2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm anneler nasılsınız uzun zamandır yazamıyorum bakıp kaçıyorum hemen..hasta bebişlere geçmiş olsun allah acil şifalar versin..
reyyan parkı çok seviyor sürekli park diye ağlıyor.bende oyun grubu düşündüm.bulamadım antalyada.haftada 3gün yarım gün kreşe göndereyim dedim.dün gittik gayet iyi hemen kaynaştı oynadı onlarla çok güzeldi.bugünde gittik hayatında ilk defa peynir yedi orda.bende kameradan izledim ama ağladı baya neyse öğle yemeğine kalamadan almak zorunda kaldım babasıda vardı yanımda babasına gitmiyor anne diye boynuma sarıldı okadar çok ağladıki yavrum.benden ayrılmaya dayanamadı.babasıda sana çok düşkün alışır gitsin diyor bende çok kararsızım çocuğumu mutsuz etmek istemiyorum..sizde giden yok dimi kreşe??ya çalışmıyorum evdeyim ama çocuk televizyon bağımlısı oldu valla..

esmacım ve fundacım sağolun valla esma yapılması gerekeni zaten yapıyorum yer yıl belli bi ailenin çocuğunun okul masraflarını kıyafetine kadar karşılıyorum nafakamızıda dağıtırız ama ne bileyim özellikle şu günlerde çok kaza atlatıyorum nerdeyse Ada ile aynı arabaya binmeyeceğim o derece dün gene bi kaza atlattım işten eve gelirken servisteydim ve neredeyse benim oturduğum yerden tranvay çarpıyordu şöföre bir bağırdım ki yürü diye görmeliydiniz burun buruna kaldık zaten hemen indim arabadan
öyle yani kızlar bende var şugünlerde bişey

huriyecim buğrahan nasıl oldu

gülcüm bende çok istekliydim oyun grubu konusunda ama eskişehirde de malesef yokmuş eşimle düşündük tam kış mevsimi hastalıkların en yoğun olduğu dönem ve kreşte çocuklar birbirlerine bulaştırıyorlar Ada biraz daha büyüsün öyle verelim dedik belki yaza başlatırız

Damlacım tekrar geçmiş olsun nedir bu böyle..... Buğrahan hala aynı:KK14: uyurken nefes alamıyo yavrum ilaçların faydasımı yok anlamıyorum.. uyku düzeni yok yarım saate bi saatte bi kalkıyo... sürekli mızmız haliyle... sabah çıkmaz kalemle koltuğu boyamış beni bile uyutuyo o kalemi ne zaman nerden buldu bilmiyorum ellerini yüzünü boyamış koltuğu nelerle sildim çıkmadı kalem izi... babası annen sana nasıl kızcak falan diyo buğrahana gittim baktım ne diyim yapmış bikere bidaha yapma oğlum dedim buğrahanda korktu kızarım diye yavrum zaten hasta bide ben mi üzeyim ama bazen çok yoruyo bide hastalığıyla mızmız...

damla canım geçmiş olsun annemler kaza atlatınca tuz ve ekmek verirlerdi sende yap istersen ay bilemedim dikkat et kendine ve düşünmeyi bırak canım
bende batuhanı kreşe göndermeyi istiyorum ama bende havaların ısınmasını bekliyorum malum kış ayı damlanın dediği gibi bebekler hasta bulaştırma olasılıkları fazla
huriyeciğim burnuna bol bol serum fizyolozik damlatıyorsun değilmi grip geçiriyor buğrahan galiba ne ilaçları kullanıyorsun geçenlerde batuhanda deri sandlyemizi çizmiş tükenmez kalemle tiner bile denedim çıkmadı çok yaramaz bu sıpalar çookkk
gülcüğüm batuhan yemeğini kendi yemeye bayılıyor onun yiyeceği şeyleri önüne koyuyorum kendisi yiyor önceki akşam 2 köfteyi hiç itiraz etmeden yedi dünde et sote vardı koydum önüne epey yedi bitmişdi hatta fazlasını istedi ama sorun benim yedirmem gerekenlerde savaş çıkıyo resmen çünkü döküyoo saçıyo esma sen yediriyorsun nasıl döküyo saçıyo demeyin elime vuruyo tabağa vuruyo ve herşeyi döküyoruz süt içmez hala problem azar azar bardağa koyup veriyorum içiyo ma istemediği zaman olduğu yere bardağı ters çeviriyor kaşık kaşık zorla süt içiriyorum birde gece uyku problemi yaşamaya başladık yeni ev batuya yaramadı kendi yatağımda yatmayaağım diye ağlıyo geçen gün üst komşumuzla karşılaştık asansörde hasta sizin bebek diyo o kadar yani
bugünde sabah emiyordu işe geç kladığım için babaannesine verdim nasıl ağladı anlatamam kaçmış odaya geldi kapıyı açtı girdi beraber giydik üzerimi sonra tekrar aldı babaannesi yıktı evi resmen eşim gece durmayınca oturma odasına gitmişdi ağlamasına geldi kızdı batuya susarsa diye iç çekeçeke nasıl ağladısonra geldi bana kızdı susturmuyorsun diye susturmak için evde durmam gerekiyor küstüm bende kocişe hergüne bir macera yaşattırıyor sıpalar bakalım yarın neler olacak

ahh esmacım hep aynı bu sıpalar... yemek dökme olayını anlıyorum sanırım her çocuk aynı:KK9: serum fizyolojik yapıyorum ama yine oluyo çocuk ialç içmekten bıktı faydasından çok zararı olacak Allah korusun:KK14:

slm kızlar buğrahan dün gece 1.30 da yattı çok ağladı yavrum... akşam 22.30 da uyudu 10 dakika geçmedi uyandı o uyanış... uykusu var uyuyamadı bizde iyice sinirlendik buğrahan uyu artık diye bi babası bi ben söylenince yavrum gücüne gitti çok ağladı gece anne nennen baba nennen diye diye ağladı kuzum:KK14: bi iyileşse.... hastalığın üstüne buğrahan bir haftadır bizden ayrı mümkün değil yatmıyo, dün akşam ben uyutayım diye uğraşıyorum babası diğer odada diye onu çağırmaya kalkıyo uyumuyo ağlıyo biz kızınca daha çok ağlıyo falan neyse babası geldi beraber yattık uyudu... nereye kadar böyle gider bilmyorum hasta olunca hiç ayrılmıyo artık gece yerine yatırıyorum yarım saat sonra başlıyo çığlıklar...

Merhaba şekerler buğra ya geçmş olsun canım benim uykusuzluktan bedeni nasıl yorgundur.kızlar sudecim saçlarının kesilmesine hala alışamadı ama bunada hamdolsun allah esirgedi yavrumu keşke onlara hiç bir zarar vermeden büyütebilsek .damla tekrar geçmiş olsun ben duaları hiç düşürmemeye başladım dilimden yolda giderken bile okuyom bu arada peygamber efendimiz naza insanı mezara deveyi kazana sokar demiş dikkatli olmalıyız.ya bilmiyorum ama ben kafayı yiycem bu konuyu düşünmekten işyerindeki arkadaşlarımda farkında saolsun kimi cevşen yapıyo kimi okunmuş su getiriyo çok üzülüyolar halime.kuzuma günlük tutarım ben bilmem önce söylemişmiydim hamileliğimden beri önemli olayları yazarım onu düşürdüğüm günü yazarken okadar ağlamışım ki eşim resmen kriz geçiriyodun dedi.allah hiç bir anneye yaşatmasın.amin.kib bu arada çörek otunu bala katıp veren varmı aranızda.aklımdayken damla nazar için üzerinde katran taşıman lazımmış bu taraflarda var bulamazsan sana gönderirim.herkese öpücük

casude merhaba yaşadıklarınız inanılır gibi değil çok üzüldüm son olur inş. çok geçmiş olsun canım
bu arada blogun izlemeye açıksa bakmak isterim bende kızıma açtım istersen veririm adresini

çok geçmiş olsun inanılır gibi değil şu ana kadar başınıza gelenler.Allah'a emanet kuzular öncelikle tabiki ama bence gece gündz ibadet et ve duanı hiç eksik etme.nas felak ve ayetel kürsi yi oku üfle devamlı.anne duası kabul olur inşallah.tabi çooook dikkat etmek lazım kuzulara bundan sonra çünkü çok hızlılar artık kaşla göz arasında yapıveriyorlar heşeyi.Allah yardımcınız olsun.nazardan bu surelerle ve herkese maşallah dedirterek kurtulursun inşallah saçlarınıda kestirmeseydin keşke,çok söyleme herkese nazar değiyor kuzuma diye.dedikçe göze batar.rahat ol biraz,çok düşme üstüne bu konunun.

selamlar herkese.boy kilo topacına bi bakar mısınız?listeye ekleyelim lütfen,bebişler nasıl gidiyorlar görelim hep birlikte.

selam millet nasılsınız diyecem ama bu sıralar pek iyi değiliz galiba. sanırım topluca bir kurşun döktürsek iyi olacak.
Damlacım canım benim çooook geçmiş olsun. seni arayacam dışarı ilk çıktığımda.
cansude ve batuşum sizede geçmiş olsun canlarım.
biz evdeyiz kavga gürültü gidiyoruz anılımla.

günaydın arkadaşlar
buketcim canım çok sağol dediğin gb toplua kurşun döktürmek lazım topiğe :KK53:
esmacım canım çok şükür bi yaramazlık yok Ada hanımda iyi çok şükür batuşum nasıl iyi mi yeni evinize alışabildi mi kuzum
kızlar yaa aralık ayındayız ve ben evde kalorifer yakmıyorum ne kadar ilginç ev gayet sıcak hayrolsun bakalım eskişehirde çok ilginç bi durum bu

batuş çok azdı kızlar hiç laf dinlemiyor hep kendi dediği olsun istiyor beni delirtiyor resmen ne yapacaz biz bunlarla yaa havalar ısınsın nisan mayıs gibi doğru oyun gurubuna savacağım bu evde dura dura enerjisini harcayamaz oldu bir yere gidince rezil ediyor durmuyor o durmayınca ben oturamıyorum oooffff ooffff

Herkese merhaba.Çok oldu giremeyeli.Umarım herkesin keyfi yerindedir.Benim oğlum 21 aylık oldu..Artık park yataktan çıkıyor,her defasında düşüp boynuna bişey olacak diye çok korkuyorum.siz böyle bir durumda ne yaptınız.Karyola kullanıyormusunuz?
Bide özel bir soru.gebeliğinizde çin takvimine baktınız mı.Kaç kişinin bebeğinin cinsiyeti tuttu çok merak ediyorum.aslında inanmam ama benimki tutmuştu ve şimdi tekrar bir bebek düşünüyorum ama kızım olsun çok istiyorum.çin takvimine göre haziran,ağusto eylül kızım oluyo.tutarmı dersiniz?

Herkese merhaba.Çok oldu giremeyeli.Umarım herkesin keyfi yerindedir.Benim oğlum 21 aylık oldu..Artık park yataktan çıkıyor,her defasında düşüp boynuna bişey olacak diye çok korkuyorum.siz böyle bir durumda ne yaptınız.Karyola kullanıyormusunuz?
Bide özel bir soru.gebeliğinizde çin takvimine baktınız mı.Kaç kişinin bebeğinin cinsiyeti tuttu çok merak ediyorum.aslında inanmam ama benimki tutmuştu ve şimdi tekrar bir bebek düşünüyorum ama kızım olsun çok istiyorum.çin takvimine göre haziran,ağusto eylül kızım oluyo.tutarmı dersiniz?

X