Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
biz çok hastayız evde bi Ada ile ben kalmıştım hasta olmayan önce Ada sonra ben oldum ikimizde kötüyüz bide hafta sonu doktora gittim gene ameliyat dedi perşembe günü büyük ihtimalle ameliyat olucam gene apandisitten kaynaklı onun alt tarafında beze oluşmuştu iltahap kaplamış içini onun alınması gerekiyormuş valla bu hastalıkla nasıl olacak bilmiyorum
çok geçmiş olsun.bir an önce atlatır eski sağlığına kavuşursun inşallah
Damlacım çok geçmiş olsun çok şaşırdım ada içinde senin içinde çok zor bi durum tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.....
günaydın arkadaşlar nasılsınız??
karkış dinlemedik gezelim dedik baya bir macera atlattık ankara ordanda karabük e gittik reyyan biraz sıkıldı yollarda ama sevdi genel olarak..
asıl önemli konu memeden kestim sayılır..dün gece yatarken çok ağladı 2 kere uyandı ozamanda kriz geçirdi ama iyi gibi uyuyor hala.inşallah bugün problem çıkmazda uyur.onuın için en iyisi olacak..suçlu hissetmiyorum kendimi çünkü 21 ay dolu dolu emdi.allah kuzuma sabır versin inşallah..
kızlar çok sağolun
canım hayırlı olsun ne mutlu sizeki 21 ay emzirdiniz benimki sadece 2 ay emdi 3. ay bıraktı emmeyi işallah sorunsuz atlatırsınız ama kesin kararlıysan sakın geri adım atma yoksa reyyan alışamaz
günaydınlar herkese
bugün ameliyat olucam saat 4.30 da hazır ol dedi doktorum allahın izniyle sorunsuz bi şekilde atlatırım işallah bide nasıl hastayım anlatamam gece kafamı kaldıramıyordum narkoz alacağım için ilaçta içemiyorum belki iptal eder diyorlar bu şekilde narkoz alman sakıncalı diyorlar ya bilmiyorum biran önce olsada bitse diyorum sıkıldım artık bunlardan
Ada da tam düzelemedi hala öksürüğümüz var antibiyotiği bugun biter büyük ihtimalle onuda bi doktora götürmem lazım off of herşey üstüste geldi valla neye yetişicem bilmiyorum tamda yıl sonu işlerin en yoğun oldu zamanlar hesap kapamalar yeni yıla hazırlıklar yevmiye kebir yazdırmalar offf of