selam kızlar nasılsınız?
en sonunda meriçte hasta oldu
(((( zaten o kadar diken üstündeydim ki, herkes hasta her yerde mikroplar cirit atıyor..... geçen hafta salı günü akşamı ateşlendi kustu çok, doktora götürdük fayda etmedi, cuma yeniden başka bi dr. götürdük yine düzelme olmadı, en sonunda pazar günütıp fakültesi acilde muayene ettirdik, dış kulak iltihabı, boğaz enfeksiyonu ve grip olmuş... dişide çıkıyormuş bi yandan, dr yine iyi dayanıyor annesi dedi, ama kuzucum soldu, zayıfladı, iştahı hiç yok... geçen hafta salıdan beri daha dün akşam çorba içti, hiç bişey yemedi içmedi sadece beni emdi o da arkasından kusarak... antibiyotik verdi dr, grip ilacı verdi, çok öksürüyordu akciğer filmi çektiler allahtan o temiz çıktı, öksürük şrubu verdi bi de damla.... uyku muyku kalmadı unuttuk.... çok zor bi 7-8 gün geçirdik ama şimdi iyi maşallah.... giremedim hiç nete yazma fırsatım olmadı, yıllık iznimden izin almak zorunda kaldım, bakıcısına gitmek istemedi yakamı bırakmadı benim hep kucağımda durmak istedi hasta olunca
((
cumartesi ağladım artık dayanamadım o haline, karnı aç mutfağa giriyor ama yemek yiyemiyor, normalde hep tozu dumana katan çocuk kafasını kaldıramadı hiç, kulakları kıpkırmız oldu, burnu aktı durmadan kustu öksürdü
((
allah beterinden saklasın tabi ama üstüste çok zor geçirdik son bir haftayı...
onun dışında herşey aynı... umarım sizlerde iyisinizdir...