2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin meralcim bende çok fazla uğrayamıyorum buraya maalesef face de görüşüyoruz ama burdaki gibi olmuyor bir başkaydı burası özlüyorum vallahi koptuk iyice burdan
emele de çok geçmiş olsun kaçırmışım ben demekki hiç duymamıştım

hoşbulduk canım, evet biraz haksızlık ediyoruz buraya:KK43:( ihmal ediyorum biliyorum ama inşallah telafi edebilirim:)) hepinizi burası sayesinde tanıdım bi sürü arkadaş edindim:)))
ne olursa olsun benim için kk'nın yeri çok başka En Büyük KK

hoşbulduk canım, evet biraz haksızlık ediyoruz buraya:KK43:( ihmal ediyorum biliyorum ama inşallah telafi edebilirim:)) hepinizi burası sayesinde tanıdım bi sürü arkadaş edindim:)))
ne olursa olsun benim için kk'nın yeri çok başka En Büyük KK
kesinlikle öyle birlikte çok güzel şeyler paylaştık burdaki arkadaşlarım benim için de çok önemli kaybetmek istemem

günaydın kızlar
biz çok hastayız evde bi Ada ile ben kalmıştım hasta olmayan önce Ada sonra ben oldum ikimizde kötüyüz bide hafta sonu doktora gittim gene ameliyat dedi perşembe günü büyük ihtimalle ameliyat olucam gene apandisitten kaynaklı onun alt tarafında beze oluşmuştu iltahap kaplamış içini onun alınması gerekiyormuş valla bu hastalıkla nasıl olacak bilmiyorum

canım ya görmemişim yazını geçmiş olsun adayada sanada.inşallah hastalığın geçer kurtulursun en kısada..

2.günümüz dün gecede aşırı ağladı üff içim acıyor resmen sesi kısık kuzumun ama napalım bitecek 2 gün oldu dönmem artık..

canım ya görmemişim yazını geçmiş olsun adayada sanada.inşallah hastalığın geçer kurtulursun en kısada..

2.günümüz dün gecede aşırı ağladı üff içim acıyor resmen sesi kısık kuzumun ama napalım bitecek 2 gün oldu dönmem artık..
memeden mi kesiyorsunnn allah kolaylık versin
ağrı falan olmadımı sende o emmeyince?

kolay gelsin canım, memedek kesmek çok zor bir süreç diyorlar hep, bi de artık bizimkiler büyüdükleri için daha da bi bağlandılar, meriç artık birini bitirince anne öbürü diyor:))) arsız eşşek:)))) bende bi kaç aya kadar kesicem, bununla ilgili bi çok şey okuyorum en kolay bi şekilde hem meriç hem ben nasıl atlatabiliriz diye, psikolojik olarak etkilenecekleri kesin, bizim içinde zor olacak, emzirmeyi kesince günde bi kaç kez sağın diyorlar, süt birikince göğüste iltihaba neden olabiliyormuş...

iki gün olduysa bencede dönme, Allah ikinizede sabır versin.

sol göğsümün sütü kesilmişti sağ ile emziriyordum.gündüzleri kesmiştim gündüz sadece öğle uykusu için emziriyordum.akşam yataken emziriyordum gece uyanınca emiyordu..fazla emzirmediğim için uyumak istediğinde istiyor birde uykusundan uyanınca istiyor dün gece 2de zor uyuttum.birde uyanınca çok zor oldu biberonda almıyor bardaklada bişey almadı.belki alışınca gece uyanınca biberon alır.göğsümde hiç süt birikmedi hatta süt damarlarım görünmüyor bile.sanırım az emzirdiğim için azalmıştı bırakıncada hemen kesildi..

benim kızım mustafa cecelinin hadi dön şarkısını çok seviyor hatta sürekli hadi dön aç diye ister gece uyanınca onu açtım sakinleştirdi salladım sonra ama uyuyuncaya kadar çok ağladı..allah kolaylık versin sizede..bu arada kızım bana soğuk davranıyor normalde oynarken gelir öperdi annem der sarılırdı şimdi kaçıyor sanırım bana küstü :KK43:

sol göğsümün sütü kesilmişti sağ ile emziriyordum.gündüzleri kesmiştim gündüz sadece öğle uykusu için emziriyordum.akşam yataken emziriyordum gece uyanınca emiyordu..fazla emzirmediğim için uyumak istediğinde istiyor birde uykusundan uyanınca istiyor dün gece 2de zor uyuttum.birde uyanınca çok zor oldu biberonda almıyor bardaklada bişey almadı.belki alışınca gece uyanınca biberon alır.göğsümde hiç süt birikmedi hatta süt damarlarım görünmüyor bile.sanırım az emzirdiğim için azalmıştı bırakıncada hemen kesildi..

benim kızım mustafa cecelinin hadi dön şarkısını çok seviyor hatta sürekli hadi dön aç diye ister gece uyanınca onu açtım sakinleştirdi salladım sonra ama uyuyuncaya kadar çok ağladı..allah kolaylık versin sizede..bu arada kızım bana soğuk davranıyor normalde oynarken gelir öperdi annem der sarılırdı şimdi kaçıyor sanırım bana küstü :KK43:
Evet demekki sütün azmış kızında zevk için emiyormuş ama çok uzun emdiği için alışmıştır kuzum
ben ilk kızımda 17 ay emzirmiştim çok zor bıraktırdım
ilk başlarda küsüyorlar sanki canım bende yaşadım bunu ama sonradan gelip göğsümü severdi cici cici diye şimdide bana çok düşkün meraklanma yani
insan çok üzülüyor ama olması gereken birşey bu em em nereye kadar yani
bu kızımda 6 ay şöyle böyle emdi sonra istemedi biberonla devam ettik o yüzden bıraktırma gibi bir derdim bunda olmadı

bence küsmesi çok normal, muhtemelen meriçte öyle olacak, aylarca her istediğinde elde ettiği meme, hatta doğduğunda zorla ağzına soktuğumuz şeyi şimdi vermeyince ister istemez tepki gösterecektir bıdıklarım benim:) bi de çocuklar uykuya memedeyken dalmaktan çok zevk alırlarmış...
meriç maalesef ne hazır mama yiyor ne de süt içiyor, biz 6 ay sadece anne sütü ile beslendik, sonra direk kahvaltı çorba ve yemeklere geçtik, şu andada sadece pınar kido muzlu ve çilekli içiyor o da biberonla değil pipetle.... benim sütüm fazla hala akşama doğru hala sızlıyor, meriç emincede boş çorap gibi oluyor töbee töbee:))))) sanırım bi müddet sağmam gerekecek, ama senin azalmış demek ki süt birikmediğine göre...
neyse canım sık dişini alışacaktır elbet.... Allah yardımcın olsun

2gündür çok ağlıyor geceleri uykusuzluktan duygularım alındı sanki boş boş bakıyorum yemekte yemiyor doğru düzgün babasıyla dışarı çıktılar az önce kızım öpeyim dedim ıı dedi gitti inşallah geçicek kucağıma bile gelmiyor..

ben 13 aylıkken kesmek istemiştim yani doktor söylemişti keseceksin diye.ozaman aşırı sütüm vardı bir öğün emmediğinde taş gibi oluyordu.ozaman sürekli ağlıyordu 1gece vermedim ben çok ağrı çektim oda çok ağladı tekrar başladık.ama şimdi sert değil göğüslerim oda gündüz huysuzlanmıyor şimdi devam edicem..

2gündür çok ağlıyor geceleri uykusuzluktan duygularım alındı sanki boş boş bakıyorum yemekte yemiyor doğru düzgün babasıyla dışarı çıktılar az önce kızım öpeyim dedim ıı dedi gitti inşallah geçicek kucağıma bile gelmiyor..

ben 13 aylıkken kesmek istemiştim yani doktor söylemişti keseceksin diye.ozaman aşırı sütüm vardı bir öğün emmediğinde taş gibi oluyordu.ozaman sürekli ağlıyordu 1gece vermedim ben çok ağrı çektim oda çok ağladı tekrar başladık.ama şimdi sert değil göğüslerim oda gündüz huysuzlanmıyor şimdi devam edicem..

sabır canım, inşallah en kısa zamanda, en az etki ile atlatırsınız ikinizde, onada zor annesi, tabiki sanada:KK43: düzelir merak etme, aç kalınca mecburen yer, doymuyorlar ki zaten, keyif onların ki zevk, anneyle başbaşa olma dürtüsü... duygusal olarak ihtiyaçları var deilse maşallah yeterince emdiler zaten... üzülme anlayacaktır seni, çok akıllılar çünkü.

merhaba kızlar nasılsınız
dün hastaneye gittim ve doktorum ameliyat yapmadı çok hastasın bu şekilde narkoz alman çok sakıncalı dedi sürekli kontrol altında olucam şu zaman demedi tekrar konuşuruz sen hele bi iyileş dedi

kızlar valla dün iyi sayfaları ilerletmişsiniz nasıl özlemişim yazılanları okumayı geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim meralim buketcim ve fundacım hoş geldiniz hele meral ne zamandır gelmiyordun buralara iyi olmanıza çok sevindim emelede çok geçmiş olsun iyi mi peki şimdi

günaydın kızlar...
damlacım çok geçmiş olsun...meral hoşgeldin canım :KK1:
kızlar nasılsınız..........
ben çok yoğunum helede yıl sonu çok işim var....havalarda çok kötü burda soğukk..bugünde çok kötü yağmur var...hayırlısıyla şu kışı atlatalım...çok fena geçecek gibi burası...
öpüyorum hepinizi

merhaba kızlar nasılsınız
dün hastaneye gittim ve doktorum ameliyat yapmadı çok hastasın bu şekilde narkoz alman çok sakıncalı dedi sürekli kontrol altında olucam şu zaman demedi tekrar konuşuruz sen hele bi iyileş dedi

kızlar valla dün iyi sayfaları ilerletmişsiniz nasıl özlemişim yazılanları okumayı geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim meralim buketcim ve fundacım hoş geldiniz hele meral ne zamandır gelmiyordun buralara iyi olmanıza çok sevindim emelede çok geçmiş olsun iyi mi peki şimdi

ne desen haklısın valla canım :KK17: inşallah bundan sonra ihmat etmemeye çalışıcam:))) hafta sonları için pek söz veremiyorum ama hafta içi inşallah fırsat buldukça giricem siteye, inan bende çok özlemişim... emel iyiydi en son faceden yazıştık....
sanada tekrar tekrar geçmiş olsun canım inşallah önce hastalığını atlatır daha sonrada tedavini olursun

günaydın kızlar...
damlacım çok geçmiş olsun...meral hoşgeldin canım :KK1:
kızlar nasılsınız..........
ben çok yoğunum helede yıl sonu çok işim var....havalarda çok kötü burda soğukk..bugünde çok kötü yağmur var...hayırlısıyla şu kışı atlatalım...çok fena geçecek gibi burası...
öpüyorum hepinizi

hoşbulduk tatlımmm :21: konyada soğuk bol yağışlı her yer gibi :KK43:(( bi yaz gelse artık bencede valla
sabah meriçi giydirmek götürmek çok zorlaştı, geçen yıl bi şeyin farkında deildi yürümüyorduda daha kolaydı sanki her geçen gün daha da zorlaşıyor

dünürcüm hiç görmedim seni hemen bi dalıp çıktım :KK4: yakalayamazkiii yakalayamazkiiiiiiii :KK53:
bende emzirmeyi bırakalı 1,5 ay oldu. hiçde zor olmadı şükür. "oğlum meme yok eee olmuş" dedim. sanki anladı bıraktı gitti. arada istedi her isteyince aynısını söyledim açmadım o da kabullendi. ben de çok zorlanacağımı düşünmüştüm ama şaşırttı beni küçük adamım. şimdi kıyafet değiştirirken falan görünce anne meme biss eee diyo evet oğlum pis olmuş diyorum. ama memeyi bırakınca uykumuz düzeldi çok şükür. gece uyanıp süt içiyodu. şimdi onu da yapmıyo sadece uyanırsa beni yanında istiyo bende hemen jet hızıyla kıvrılıyorum yanına sonra yine yerime :21:

bebişleri hasta olan herkese geçmiş olsun umarım hepsi çabucak iyileşir. damlacım geçmiş olsun ameliyat olacakmışsın, Allah şifa versin canım

Damlacım tekrar geçmiş olsun...
Gül'cüm inşallah yemesi kilosu düzelir Reyyannazın'da emmeyi bırakınca artık...
biz 4 gündür hastayız:KK43::KK43: çarşamba gün buğrahan felaket kustu burnundan falan geldi kusuğu hemen doktora götürdük serum takıldı sonra bi ateş ishal.... ateşi 3 gün sürdü çok şükür dün düştü ama ishali çok kötü nasıl geçecek bilmiyorum bildiğiniz çiş sıvılığı o derece kötü yediği içtiği sadece su 2-3 tane çubuk kraker meyve suyu falanda içmiyo 1 hafta sürebilir dediler ishaline ama geçmezse ben pazartesi götüreceğim doktora:KK43::KK43:

bu arada Meral'cim, Funda'cım, epeydir yoktunuz K.K. da hoşgeldiniz :):)
Nermin'cim sende arada giriyosun artık Nida Nur fırsat vermiyo mu prenses çok tatlı çokkk:):)

Son düzenleme:
geçmiş olsun buğrahana çok üzüldüm reyyanla baya benziyorlar birbirlerinede ikiside zayıf :KK43: dün gece çok zor geçti çok ağladım eşim kamptaydı annemlerde kalmıştık öldüm valla gece 2buçuk oldu bizimki gelinlik giycem diye ağladı gecelere akacak galiba :KK9: zar zor annemler uyuttu gecede bikaç kez kalktı ama 1e kadar uyudu uyku düzenimiz hiç kalmadı ağlamaktan seside kalmadı yavrumun..bi düzene girecek inşallah bu gece 5. gecemiz olacak..

canım geçecek elbette bu günlerde alışacak tabiki buğrahan bırakalı 4 ay oldu ama kilosuna falan faydası yok yine zayıffffff inşallah reyyan naz kilo alı biraz:KK16:

X