2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler nasılsınız biz iyyiz batuhanda iyi akrobatik hareketlerine yenisini ekledi sıpam bisikletin üstüne çıkıp elini bırakıyor düşersin diyoruz düşmem diyo in diyoruz inmem diyo ne dersek
-me, -ma eki getirip bize geri gönderiyo

batuhan dün bi bamya çorbası içtikızlar şaşırdım ekşiliydi zaten anne ver nne ver diye herşeyi böyle yese keske

merhaba arkadaşlar
esmacım afiyet bal şeker olsun kuzuma ohh ne güzel valla
bizde dün kızımla banyo yaptık ama bir banyoya girişimiz vardı görmeliydiniz panduflarımıza kadar herşey üstümüzdeydi kovada oynadı biraz heryeri ıslandı sonra hadi çıkaralım annecim dedim rahat rahat oyna dedim ancak öylelikle çıkarabildik yoksa girmeyecekti banyoya 45 dk 1 saat kaldık belki banyoda çıkıncada 2 tane büyük tavuk butu biraz ekmek üstüne çikolata yedi ve yatarkende 2 biberon süt içti hayret ettim çünkü ben eve gelmeden hemen önce bakıcımız karnını doyurmuş sonrada mışıl mışıl uyudu kuzum

merhaba arkadaşlar
bizde dün kızımla banyo yaptık ama bir banyoya girişimiz vardı görmeliydiniz panduflarımıza kadar herşey üstümüzdeydi kovada oynadı biraz heryeri ıslandı sonra hadi çıkaralım annecim dedim rahat rahat oyna dedim ancak öylelikle çıkarabildik yoksa girmeyecekti banyoya 45 dk 1 saat kaldık belki banyoda çıkıncada 2 tane büyük tavuk butu biraz ekmek üstüne çikolata yedi ve yatarkende 2 biberon süt içti hayret ettim çünkü ben eve gelmeden hemen önce bakıcımız karnını doyurmuş sonrada mışıl mışıl uyudu kuzum

maşallahhhh adaya afiiyett olsun suda yorulmuş demekki annesi su yorar derler benim tek istediğim batuhanın çok süt içmesi yaaa nasıl olacak bilmiyorum bu aralar içiyor yine amam bardakla tane kekle 1 brdak süt içiyor

merhaba arkadaşlar

afiyet bal şeker olsun prensese:):)

sağolun kızlar
valla esmacım bizimki günde 1,5 2 lt süt içiyor ama ya ballı oluyor ya salepli oluyor yada nesquikli oluyor çok nadir sade içer bide her sütü de içmez paşam pınarın filan içiyor dost süt filan hayatta içmiyor seçiciyiz biraz :KK9:

sağolun kızlar
valla esmacım bizimki günde 1,5 2 lt süt içiyor ama ya ballı oluyor ya salepli oluyor yada nesquikli oluyor çok nadir sade içer bide her sütü de içmez paşam pınarın filan içiyor dost süt filan hayatta içmiyor seçiciyiz biraz :KK9:

ooohhh maşallah batuhanda sadece pınar içiyor ben baska marka almıyorum bilmem alırsam içermi ama batuhan biberon kullanmıyor nesquikin kakaolusunu içmez çünki çikolatalı hiçbirseyi sevmiyor
bardakla sabahları içiyor kahvaltısında akşam içiyo yatarken içiyor 500ml geçiyor kesin ama zorla geçiyor bide beni emiyor benden de ne kadar süt geliyorsa artık ben bazen pınarın meyvelilerinden alıyorum içiyor onun dışında hep sade içiyor

esmacım bende almadım başaka ama bikaç defa gittiğimiz yerlerde denk geldi ve içmedi bide şu küçük meyveli sütlerdende içmiyor çilekli muzlu filan
ayy negüzel yaa batuşum biberon kullanmıyormuş bende nasıl bıraktırıcam bilmiyorum gece çok süt içiyor ve biberonla içiyor gündüzleri bizimde herşeyimiz bardaktan ama gece uykuda biberon umarım zorlanmam valla emzikte 1 hafta canıma okumuştu bıraktırırken

buğrahana ne oluyor kızlar... iki üç gündür komşumun kızı var buğrahandan 8 ay büyük aklına geldikce ona gitmek için ağlıyo kendini yerlere atıyo.. öğleyin götürdüm yine beraberkende bazen birbirlerini itiyolar aynı oyuncak için ağlıyolar falan buğrahan çekmeceyi açarken kızın kafasına geldi kızardı bende sinirlendim evde ağlıyo beraberken durmuyo die giydirdim zorla komşumun kucağından gelmedi bana öyle bi sarıldıki kadına bırakmadı apartman inledi gitmicem die neyse zorla aldım kendini atıyo kucağımdan düşecek nerdeyse o derece eve gelincede baba die ağladı bana kızdı yaa bütün odalarda babasını aradı ağladı sinirlerim alt üst oldu 24 saat komşudamı durcam ben beraberkende anlaşamıyolar... şükürler olsunki bağırıp tersleyip kalbini kırmadan sakinleştim sonra babaya gidelim falan derken tv açarken biraz sakinleşti aklına geldimi gitmek istiyo ve ordan gelmek istemiyo kendini yere atıyo ağlayışını görseniz insanın içi gidiyo yaa offfff aslında buğrahanda haklı evin içinde bunalıyo akşama kadar yavrum aynı ev aynı oyuncaklar benle oturuyo çocuk sürekli:KK14::KK14: sömestr tatili yaklaştı denizliye gideceğiz orda bol bol gezdiririm inşallah oğlumu:KK16:

selam kızlar ohhh afiyet bal şeker olsun bebişlere kan olsun can olsun.... ben meriç bişey yiyp içtiği zaman o kadar seviniyorum ki, bende ona verirken ağzımı açıyormuşum bazen, eşim gülüyor bu halimize... "sen ne diyorsun tadını bile alıyorum" diyorum bende:)))) manyağım ben manyağım:)))))))
meriçte biberon almıyor, pipetle içiyor sütü:))))) almıyor kesinlikle evde 4 tane farklı biberon var hiçbirini kullanmıyor, sabah bardakla içiyor, suyu tupperın matarasından içiyor... gecede uyanıyor anne muzlu süt diyor ya da çilekli (çikolatalı meriçte içmiyor, pınarınkini alıyorum bende) istiyor benden, oturup pipetle içip tekrar yatıyor:)))

esmacım babalarını çok seviyorlar cidden allah eksikliklerini göstermesin, meriçin sabah uyandığında yaptığı ilk iş babasının yattığı yere bakar, yoksa "babacii" der işe gitti derim, kendi kendine konuşur sonra "babacii işe ditti, mama getirr, süt getirr, araba getirr" diye...

sıkılıyordur annesi buğrahan ne yapsın evde kış mevsimini hiç sevmiyorum, hep kapalı ortamlardalar bide yazın büyümüşlerdi hep dışardalardı tatil, piknik vb derken alışmışlardı şimdi ancak camdan dışarıya bakıyorlar, meriç o konuda şanslı biraz biz abimgille aynı apartmandayız alt komşum oluyorlar :))) onunda 3,5 yaşında bi oğlu var, bi ordalar bi bizim evdeler akşamları ya da evde oldukça...

Meralciğim bende aynen dediğin gibibatuya yediriken istemsiz olarak açıyorum ağzımı eşim başlarda gülüyordu ama oda alıştı benim bu hareketlerime artık
batuda dün akşam bana altını bağlatmadı pijamasını giydiremedim babasına gitti babası bağladı altını çok özlemiş benim sıpam babasını

selam guzel anneler nasılsınız bakalım bız ıyıyız cok sukur buzdolabımız bozuktu hafta sonundan beri cok sukur bugun oldu. Temızlık yaptık kızımla buzdolabını temızledık kızım uyudu ben ortalık toparladım. Sonra komsuya gttık buzluktakı seylerı komsunun dolabına koymustum onları almaya gttık komsu bırakmadı kahve ıctık sagolsun komsunun 7. Sınıfa gden kızı var kızımla ılgılendı bende rahat rahat oturdum. Kızımın onune deodorant ve parfum siselerını dızmıs kızımında canına mınnet baktım mest olmus. Cok suslu oldu bu kızım napıcaz bilmem sureklı koltuk altını ellıyo bagırıyo roll-on istıyo dudaklarını elliyo ruj istiyo. Yatak odasına girınce hemen allık fırcasını alıp yanaklarına suruyo. Kazaklarımdan ıc camasırlarıma kadar herseyımı gıymeye calısıyo. 2 hafta sonu ust uste beni rezil etti. Bikere almıs sutyen askımı sallıyo esımın arkadasının kucagında bu hafta sonuda bıkınımın ucgen sungerını almıs gosterıyo adamda sordu bu ne dıye. Hayatım rezillik. Bu arada kızımda pınar cocuk sut iciyo pipetle 3 kutu falan. Ekmekte uno büyümek alıyorum 1 haftadır cocuklar icin ozel demir zengini falan ya ondan. Iste boyle kızlar bu arada dogum gunu icin guzel planlarım var. Yıne bebek sekerı tarzı bısey yapmak ıstıyorum bakalım. Gecen sene de yapmıstım face de var fotografları. Pastayıda ustune fotograflı yaptırmak ıstıyorum insallah cok guzel olucak yine

günaydın kızlar
nasılsınız biz çok şükür iyiyiz sadece çok uykum var sabahları artık kendime gelemiyorum hesapsızca uyumayı çoooookkkk özledim hafta içimde aynı hafta sonumda artık kafamı toplayamıyorum belli saate kadar

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
batuhanda kremlere parfümlere çok meraklı parfümleri alıp gelip herkese sıkmaya çalışıyo roll-onları açıp her yerine sürüyor birde kremleri özellikle bitanesini saçına boca etmiş jöle gibi şekil vermiş saçına gülsemmi ağlasammı saç harika olmuş parmaklarıyla bir şekil verişi var inanamazsınız ama yağğğ tamamen kremden dün bende batuya süt aldım meyvelilerdende aldımilk kutuyu içti anne süüt bitti dedi 2. kutuyu az bıraktı içinde ama onuda yatmadan içti ayrıca 1 bardakda normal süt içti aslında ilki yarımdı bitti anne süt ver dedi allahım nasıl mutlu oldum anlatamam batuhan benden süt istedi:)))))

gunaydın anneler sabah erken basladı yine mesai guzel birgun olsun bugun bugun cabuk bitsin aksam olsun hemen uyuyalım

damlacığım bende aynen sen gibiyim uykusuzlukdan aptallaşıyorum sabahları erken kalk akşamları geçyat ne olcak sonumuz bilemiyorum bide sabahları batuhan benim yanımdan kalktığımı anlamasa nasıl bir bebe yaaa yanından azcık uzaklaşayım açıyor gözlerini baslıyo anne diye ağlamaya diken üstünde uyuyo resmen annem gidecek diye

X