2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar nasılsınız biz çok iyiyiz
cansudecim su çiçeği olmamasına sevindim ama böcek soktuğu içinde üzüldüm neyseki çabucacık geçmiş canım neyseki bukadarla atlattınız tekrar çok geçmiş olsun

Cansudecim geçmiş olsun,ne ilginç nerde sokmuşki acaba kuzuyu.Hay Allahım ya..Şükür bir şey yok çok geçmiş olsun tekrardan.
Kızlar bebeler ne kadar su içiyor,Alyanın suluğu 200lük aventin sızdırmayan bardağı varya.Onun gibi gece dahil 5 yada 5.5 içiyor.Yani 1 lt nin üzerinde.Sizde durumlar nasıl?

canım bizdede durumlar aynı Ada da çok su içiyor sıcaklardan sanırım biberonu 250 cc lik ve günde en az 4 biberon onunla içiyor birde 5 bardak filanda normal su bardağı ile kendisi içiyor belki daha fazla aman içsinler canım yaa su çok faydalı bişey ki bu sıcak yaz aylarında

bizdede durumlar aynı batu biberon kullanmadığı için bardakdan içiyor ama buluyordur 1 litreyi

cansude canım geçmiş olsun nasıl ıssırmış böcek nerde ıssırmış kuzumu azda değil 20-25 kere allahdan atlatmısınız rabbim bir daha yaşatmasın

1933.jpg

aşkımla bennn

esmacım canım süper çıkmışsınız kuzumla beraber kırkbir kere maşallah canım :nazar: :nazar: :nazar:

slm arkadaşlar başıma gelmeyen kalmadı yaa kızıma blog açmıştım 2-3 ay önce kimseye söylemiyordum kafama göre yazıyordum dilimi tutamamışım eltime adresini vermişim ama hiiiç hatırlamıyorum.geçen haftada nişanları oldu ailesine bi salladım ağzıma geleni yazdım veee kız okumuş hepsini sabah msj geldi abla nişan yorumlarını silermisin çok üzüldüm diye kızla 1saat konuştum eşimde konuştu ama kırılmış allahtan kaynıma söylememiş yoksa olaylar sarpasarardı.eşimde kızdı neden veriyosun adresi o bizim özelimiz diye.nasıl çenemi tutamam yaa.. akşama kadar kendime gelemedim misafirimde vardı çok üzüldüm çookkk..

Cansudecim cok gecmis olsun, ne böcekmiski nerde sokmuski o öyle ya :uhm: daha beterinden korumus Rabbim kuzuyu ...

Güllim bizim fillikidin 400 ml var 3-4kez dolduruyorum Rüyacigima... Cok sever hanimefendi suyu!!

Esmacim cokkk sekersiniz, masallah, pasa aynii senn bu arada !!

Reyyancim ara sira oluyor agzimizi tutamiyoruz... Onlarda ne merakliymis hemen girip takip etmisler :))

herkese günaydın nasılsınız güzel anneler ve melekleri
sibelciğim teşekkür ederim
reyyancığım bazen hepimiz yapıyorux bu hatayı takma kafana gerçekleri öğrenmiş nasıl olsa

günaydın bayanlar günaydın esmacım biraz uykusuzum ama iyiyim çok şükür hiç kusmadım çok şükür daha ara ara mide bulantılarım oluyor ama olacak okadarda :) sizler nasılsınız
reyhancım takma kafana bazen olur böyle şeyler üzme o tatlı canını

benim batuhanda hamileliğim boyunca belki 10 kere felan kusmusumdur rahattım o konuda inşallah sende öyle geçirirsin kusmalar zor uykuya gelince ne kadar uyusanda uykusuz olursun ben öyleydim bir uykuya doymadım halada öleyim

esmacım canım işallah dediğin gb güzel bir hamilelik olur şimdilik bi sorunum yok çok şükür sadeece sıcaklar bunaltıyor zaten kuzumla beraber hergün banyo yapıyoruz oda bayılıyor şap şap vuruyor suya fıskıyeyi alıp beni yıkıyor çok eğleniyoruz

damlacığım bizimkide çıkmak istemiyor sudan elimi tutuyor banyoya götürüyor kendi küvetini gösteriyor yıkanacak haspam tatlı su balıkları bunlar

biz balkona havuz kurduk 1.50 çapında çok büyük sabahtan akşama kadar 15kere giriyor.bıcı bıcı deyip hemen atlıyor..

valla reyyancım bizdede havuz var bi küçük bi büyük küçük olan bizim evde büyük olan annemlerin bahçesinde heryeri kapladık valla :)

selam millet ben geldiiim. çok ihmalkar oldum biliyorum.
cansudecim geçmiş olsun canım. kıyamam ben o tatlişkoya ne beter bir böcekmiş o öyle allah beterinden korusun canım.
esmacım süper bir fotoğrafla dönmüşsün harikasınız analı oğullu.kocaman bir maaşallah size.
biz sıcaklarla boğuşmaya devam ediyoruz. gündüz klimayı açmıyoruz. gece sabaha kadar çalışıyor. pazar günü denizdeydik yine hiç çıkmak istemiyor sudan tosbağam. ne simit istiyor ne de bizim tutmamızı.. bırakacakmışız kendisi duracakmış balığım benim.
ama sıcaklardan hertarafında kırmızı kabarcıklar oluyor,
dünde 4 kere kaka yaptı,altı kıpırmızıydı,hemen nivea müdehalesi yaptım.akşama kadar da pek birşey yemedi bende kızıyordum niye yemiyor diye,gece yatmadan önce bir kustu ama neeee fışkırttı resmen. beni şoka soktu. ilk defa böyle gördüm kuzumu. neyseki çıkarınca rahatladı da öyle uyudu. meğer ondanmış yememesi. yine fazla yemiyor ama bugün keyfi iyi şükür. şu an uykuda.

valla reyyancım bizdede havuz var bi küçük bi büyük küçük olan bizim evde büyük olan annemlerin bahçesinde heryeri kapladık valla :)

bende annemlerde kalıyorum eşim kampta hayırlısıyla 3haftaya dönerim evime burayı istila ettik heryer reyyanın oyuncaklarıyla dolu..bu arada benim ismim gül.biraz geç oldu ama kendimi tanıtayım:dance:

X