2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar meraba... hastaneden geldik azönce:KK43::KK43: buğrahan gece hiç durmadı normaldede durmadığı için pek aldırış etmedik açıkcası 3 ten sonra uyumadı hiç... sabah baktık keyifsiz bide balgam kustu hastaneye götürdük boğazları geçmemiş:KK43::KK43::KK43: doktor 3 tane iğne verdi hastaneye yatırcaktı yataklar doluymuş yarın sabah erkenden gelin dedi biz istemedik iğne bitince cuma gün gelsek baksanız dedik ok o zaman geçmezse yatırırım dedi:KK43::KK43::KK43: şu ara biçok çocukta varmış boğaz enfeksiyonu larenjit... soğuk buhar falan verildi iğnenin biri hemen yapıldı çok ağladı kuzum çok:KK14: dünden beri hiçbişeyde yemedi aç aç uyudu kuzum:KK43::KK43::KK43:

huriyeciğim geçmiş olsun o kadar ilaca rağmen geçmediyse sadece grip geçiriyor ilaçlar daha kötü yapıyor bence benim sana verdiğim doktor adresi varya oraya sorsana bir canım boşyere iğne kullanma kuzuna
taha canım ismini bilmediğim için böyle hitap edeceğim kusura bakma ben bakmışdım çin takvimine doğru çıktı canım ama yinede allahın işi belli olmaz bende 2. kız olsun çook istiyorum hakkımızda hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlarda

boddim sanırım adın esmaydı canım benimde betül.benimde takvimde ilki tutmuştu.yaz sonu hamile kalmayı planlıyorum nasipse.eylül olsursa kız diyor öyle yapıyım dedim.ya tutarsa değil mi ama?

bişey sorcam,bu çin takviminde yaş sütunu var ya,orayı doldurduğumuz yaşı mı yoksa içinde olduğumuz yaşı mı baz alıcaz?

kızlar aranızda spiral kullanan var mı?? ben doğumdan bir ay sonra taktırdım... şimdiye kadar sorun yoktu ama iki defadır eşimle ilişkiye girdiğimizde bişeyin değdiğini acı hissettiğini söyledi:KK45: bugün doktora gittim muayene etti bi sorun yok gibi bide ultrasondan bakalım emin olmak için dedi haftaya çarşamba ultrasonda bakılacak yaa bilgisi olan var mı:KK50::KK50:

esmacım sağol canım netten baktım larenjit çok ağır geçirilen bi hastalık değilmiş sanırım ama buğrahanın ateşini 39.5 kadar çıkarıyo çocuklarda iş farklı mı oluyo bilmiyorum:KK43::KK43::KK43: sorayım bi kadir Tuğcuya:KK34:

selam herkese uzun zamandır yazamadım çok zor günler geçirdim halen de devam ediyor. tam 1 hafta önce dedem vefat etti. yazarken bile garip geliyor. ona üzülürken kızım bogaz enfeksiyonu+ su çiçegi+ köpek dişi yüzüznden ateşlendi ve acillik olduk. ateşi düşmedi bi türlü. dogdugundan beri ilk kez ateşlendi. oldum olası korkmusumdur ateşten. 6 yaşındaydım ve kardeşim gözümün önünde havale geçirdi. bende o zamandan beri ateş travmadır. eşim yogun annemlerin cenazesi var kayınvalidenin üstüne para verseler istemeyecegim için her zor dönemi oldugu gibi bu dönemide yanlız atlatmaya calışıyorum. ama yarı çmrüm gitti inanın. allahtan su çiçegi aşımız vardı birde olmasa hakikatten ben huni takıp gezerdim. allahım ne kadar zor ya 21 aylık bi çocugun kaşınmasını nasıl engellersin:KK43: 1 haftadır ne uyku ne yemek. tüm gün tuvalete girmeyip bişey yemediğim oluyo. eşim hala gelmedi mesela:KK43: logusalık yanlız hastalık yanlız ev taşıma yanlız :KK5: bazen hakkatten çok dokunuyo:KK43:

geçmişe çok bakamadım hasta bebeklere ve annelere geçmiş olsun. sanırım kazalar atlatanlar var rabbim hepimizi kazadan beladan korusun gecmiş olsun arkadaşlar. bu arada damlacım sanada geçmiş olsun uzun süredir giremediğim için yarım yamalak baktım yeni haberim oldu:KK43::KK71:

bitanecikte güzel bişey yazayım kızım bayramda bana çok güzel bi hediye verdi anne dedi:KK52: ilk bilinçli kelimemiz anne:)))

Herkese merhaba.Çok oldu giremeyeli.Umarım herkesin keyfi yerindedir.Benim oğlum 21 aylık oldu..Artık park yataktan çıkıyor,her defasında düşüp boynuna bişey olacak diye çok korkuyorum.siz böyle bir durumda ne yaptınız.Karyola kullanıyormusunuz?
Bide özel bir soru.gebeliğinizde çin takvimine baktınız mı.Kaç kişinin bebeğinin cinsiyeti tuttu çok merak ediyorum.aslında inanmam ama benimki tutmuştu ve şimdi tekrar bir bebek düşünüyorum ama kızım olsun çok istiyorum.çin takvimine göre haziran,ağusto eylül kızım oluyo.tutarmı dersiniz?

canım ben bayadır Adaya normal tek kişilik yatak kullanıyorum şimdilik geçeleri uyurken önüne korumalık koyuyorum ama yaza doğru büyük ihtimalle onuda kaldırırım gayet güzel yatıyor alıştı artık ama basamak basamak geçtim kendi karyolasını kaldırdıktan sonra 2 tane tek kişilik normal ortapedik yatak aldım yere yanyana koydum bi süre onda yattı şimdide 2 yatağı üstüste koydum tek kişilik yatak haline getirdim yaza doğruda karyolasını almayı düşünüyorum
bu arada çin takvimine hamileyken bakmıştım ve benimde tuttu kız çıkıyordu kızım oldu ama herşey allahtan umarım herşey gönlünce olur

kızlar meraba... hastaneden geldik azönce:KK43::KK43: buğrahan gece hiç durmadı normaldede durmadığı için pek aldırış etmedik açıkcası 3 ten sonra uyumadı hiç... sabah baktık keyifsiz bide balgam kustu hastaneye götürdük boğazları geçmemiş:KK43::KK43::KK43: doktor 3 tane iğne verdi hastaneye yatırcaktı yataklar doluymuş yarın sabah erkenden gelin dedi biz istemedik iğne bitince cuma gün gelsek baksanız dedik ok o zaman geçmezse yatırırım dedi:KK43::KK43::KK43: şu ara biçok çocukta varmış boğaz enfeksiyonu larenjit... soğuk buhar falan verildi iğnenin biri hemen yapıldı çok ağladı kuzum çok:KK14: dünden beri hiçbişeyde yemedi aç aç uyudu kuzum:KK43::KK43::KK43:

canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum umarım biran önce iyileşir

selam herkese uzun zamandır yazamadım çok zor günler geçirdim halen de devam ediyor. tam 1 hafta önce dedem vefat etti. yazarken bile garip geliyor. ona üzülürken kızım bogaz enfeksiyonu+ su çiçegi+ köpek dişi yüzüznden ateşlendi ve acillik olduk. ateşi düşmedi bi türlü. dogdugundan beri ilk kez ateşlendi. oldum olası korkmusumdur ateşten. 6 yaşındaydım ve kardeşim gözümün önünde havale geçirdi. bende o zamandan beri ateş travmadır. eşim yogun annemlerin cenazesi var kayınvalidenin üstüne para verseler istemeyecegim için her zor dönemi oldugu gibi bu dönemide yanlız atlatmaya calışıyorum. ama yarı çmrüm gitti inanın. allahtan su çiçegi aşımız vardı birde olmasa hakikatten ben huni takıp gezerdim. allahım ne kadar zor ya 21 aylık bi çocugun kaşınmasını nasıl engellersin:KK43: 1 haftadır ne uyku ne yemek. tüm gün tuvalete girmeyip bişey yemediğim oluyo. eşim hala gelmedi mesela:KK43: logusalık yanlız hastalık yanlız ev taşıma yanlız :KK5: bazen hakkatten çok dokunuyo:KK43:

öncelikle başın sağolsun canım Eylüllede çok geçmiş olsun herşey üstüste gelmiş zaten hep öyle olur 6 ay önce benimde babaannem vefat etmişti ve Ada da aynı Eylül gb çok hastaydı duasına bile katılamadım defnettikten hemen sonra acilde buldum kendimi çok iyi anlıyorum seni

geçmişe çok bakamadım hasta bebeklere ve annelere geçmiş olsun. sanırım kazalar atlatanlar var rabbim hepimizi kazadan beladan korusun gecmiş olsun arkadaşlar. bu arada damlacım sanada geçmiş olsun uzun süredir giremediğim için yarım yamalak baktım yeni haberim oldu:KK43::KK71:

canım çok sağol ben iyiyim şuanda ameliyat izlerimde geçiyor Adayıda yarım yamalakta olsa kucağıma almaya başladım artık

fatmacığım öncelikle başın sağolsun canım. eylülede çoook geçmiş olsun herşey üst üste gelmiş inşallah en kısa zamanda iyileşir ve bir daha yaşamazsınız bu yaşadıklarınızı cimcimeni öp benim için

canım çok geçmiş olsun....bişeylerle yanlız başa çıkmak çok zor ii bilirim Allah sabır versin başın sağolsun inşallah tez zamanda atlatırsınız... bebişinle güzel güzel oynar gülersiniz yine...

merhaba kızlar ayın 13üne kadar diğer ofisimizde eğitim var orada olacağım daha sonra inşallah yıllık iznimi kullanacağım anlayacağınız 2010 sonuna kadar belkide yeni yıl kadar yokum arada uğramaya çalışırım hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

merhaba kızlar ayın 13üne kadar diğer ofisimizde eğitim var orada olacağım daha sonra inşallah yıllık iznimi kullanacağım anlayacağınız 2010 sonuna kadar belkide yeni yıl kadar yokum arada uğramaya çalışırım hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

canım görüşürüz kendine ve yakışıklıya dikkat et... bol bol gezin eğlenin:KK16: öpüyorum...

merhaba kızlar bende bayadır girmiyorum....forumda değişiklikler olmuş...alışmaya çalışıyorum...henüz herşeyi okuyamadım ama.

family öncelikle sana cevap yazmak istedim..çünkü nida nurda yaza girmeden laranjit olmuştu
lütfen dikkat et...bronşite çevirmesin..nidanur hastanede yattı ..nefes alamıyordu..serumu hiç kolundan çıkmadı ilaçlar acı diye serumla veriyorlardı..artık çocuğun doktor görmeye tahammülü kalmadı..1 hafta neler çektik..sesinin düzelmeside sürdü biraz....en güzeli benden tavsiye hastaneye yatırmadıysan yatır..orda sürekli takip ediyorlar.ateş bir iner bir çıkar..daha iyi bakılır .ateşi düzene binene kadar doktor çıkarmamıştı bizi..çok geçmiş olsun......

Nermincim teşekkür ederim bilgilendirdiğin için... bu laranjit çok zor yaa buğrahanda 4 defa geçirdi çok şükür iğnelerle atlattı ama doktor 3 ay etkisini sürdürebiliyo çocuk ii gibi görünsede en dirençsiz zamanında tekrar çıkabiliyo dedi:KK50:

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

KK rengini bile özlemisim :)))))))))))

FAce derken unuttum resmen yaa gerci facede artik fazla girmiyorum ya bakip cikiveriyorum mesajlarima :))))

Nasilsiniz kizlar? Hasta bebislere coook gecmis olsun!! Okdr cok sayfaki okuyamam dimi :))

Öpüyorum hepiniziiii

günaydın kızlar

sibelcim hoşgeldin canım nasılsın rüya nasıl özlettin valla kendini şu face çıktı çıkalı burası boşaldı unutmayın bizleri :KK61:

X