovada oynadı biraz heryeri ıslandı sonra hadi çıkaralım annecim dedim rahat rahat oyna dedim ancak öylelikle çıkarabildik yoksa girmeyecekti banyoya 45 dk 1 saat kaldık belki banyoda çıkıncada 2 tane büyük tavuk butu biraz ekmek üstüne çikolata yedi ve yatarkende 2 biberon süt içti hayret ettim çünkü ben eve gelmeden hemen önce bakıcımız karnını doyurmuş sonrada mışıl mışıl uyudu kuzum
merhaba arkadaşlar
esmacım afiyet bal şeker olsun kuzuma ohh ne güzel valla
bizde dün kızımla banyo yaptık ama bir banyoya girişimiz vardı görmeliydiniz panduflarımıza kadar herşey üstümüzdeydi kovada oynadı biraz heryeri ıslandı sonra hadi çıkaralım annecim dedim rahat rahat oyna dedim ancak öylelikle çıkarabildik yoksa girmeyecekti banyoya 45 dk 1 saat kaldık belki banyoda çıkıncada 2 tane büyük tavuk butu biraz ekmek üstüne çikolata yedi ve yatarkende 2 biberon süt içti hayret ettim çünkü ben eve gelmeden hemen önce bakıcımız karnını doyurmuş sonrada mışıl mışıl uyudu kuzum
sağolun kızlar
valla esmacım bizimki günde 1,5 2 lt süt içiyor ama ya ballı oluyor ya salepli oluyor yada nesquikli oluyor çok nadir sade içer bide her sütü de içmez paşam pınarın filan içiyor dost süt filan hayatta içmiyor seçiciyiz biraz