selam arkadaşlar hepinize nasılsınız bakalım biz kızımla ii sayılırız hep mücadele hep mücadele artık kızımın yaptıkları çok normal gelio sanırım bana ki anlatma geregi bile hissetmiyorum. yaptıklarıda germiyo beni dün eşimede dedim muayyen günümde olmama ragmen kızım 3 kilo mercimegi yere saçtııı salon perdesini bastan basa kornişten çıkardı ve ben çok sakinim. sanırım içimde ucsuz bucaksız bi gölet oluştu artık dolmuyo pek bi geniş oldumopuyorumnanaktan son zamanlarımız baya bi hareketli stresli korkulu ve şaşkın gecti. bayramda bursaya gittik kayınvalidemlere. baya kalabalıktı ee gelen giden çok yorucu oldu bizim için. bayramın son günü akşam üzerei evimize dönücektik. sabah kalktık ben hemen kızımın kahvaltısını hazırladım. açtık caillou yu yemegimizi yedik. kızım o sabah biraz huysuz uyanmıştı. kuzenlerini falan ısırıp tokatlıyodu. neyse yemegini yedi surubunu vermeye calışıyorum istemio inatlaşıo ki vitamin surubunu severek içer. inatlaşın ca öfff tamam git ecrin eylül kalk dedim. kızım ayaga kalktı aglamaya basladı morardı karardı nefesi kesildi öylece kaldı daha önce hiç böyle bişi yaşamamıştık. karnını gıdıkladım olmadı yüzüne üfledim olmadı görümcem koştu kucagına aldı sarstı karnını bastırdı 15 saniye falan kaldı öylece sonra nefes aldı kustu kendine geldi ne aldıgım nefesi ne ne düşündüğümü ne o halimi ne hissettiklarimi anlatabilirim size. kızım gözümün önünde gittiiii geldi... yüzünü yıkadık emzirdim falan evin içinde görümcemin ecriinnn çıglıklşarını duyan geldi eşim hariç yattıgı odanın kapısı kapalıydı ve odada televizyon açıktı. o odaya gşittim kalk dedim kızım gidiyodu... anlamadı baştan sonra agladıgımı görünce kalktı. hepimizi çok korkuttu. evet basit bi katılmaydı her çocukta olan ama benim canım gitti. olay ctesi oldu pazartesi doktora gittik. kendi dogumdan beri gittigimiz dr umuz işten ayrılmıştı izini bulamadık başka dr a 2 kez gittik. bu olay üzerine onu aradık ulaşamayınca bende başka bi dr a götürdüm. yardımcı docentmiş. saolsun çok ilgilendi rahatlattı bizi. kızımın dogumdan beri memelerinde şişlik vardı defalarca dr lara söyledim gecer dediler ama hala duruyo onun için hormon tahlili yapılıcakmış. ayrıca kızım aşırı kansızmış kan surubuna başladık katılmada ondan olabilirmiş. çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar. işte böyle evlat ne biçim tarifi olmayan bişeymişki insanın burnunun direginin sızlaması neymiş çok ii ögrenio insan. rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın acılarını göstermesin. bu arada teyzeleri kızım çarşamba günü okullu oluyo oyun grubuna başlıyoruz birliktezemuszemus