2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kankicim hoşgeldin canım nerelerdesin yaawww özlettin kendini geçmiş olsun canım Anılıma gübneş filanda geçmiş olabilir bide sıcaklardanda insanın canı bişey istemiyor ki bu arada buketcim bak gelmemize az kaldı arada bi girmeyi unutma ben sana özelden mesaj atarım canım 20 si gecesi büyük ihtimalle yola çıkıcaz 18 gb filan mesaj atarım ben sana

buketciğim teşekkür ederim canım sizlerdende güzel fotolar bekliyoruz hiç görmediğimiz melekler var mesela ben adayı hiç görmedim :))
ayrıca anıl paşama bocuğuma geçmiş olsun yediği birşeydende olmuş olabilir ishalide varsa eğer ama kusmuş gitmiş kötülükler

esmacım dediğin benim Ada ise benim profilimde bikaç resmi var gerçi yeni değil ama yüz hep aynı :)

evet damlacığım senin pıtırcık adanı görmemişdim ama maşallah çok tatlı baktım şimdi babasına benziyor galiba

aynı baba canım eee hamileyken uyuyup uyanık babayı izlersen ne olabilirki başka :)
canım son hallerini bilgisayara yükliyeyim burayada koyarım

herkese merhabalar güzel mart anneleri hepinize hayırlı ramazanlar rabbim yardımcımız olsun

esmacım gülcüm hepinize hayırlı ramazanlar arkadaşlar
nasılsınız bebişler nasıl
biz iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok

bebişler iyiler valla uyku düzenimiz inanılmaz kaydı 2de uyudu gece öğlen 11buçukta uyanmıcam diye ağladı.bugünde hastayım oruç tutamadım yarın allah nasip ederse..ramazanın ilk günü çok önemliymiş bol bol dua etmek gerekiyormuş..

hımm canım özledin demek. kocaman bir öpücük benden sana. giremiyorum ama aklım sizde. bekliyorum dört gözle gelmenizi inşallah didime yolculuk olur da hem birebir tanışırız,hem hasret gideririz,hem adacığımı koklamış olurum...

sanırım sıcak-soğuk klima vs. derken üşüttük. neyseki iyi şimdi. ama sıcaklardan dolayı iştahı gitti,en sevdiği şeyleri bile yemek istemiyor. ama zorlamıyorum naapalım bizler bile zor nefes alıyoruz kıyamam kuzucuğuma.az daha dayansın kışın çok arar gezmeleri,denizi,balkon sefalarını....

ramazan geldi hoşgeldi... oruç tutabilen arkadaşlar allah kabul etsin. ben tutamıyorum,aslında açlığı hiç hissetmiyorum ama iki saat hiçbirşey yemezsem kan şekerim düşüyo,bayılacak gibi oluyorum. zaten düşük tansiyonluyum sanırım onun da etkisi var. 8 e 5 tansiyonla gezdim hamileykende. emziriyorum da.
hepinize hayırlı ramazanlar.

bizde iyyiz damlacığım akşam eve bir gittim benim oğlan sokak köpekleri gibikir içince parkda kirlenmek güzeldir demişler ve diz kapaklarını görmeniz gerekdi nasıl kirlenmiş yukarı çıktık emeceğim diye tutturdu emdi emerken üstüm başım kir içinde kaldı sonrada banyodan çıkmadı haspam ben gidiyrum diyorum çıkıyorum bizimki kıkırdıyo kendi kendine azdı valla çok fena oldu çokkkkk
bu arada allah yardımcımız olsun ben hiç acıkmadım ama inanılmaz susadım ölüyorum susuzlukda diyebilirim

Boddim canım benim resminize yorum yapmıştım ama silinmiş rabbim senle küçük aşkını hiç ayırmasın.bi bakacaz ufaklıklar 18 yaş olmuş rabbim temiz,onurlu,şerefli,ömürler nasip etsin hepsine hayırlı evlatlar olsunlar.

amin canım çok teşekkür ederim

merhabalar kızlar bugün aşımız var inşallah ateşimiz felan olmaz kolaylıkla atlatırız.
kızlar ben bu sıpaya inanamıyorum dün saat 12de yattı önceki gündende uykusuz olduğundan 5e kadar uyudu uyandı tabi karnı aç elimden tuttu mutfağa götürdü beni anne mama diye acıktınmı anneciğim hadi mama yapalım dedim dolabı açtı tavayı çıkardı ve ocağın üzerine yarleştirdi birde banyo aşığı sudan hiççıkartma çıkmıyor anne diye elimden tutup banyoya götürüyor yıkamazsan yandın nasıl ağlıyor anlatamam çok akıllılar maşallah birde batuhanın en büyük tutkusu araba araba ama araba yerde sürülmez annenin tualet aynasında yatağında sürülür neden mi neden olacak kim eğilip kendinide ittirecek ayakda daha rahat oluyor zemuszemus

hay maşallah yerim ben onu kıtır kıtırr bu aarada tatlım ne aşısı vurduruyon ya bu hepatit aşılarını nezaman vurduracaksınız:icecream:

18 ay aşılarını yaptırdım canım devletin yaptığı son aşılarımız ama bende hepatit a ve su çiçeeği aşılarını yaptıracağım en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…