az kalmış biraz daha sabır.teşekkür ederim canım ah bi geçse zaman da evime gitsem çok sıkıldım burda artık ve çanakkale çok sıcak kızımın belinde ve göbeginde isilik çıktı sıcaktan. off offf felaket sıcak ya:2:
maşallah batuşa :)yerim ben onun minicik ağzını bizimkide danaya nana diyo ben batuyu dana diye seviyorum mehmete nehnet pekiye feki çok şekerler yaaa ama en önemlisi bir anne deyişi var ölüyorum o an bitiyorum anneeee diyo dolaşıyor peşimde itiiiimmmm
maşallah batuşa :)
o anneee demeleri yokmu zaten herşeyi yaptırıyorlar sıpalar :)
bizimkide ben başka odadaysam hole çıkıyor anneeee diye bağırıp nerde olduğumu tayin ediyor sonrada sesime göre nerdeysem oraya koşuyor cadım :))
bende çok özledim esmacım görüşelim valla :)opuyorumnanaktan[
çok fenalar çoookkk akıl ermiyo bazen yaptıklarına ağzım açık kalıyo bunu batumu yaptı diye ayrıca çoook yaramaz çoookkk görüşelim birgün funda çok özledim ben sizi ilayda geldimi ankaradan
kızlar sude naz suçiçeği olmuşbilmiyorumkismilenolur bebeği daha önce geçiren varsa bana bilgi versin doktor korkulacak bişey yok diyor ama net de ölümcül zatüre yapar falan yazıyor çok korkuyorum ve iş yerinden anca ölen sonuna izin alabilecem ya isyan etmiyorum bunada binlerce kez şükür ama bu kız bütün hastalıkları tam aşsını yaptırmayı düşündüğümüz ay çıkarıyor ya rota virüsü 6. hastalık şimdide su çiçeği kendimi çok yanlız hissediyorum.kaynanam olacak kadın doğum gününden bir gün sonra ben artık bakamıyorum dedi bahane etti ve daha bakmadı kızlarıyla gezmeyi tercih etti çocuğum kreşlere gitti ortalarda perişan oldu ev kredisi olmazsa bugün işe gelemezdim heralde ayaklarım beni hep geri götürdü.kuzuma dua edin teyzişleri.mafoldumben hayatım boyunca hep güleryüzlülüğümden insanlara karşı affedici oluşumdan kaybettim eltimin çocuğuna 3 yaşaına kadar baktı benim kine yaşgününe kadar.allahım bunların hepsi bi sınav bigün bitecek biliyorum şu hayatda baktığım zaman yüzümü güldüren tek şey sudem o sene emanet rabbim onu benden daha iyi birtek sen koruya bilirsinmafoldumben
oooohhh kavuşmuşun ilk gözağrına allahım ayırmasın bu kız üniversteyi kazanırsa sende peşinden gidersin anlaşılan :))) valla ramazan geldi ama ramazandan sonra kesin ayarlayalım canım liyayı ıssırmak istiyorum bennnbende çok özledim esmacım görüşelim valla :)opuyorumnanaktan
evet ilayda nihayet geldi ankaradan bir daha göndermeyeceğim zatenlmaz:
bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmemiştim:çok üzgünüm:
su iei ve kabzlk - ANNELER FORUMUkızlar sude naz suçiçeği olmuşbilmiyorumkismilenolur bebeği daha önce geçiren varsa bana bilgi versin doktor korkulacak bişey yok diyor ama net de ölümcül zatüre yapar falan yazıyor çok korkuyorum ve iş yerinden anca ölen sonuna izin alabilecem ya isyan etmiyorum bunada binlerce kez şükür ama bu kız bütün hastalıkları tam aşsını yaptırmayı düşündüğümüz ay çıkarıyor ya rota virüsü 6. hastalık şimdide su çiçeği kendimi çok yanlız hissediyorum.kaynanam olacak kadın doğum gününden bir gün sonra ben artık bakamıyorum dedi bahane etti ve daha bakmadı kızlarıyla gezmeyi tercih etti çocuğum kreşlere gitti ortalarda perişan oldu ev kredisi olmazsa bugün işe gelemezdim heralde ayaklarım beni hep geri götürdü.kuzuma dua edin teyzişleri.mafoldumben hayatım boyunca hep güleryüzlülüğümden insanlara karşı affedici oluşumdan kaybettim eltimin çocuğuna 3 yaşaına kadar baktı benim kine yaşgününe kadar.allahım bunların hepsi bi sınav bigün bitecek biliyorum şu hayatda baktığım zaman yüzümü güldüren tek şey sudem o sene emanet rabbim onu benden daha iyi birtek sen koruya bilirsinmafoldumben
BODDİM canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun.
canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumkızlar sude naz suçiçeği olmuşbilmiyorumkismilenolur bebeği daha önce geçiren varsa bana bilgi versin doktor korkulacak bişey yok diyor ama net de ölümcül zatüre yapar falan yazıyor çok korkuyorum ve iş yerinden anca ölen sonuna izin alabilecem ya isyan etmiyorum bunada binlerce kez şükür ama bu kız bütün hastalıkları tam aşsını yaptırmayı düşündüğümüz ay çıkarıyor ya rota virüsü 6. hastalık şimdide su çiçeği kendimi çok yanlız hissediyorum.kaynanam olacak kadın doğum gününden bir gün sonra ben artık bakamıyorum dedi bahane etti ve daha bakmadı kızlarıyla gezmeyi tercih etti çocuğum kreşlere gitti ortalarda perişan oldu ev kredisi olmazsa bugün işe gelemezdim heralde ayaklarım beni hep geri götürdü.kuzuma dua edin teyzişleri.mafoldumben hayatım boyunca hep güleryüzlülüğümden insanlara karşı affedici oluşumdan kaybettim eltimin çocuğuna 3 yaşaına kadar baktı benim kine yaşgününe kadar.allahım bunların hepsi bi sınav bigün bitecek biliyorum şu hayatda baktığım zaman yüzümü güldüren tek şey sudem o sene emanet rabbim onu benden daha iyi birtek sen koruya bilirsinmafoldumben
damlacım Liya da aynı tam söylediği kelimeler çok az anne annenne dede baba abla adda araba ayna ayak at al falan bunları tam söylüyor ve farkettiysen hep a ile başlayan kelimeler diğerleri uyduruk :))) kedi tedi, fare vave, vakvak vava gibi :)günaydın arkadaşlar
sibelcim maşallah canım ne güzel konuşuyormuş rüya yerim ben onu gerçekten kendilerine göre konuşma dili ediniyorlar yaa bitiyorum ona
esmacım gerçekten o anne diyişleri bitiriyor insanı ada türlü türlü anne der anniiieee anne annem annişşş ve hepsinide yerine göre kullanıyor öldürüyor beni valla
kızlar bişey sorucam Ada tam olarak r-ş-ç gibi harfleri söyleyemiyor onların yerine başka şeyler kullanıyor sizinkilerde de var mı mesela açıl diyemiyor akıl diyor bir yerine biy ....
kızlar sude naz suçiçeği olmuşbilmiyorumkismilenolur bebeği daha önce geçiren varsa bana bilgi versin doktor korkulacak bişey yok diyor ama net de ölümcül zatüre yapar falan yazıyor çok korkuyorum ve iş yerinden anca ölen sonuna izin alabilecem ya isyan etmiyorum bunada binlerce kez şükür ama bu kız bütün hastalıkları tam aşsını yaptırmayı düşündüğümüz ay çıkarıyor ya rota virüsü 6. hastalık şimdide su çiçeği kendimi çok yanlız hissediyorum.kaynanam olacak kadın doğum gününden bir gün sonra ben artık bakamıyorum dedi bahane etti ve daha bakmadı kızlarıyla gezmeyi tercih etti çocuğum kreşlere gitti ortalarda perişan oldu ev kredisi olmazsa bugün işe gelemezdim heralde ayaklarım beni hep geri götürdü.kuzuma dua edin teyzişleri.mafoldumben hayatım boyunca hep güleryüzlülüğümden insanlara karşı affedici oluşumdan kaybettim eltimin çocuğuna 3 yaşaına kadar baktı benim kine yaşgününe kadar.allahım bunların hepsi bi sınav bigün bitecek biliyorum şu hayatda baktığım zaman yüzümü güldüren tek şey sudem o sene emanet rabbim onu benden daha iyi birtek sen koruya bilirsinmafoldumben