Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
......
hoşbulduk adaşım. ozan iyi canım yaramazlık peşinde koşturuyor kanepelerin tepesinde bulaşık makinesi içerisinde vs.vs. yaramazlık hat safhada. bende ozanın peşinde koşturuyorum. sen nasılsın? Ada nasıl?günaydın arkadaşlar
şehnazcım canım çok sağol zamanla geçicek bakalım dediğin gb Adayada iyi olacak arkadaşlar edinip oyunlar oynayacak
damlacım canım hoşgeldin gerçekten uzun zaman oldu girmeyeli eeee nasılsınız Ozan nasıl bi yaramazlık yoktur işallah
cansudecim ben geceleri kaldırıp süt veriyorum hala biberonla içiyor günde yaklaşık 2 lt civarında süt içiyor keçi sütüde veriyorum anne sütüne en yakın olan o zaten muhallebisinin olsun yoğurdunun olsun lezzeti bi bambaşka oluyor köyde çalıştığım için burdan tedarik ediyorum kay keçi sütünü hiç kullanmadım biraz pahalı oluyor ama olsun hatta ve hatta bi aralar keçi alıyordum nerdeyse pazarlığınıda yaptım ama sonra benim bu olaylarım girince rapordu izindi derken kaldı burda bakacak kişiyi bile ayarlamıştım
amanda aman pek şiriniz maşallah çok güzel olcak cimcimeteyzeleri benim sıpanın son halleri
maşallah tosunuma koca kız olmuş..anne sütü almıyordu dimi?
ya anne sütü iyi hoş çok güzel bi besin ama ne düzen kalıyor ne iştah.dikkat ediyorum anne sütü alanlar daha zayıf oluyor.
maşşallah bütün bebeklerimize, kızlar selam nasılsınız valla hepinizi çok özledim, bizim işler yoğun son dönemlerde mezunlar yeni kayıtlar derken bi de ramazan girdi araya yıllık izin felan filan:)) aklıma geldi hemen bi bakayım dedim, umarım bi sorun yoktur meriç iyi büyüdü 16 tane dişi çıktı :))
artık çok yaramaz bi oğlum var :)))
Bebişler selam:2:
Yok söyleyemem beni yer ama gelir haberi bir haftaya sizede sanırımboshayallersmile
Nabersiniz canlar,nasılsınız?
Kız Annesininkuzusu görüşelim bir ara bebeleri alıp bi görim şu cadıyı nolur ya:)
Yeşilyurtta filan olabilir mesela.
Damlacım sen nasılsın canım adoş nasıl fıstığım.
bu sıra anılın da iştahı yok. sabah zorla kahvaltı yapıyor 5-6 lokma ne yedirebilirsek. akşama kadar neredeyse hiçbirşey yemiyor. en son çarem çubuk kraker oldu kemirmekle meşgul şimdi. çok da huysuz baş parmağı da sürekli ağzının dibinde. zannedersem azı dişini çıkarıyor. ha bu arada sık sık süt içmel istiyor.selam kızlar bebişimin iştahı çok az sizde durumlar nasıl mesela gece uyandırıp süt veriyomusunuz biberonla falan bide keçi sütü kullanan varsa bilgilendirirseniz sevinirim öptüm hepinizi.
bende bi hoş olum sayende yawyuuum. hamilelik ne güzeldi :))çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı özlemişim KKyı beee. başından kalkmazdım buranın . az bi hoş oldum üzüldüm eskiyi hatırlayınca.
maaşallah adacığıma... çok tatlı kuzum çok o ne pozlar öyle,güleçliğine hayran oldum zaten.damlacım biz çok şükür iyiyiz sıpamla boğuşup duruyoruz artık sizinde dediğiniz gb çok yaramaz oldu pıtı pıtı herşeyi yaapmak istiyor heryere gidiyor ama deniz çok iyi geldi boyumuz 87-88 cm civarında kilomuz 15 kilo dün son aşımızıda olduk artık özel aşılarımızın 2. dozları kaldı
günaydın bayanlar nasılsınız
dün Ada için kreş baktım ve bir tanesine karar verdim bakalım ptesi günü başlayacak haftada 3 gün 2-3 saat gidecek yapılan aktiviteler çok hoşuma gitti oldukça deneyimlilerdi sürekli pedagoglarıda olacak umarım kuzum için iyi olur gene bakıcımızada devam edicez sadece Ada birazda kendi yaşıtlarıyla zaman geçirmesi için istedim çocuklarla oynamaya bayılıyor bunun onu geliştireceğini düşünüyorum bakalım hayırlısı
gülşahcım canım ben daha iyiyim bazen dalıp gidiyorum ama olacak sanırım okadar da yaşananlar zor şeyler ki bide beni biliyordunuz istiyordum zaten ama bundada varmış bi hayır dün Adanın aşısı için sağlık ocağını aradım ebemizle görüştüm 'ooo damla hanım nerelerdesin kızımız nasıl kardeş geliyormuş ona hastaneden haber geldi' dedi ozaman kötü oldum ama geçicek bunlarda allah yavrularımıza uzun ömürler versin onların acısını bizlere yaşatmasın
damlacigim ne güzel sevindim adacik adina oyunlar oynar eglenir yavrucak
sende zamnla atlaticaksin canim cok zor yasadiklarin
allah yardimcin olsun
bende ardisi 2 yada 2 bucuk yasindan kinder gartene varmek istiyorum ögleye kadar, kursa gidicem bende bakalim pazartesi falan gidip sorucaz ne diyecekler
ardis cok yaramaz hatti hesabi yok kafayi siyiracak gibi oluyorum bazen
bizden bu kadar
kiz böcük cok merak etdim o hamisi yaa
selam kızlar bebişimin iştahı çok az sizde durumlar nasıl mesela gece uyandırıp süt veriyomusunuz biberonla falan bide keçi sütü kullanan varsa bilgilendirirseniz sevinirim öptüm hepinizi.
canımcım sağol
maşallah tosunuma koca kız olmuş..anne sütü almıyordu dimi?
ya anne sütü iyi hoş çok güzel bi besin ama ne düzen kalıyor ne iştah.dikkat ediyorum anne sütü alanlar daha zayıf oluyor.
maşallah Meriç beye bizde daha 8 tane var:kedi:
kız sus görüşelim deme, utanıyorum valla :kedi:
insan dip dibe otururda hiç görüşmez mi, bizden bişi olmaz lmaz:
bi cumartesi buluşalım yeşilyurtta da şu kızları kavuşturalım hiç değil, zaten onlar kavuştular mı başlarlar annnneeee nolurrrrr gidelimmmm annneee nolurrrrr, sürüklerler bizi kaydirigubbakcemile
selam arkadaşlar hepinize nasılsınız bakalım biz kızımla ii sayılırız hep mücadele hep mücadele artık kızımın yaptıkları çok normal gelio sanırım bana ki anlatma geregi bile hissetmiyorum. yaptıklarıda germiyo beni dün eşimede dedim muayyen günümde olmama ragmen kızım 3 kilo mercimegi yere saçtııı salon perdesini bastan basa kornişten çıkardı ve ben çok sakinim. sanırım içimde ucsuz bucaksız bi gölet oluştu artık dolmuyo pek bi geniş oldumopuyorumnanaktan son zamanlarımız baya bi hareketli stresli korkulu ve şaşkın gecti. bayramda bursaya gittik kayınvalidemlere. baya kalabalıktı ee gelen giden çok yorucu oldu bizim için. bayramın son günü akşam üzerei evimize dönücektik. sabah kalktık ben hemen kızımın kahvaltısını hazırladım. açtık caillou yu yemegimizi yedik. kızım o sabah biraz huysuz uyanmıştı. kuzenlerini falan ısırıp tokatlıyodu. neyse yemegini yedi surubunu vermeye calışıyorum istemio inatlaşıo ki vitamin surubunu severek içer. inatlaşın ca öfff tamam git ecrin eylül kalk dedim. kızım ayaga kalktı aglamaya basladı morardı karardı nefesi kesildi öylece kaldı daha önce hiç böyle bişi yaşamamıştık. karnını gıdıkladım olmadı yüzüne üfledim olmadı görümcem koştu kucagına aldı sarstı karnını bastırdı 15 saniye falan kaldı öylece sonra nefes aldı kustu kendine geldi ne aldıgım nefesi ne ne düşündüğümü ne o halimi ne hissettiklarimi anlatabilirim size. kızım gözümün önünde gittiiii geldi... yüzünü yıkadık emzirdim falan evin içinde görümcemin ecriinnn çıglıklşarını duyan geldi eşim hariç yattıgı odanın kapısı kapalıydı ve odada televizyon açıktı. o odaya gşittim kalk dedim kızım gidiyodu... anlamadı baştan sonra agladıgımı görünce kalktı. hepimizi çok korkuttu. evet basit bi katılmaydı her çocukta olan ama benim canım gitti. olay ctesi oldu pazartesi doktora gittik. kendi dogumdan beri gittigimiz dr umuz işten ayrılmıştı izini bulamadık başka dr a 2 kez gittik. bu olay üzerine onu aradık ulaşamayınca bende başka bi dr a götürdüm. yardımcı docentmiş. saolsun çok ilgilendi rahatlattı bizi. kızımın dogumdan beri memelerinde şişlik vardı defalarca dr lara söyledim gecer dediler ama hala duruyo onun için hormon tahlili yapılıcakmış. ayrıca kızım aşırı kansızmış kan surubuna başladık katılmada ondan olabilirmiş. çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar. işte böyle evlat ne biçim tarifi olmayan bişeymişki insanın burnunun direginin sızlaması neymiş çok ii ögrenio insan. rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın acılarını göstermesin. bu arada teyzeleri kızım çarşamba günü okullu oluyo oyun grubuna başlıyoruz birliktezemuszemus
günaydınlar herkese bugün ben dogdum iyiki dogdummmm hepi bört dey banahihoyyyt
günaydınlar herkese bugün ben dogdum iyiki dogdummmm hepi bört dey banahihoyyyt
hiçbir besini ihmal etmiyorum kendiömi suçlu hissetmemek için yan gelip yatmıyorum yapıyorumn hiç öğün atlamadan yemesi gereken herşeyi ama yemiyor sırf emmek için saattlerce aç kalıyor emzirmeyeyim diyorum çok aşırı derecede ağlıyor dayanamıyorum.yani çocuktan çocuğa değişiyor.rabbim düşmanımın başına vermesin iştahsız çocuk çok zor bişey..canım ben buna pek katılmıyorum Ozan hala anne sütü alıyor evet düzen yok ama gelişimi iyi şükür. asıl mesele şu anne sütü alıyor diye diğer besinleri ihmal etmek. bunu ayarlarsan bir problem olmuyor aslında.
allahım evlat acısıyla sınamasın hiçkimseyi.benim kızımda aynı ecrin eylül gibi vitamin şurubu içerken nefessiz kaldı.çok panik yaptım.baya bi nefessiz kaldı sonra kustu kendine geldi.şurup vermedim aylarca.kızımın eksikliğini düşünmek bile çok üzdü beni..selam arkadaşlar hepinize nasılsınız bakalım biz kızımla ii sayılırız hep mücadele hep mücadele artık kızımın yaptıkları çok normal gelio sanırım bana ki anlatma geregi bile hissetmiyorum. yaptıklarıda germiyo beni dün eşimede dedim muayyen günümde olmama ragmen kızım 3 kilo mercimegi yere saçtııı salon perdesini bastan basa kornişten çıkardı ve ben çok sakinim. sanırım içimde ucsuz bucaksız bi gölet oluştu artık dolmuyo pek bi geniş oldumopuyorumnanaktan son zamanlarımız baya bi hareketli stresli korkulu ve şaşkın gecti. bayramda bursaya gittik kayınvalidemlere. baya kalabalıktı ee gelen giden çok yorucu oldu bizim için. bayramın son günü akşam üzerei evimize dönücektik. sabah kalktık ben hemen kızımın kahvaltısını hazırladım. açtık caillou yu yemegimizi yedik. kızım o sabah biraz huysuz uyanmıştı. kuzenlerini falan ısırıp tokatlıyodu. neyse yemegini yedi surubunu vermeye calışıyorum istemio inatlaşıo ki vitamin surubunu severek içer. inatlaşın ca öfff tamam git ecrin eylül kalk dedim. kızım ayaga kalktı aglamaya basladı morardı karardı nefesi kesildi öylece kaldı daha önce hiç böyle bişi yaşamamıştık. karnını gıdıkladım olmadı yüzüne üfledim olmadı görümcem koştu kucagına aldı sarstı karnını bastırdı 15 saniye falan kaldı öylece sonra nefes aldı kustu kendine geldi ne aldıgım nefesi ne ne düşündüğümü ne o halimi ne hissettiklarimi anlatabilirim size. kızım gözümün önünde gittiiii geldi... yüzünü yıkadık emzirdim falan evin içinde görümcemin ecriinnn çıglıklşarını duyan geldi eşim hariç yattıgı odanın kapısı kapalıydı ve odada televizyon açıktı. o odaya gşittim kalk dedim kızım gidiyodu... anlamadı baştan sonra agladıgımı görünce kalktı. hepimizi çok korkuttu. evet basit bi katılmaydı her çocukta olan ama benim canım gitti. olay ctesi oldu pazartesi doktora gittik. kendi dogumdan beri gittigimiz dr umuz işten ayrılmıştı izini bulamadık başka dr a 2 kez gittik. bu olay üzerine onu aradık ulaşamayınca bende başka bi dr a götürdüm. yardımcı docentmiş. saolsun çok ilgilendi rahatlattı bizi. kızımın dogumdan beri memelerinde şişlik vardı defalarca dr lara söyledim gecer dediler ama hala duruyo onun için hormon tahlili yapılıcakmış. ayrıca kızım aşırı kansızmış kan surubuna başladık katılmada ondan olabilirmiş. çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar. işte böyle evlat ne biçim tarifi olmayan bişeymişki insanın burnunun direginin sızlaması neymiş çok ii ögrenio insan. rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın acılarını göstermesin. bu arada teyzeleri kızım çarşamba günü okullu oluyo oyun grubuna başlıyoruz birliktezemuszemus
[
Canım bebekten bebeğe değişiyor bayramda kayınvalidemin arkadaşına gittik kızı ve torunuda ordaydı 30 küsür aylıkmış ve hala emiyor afedersin küçük bir danasempatiksalakcinniNAsılda yiyor anlatamam sana annesinin tabağındaki 4 dolmayı 2 dilim su böreğini bitirdi sonra geçti çikolataların başına 5-6 tanede çikolata yedi,sonrada kahve niyetine döndü annesine emdi bi güzel:bbo:
Bizde bi ohaa çektikolumunekankayizsmile
Eltimin çocuklarıda 2 yaşını geçtiler emerken maşallah onlarda tosun gibiydiler bence çocukla ilgili