2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım bugün kış yüzünü gösterdi. iyiydik böyle yaw. sobayı kurmamız yakındır artık.laf aramızda nefret ediyorum kıştan pöfff

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıllar umarım herkes iyidir
buketcim dün gece günay annemler bizdelerdi seni konuştuk çok selam söyledi sana senide görmüşken söyliyim dedim Anıl nasıl iyi mi saçları uzadımı boncuk gözlümün

sağol damlacım sende çok selam söyle. anılın saçları daha kısa görünüyor çünkü babası bu son dediği halde hava güzelken birdaha kısalttı. böyle yaparsa uzun halini göremeyecem sanırım :)) avatarımdaki yakın tarihli bir resim.. son zamanlarda sebepsiz yere huysuzlanıyo benim sabrımı zorluyo ama genel hali iyi çok şükür. geçici bir durum olmasını dileyerek kendimi teselli ediyorum :))
Adacım nasıl bir yaramazlık yok dimi. öp benim yerime.

günaydın herkese
buketcim biz iyiyiz çok şükür Adayı artık diyete soktum bende obez oldu kuzum sebze ağırlıklı besleniyor artık etini balığını yiyiyor bide ekmek vermiyorum boy kilo listesinde görmüşsündür 17 kiloya 94 cm boyumuz var büyüyünce bana çok kızar neden bu kadar yedirdin diye doktoruylada konuştum 2 yaşına kadar sınır 15 kiloya 95 cm boymuş boyuda geçer diyor 2 yaşına kadar bakam ne yapıcaz ayakkabı numaramız 27 herşeyi kocaman bunun koca bulamayacak kendine bu :KK9:

he he seni gidi seniii. desene bizimkilerle yanyana gelse ablası gibi :)))
sen getir onu buraya Damlacım denizde yüzsün bol bol süper spor.
demek diyete de başladı kıyamam. benim yerime butlarından ısır olurmu. özledim güleç Adacığımı.

günaydın kızlar
biz çok hastayız evde bi Ada ile ben kalmıştım hasta olmayan önce Ada sonra ben oldum ikimizde kötüyüz bide hafta sonu doktora gittim gene ameliyat dedi perşembe günü büyük ihtimalle ameliyat olucam gene apandisitten kaynaklı onun alt tarafında beze oluşmuştu iltahap kaplamış içini onun alınması gerekiyormuş valla bu hastalıkla nasıl olacak bilmiyorum

günaydın kızlar
biz çok hastayız evde bi Ada ile ben kalmıştım hasta olmayan önce Ada sonra ben oldum ikimizde kötüyüz bide hafta sonu doktora gittim gene ameliyat dedi perşembe günü büyük ihtimalle ameliyat olucam gene apandisitten kaynaklı onun alt tarafında beze oluşmuştu iltahap kaplamış içini onun alınması gerekiyormuş valla bu hastalıkla nasıl olacak bilmiyorum

çok geçmiş olsun.bir an önce atlatır eski sağlığına kavuşursun inşallah

Damlacım çok geçmiş olsun çok şaşırdım:KK43::KK43::KK43: ada içinde senin içinde çok zor bi durum:KK50: tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.....

günaydın arkadaşlar nasılsınız??
karkış dinlemedik gezelim dedik baya bir macera atlattık ankara ordanda karabük e gittik reyyan biraz sıkıldı yollarda ama sevdi genel olarak..
asıl önemli konu memeden kestim sayılır..dün gece yatarken çok ağladı 2 kere uyandı ozamanda kriz geçirdi ama iyi gibi uyuyor hala.inşallah bugün problem çıkmazda uyur.onuın için en iyisi olacak..suçlu hissetmiyorum kendimi çünkü 21 ay dolu dolu emdi.allah kuzuma sabır versin inşallah..

ben de 20 aylıkken kestim canım,gayet rahatız hem oğlum hem ben,ama unutmadı hala 1 aydır açtırıyor oynuyor memeyi...

çok geçmiş olsun.bir an önce atlatır eski sağlığına kavuşursun inşallah

Damlacım çok geçmiş olsun çok şaşırdım:KK43::KK43::KK43: ada içinde senin içinde çok zor bi durum:KK50: tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.....

kızlar çok sağolun

günaydın arkadaşlar nasılsınız??
karkış dinlemedik gezelim dedik baya bir macera atlattık ankara ordanda karabük e gittik reyyan biraz sıkıldı yollarda ama sevdi genel olarak..
asıl önemli konu memeden kestim sayılır..dün gece yatarken çok ağladı 2 kere uyandı ozamanda kriz geçirdi ama iyi gibi uyuyor hala.inşallah bugün problem çıkmazda uyur.onuın için en iyisi olacak..suçlu hissetmiyorum kendimi çünkü 21 ay dolu dolu emdi.allah kuzuma sabır versin inşallah..

canım hayırlı olsun ne mutlu sizeki 21 ay emzirdiniz benimki sadece 2 ay emdi 3. ay bıraktı emmeyi işallah sorunsuz atlatırsınız ama kesin kararlıysan sakın geri adım atma yoksa reyyan alışamaz

günaydınlar herkese
bugün ameliyat olucam saat 4.30 da hazır ol dedi doktorum allahın izniyle sorunsuz bi şekilde atlatırım işallah bide nasıl hastayım anlatamam gece kafamı kaldıramıyordum narkoz alacağım için ilaçta içemiyorum belki iptal eder diyorlar bu şekilde narkoz alman sakıncalı diyorlar ya bilmiyorum biran önce olsada bitse diyorum sıkıldım artık bunlardan
Ada da tam düzelemedi hala öksürüğümüz var antibiyotiği bugun biter büyük ihtimalle onuda bi doktora götürmem lazım off of herşey üstüste geldi valla neye yetişicem bilmiyorum tamda yıl sonu işlerin en yoğun oldu zamanlar hesap kapamalar yeni yıla hazırlıklar yevmiye kebir yazdırmalar offf of :KK58:

Damlacım çok geçmiş olsun canım
hep üstüste gelmiş herşey
hayırlısıyla atlatırsın bunuda eminim
inş. bu seneyle birlikte hepsi biter geçer

kızlar çok sağolun

canım hayırlı olsun ne mutlu sizeki 21 ay emzirdiniz benimki sadece 2 ay emdi 3. ay bıraktı emmeyi işallah sorunsuz atlatırsınız ama kesin kararlıysan sakın geri adım atma yoksa reyyan alışamaz

günaydınlar herkese
bugün ameliyat olucam saat 4.30 da hazır ol dedi doktorum allahın izniyle sorunsuz bi şekilde atlatırım işallah bide nasıl hastayım anlatamam gece kafamı kaldıramıyordum narkoz alacağım için ilaçta içemiyorum belki iptal eder diyorlar bu şekilde narkoz alman sakıncalı diyorlar ya bilmiyorum biran önce olsada bitse diyorum sıkıldım artık bunlardan
Ada da tam düzelemedi hala öksürüğümüz var antibiyotiği bugun biter büyük ihtimalle onuda bi doktora götürmem lazım off of herşey üstüste geldi valla neye yetişicem bilmiyorum tamda yıl sonu işlerin en yoğun oldu zamanlar hesap kapamalar yeni yıla hazırlıklar yevmiye kebir yazdırmalar offf of :KK58:

canım umarım herşey yolunda gider.bencede hastaysan narkoz vermeyebilirler.hayırlısı olsun senin için bir an önce ol ameliyatını da kurtul.şimdiden geçmiş olsun diyorum.

Damlacım inşallah ağrısız sızısız geçer ameliyatın canım. dediğin gibi hepsi üstüste gelmiş. bütün sıkıntıların bu yılda kalsın son olsun bunlar. iyi haberlerini almayı diliyorum canım. öpüyorum çok.

selam kızlar, bende uzun bir aradan sonra tekrar buradayım....

hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun, hepsiniii kocaman öpüyorum.... damlacığım geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin....

bu arada emelde ameliyat oldu ayağındaki bir ortapedik sorundan bildiğim kadarıyla ama şu anda iyi alçıda kalacak ayağı bir ay...

ben ve meriç iyiyiz, meriçte emmeye devam edenlerden:)) 2 yaşını doldurduğunda bırakmayı düşünüyorum, uyku problemi çekiyorduk biz, o da nispeten düzeldi çok şükür 5-6 saatte olsa artık bende uyuabiliyorum....

umarım sizlerde iyisinizdir....

hoşgeldin meralcim bende çok fazla uğrayamıyorum buraya maalesef face de görüşüyoruz ama burdaki gibi olmuyor bir başkaydı burası özlüyorum vallahi koptuk iyice burdan
emele de çok geçmiş olsun kaçırmışım ben demekki hiç duymamıştım

X