2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bende 18 aylıkken olan aşıyı merak ediyordum iyi oldu bak soracaktım yrn sağlık ocağına 12 mart doğumlu demir ben su çiçeğini özel aldım yaptırdım ama hepatit a özel aşımı ne zaman yapılıo bana yazarsanız sevinirim cnm....

ayy bende 18 aylıkken olan aşıyı merak ediyordum iyi oldu bak soracaktım yrn sağlık ocağına 12 mart doğumlu demir ben su çiçeğini özel aldım yaptırdım ama hepatit a özel aşımı ne zaman yapılıo bana yazarsanız sevinirim cnm....

evet canım hepatit a da özel aşı bir yaşından sonra yaptıra bilitorsun oda iki doz sen alıyosun sağık ocakları falanda yapıyo bence çok önemli bir an önce yaptırmalıyızdelikafadulden

hepatit A aşısı 1 yaşından sonra 2 doz şeklinde yapılıyor ilk dozla 2. doz arasında 6ay olması gerekiyor

merhaba kızlar nasılsınız?
eşim kamptan geldi 1gün kaldı döndü geri anneme yine döndüm...
oruca bazen dayanamıyorum özellikle antayaya gidiceksem ölüyorum susuzluktan allah kabul eder inşallah..
reyyan çok değişti kaka diyor ççşşş diyor kakan varmı kızım diyorum bez getiriyor banyoya girince anne gaka diyor..inşallah kolay öğrenir.günde en az 3kere yıkanıyor kaybolunca banyoda buluyoruz
..

gülcüğüm valla batuda öyle elimi tutyor anne diye zorla banyoya götürüyor yıkancak yıkanıp çıksa tamam ama çıkmak istemiyor zorla çıkarınca yırtıyor ortalığı en sonunda suyu öğrettim 1 haftadır su istedimi anne su diyor önceden elimi tutup mutfağa götürüyordu damacananın başına şimdi su diyor hergün yeni birşey öğreniyorlar hikaye kitaplarını alıyor eline okuyor kendince mırıl mırıl rabbim sğlıklı uzun ömürler versin meleklerimize

amin canım..benimki daha su diyemiyor suyun başına gidip bekliyor.gece uyanıyor eğer susamışsa çok emiyor su verirsem hemen içiyor 2emip uyuyor..ya bizim banyonun kapısı gevşemiş hemen açılıyor çok yoruluyorum havuz var bonyonun içinde hemen oturuyor..bide şampuanlar yalıyorkaydirigubbakcemile3

batuhan reyyandan daha büyük batuhanın yapabildiklerini reyyanda 2-3 hafta sonra yapmaya başlıyor..aynı fabrikanın ürünü sanki hepsi zamanı gelince aynısını yapıyorlarkaydirigubbakcemile3

doğru diyorsun canım akıl ermiyor minnoşlara
dün batuhan 2 tane acı biber yedi hiç ağlama yok yandı ama dilini çıkardı eliyle siliyo dilini akıllanmadı gitti tekrar aldı sonra akşam yatarken kaka yaptı yandı totosu tabi anne anne diye ya dedim gördünmü yedin acıyı sıpam

doğru diyorsun canım akıl ermiyor minnoşlara
dün batuhan 2 tane acı biber yedi hiç ağlama yok yandı ama dilini çıkardı eliyle siliyo dilini akıllanmadı gitti tekrar aldı sonra akşam yatarken kaka yaptı yandı totosu tabi anne anne diye ya dedim gördünmü yedin acıyı sıpam

bücürüğe bak sen...
bu çocuklar bi alem yaa biz yedirsek biberi kıyamet kopar kendisi yiyince tık yokkaydirigubbakcemile3

slm hanımlar sopalı ve altı şilteli yürüteçler var onlardan kullanmış olanınız varmı birilerine vermeyi düşünüyorsanız bana özel mesaj atabilirmisiniz ilginize şimdiden teşekkürler hepimiz anneyiz opuyorumnanaktan

cnm ya ben sağlık ocağına sordum hepatit a iki yaşından sonra yapılıyor özel aşı dedi bak şimdik kaldım bööle hangisi doğru hadi bakalım :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar 1 hafta aradan sonra gene aranızdayım
maalesef bebeğimi kaybettik kalbi durmuş çok zor zamanlar geçirdim rapor aldım kuzumla ilgilendim sanki daha bi üstüne düştüm iyiki Ada var allahım ona uzun ömürler versin acılarını göstermesin bize çok zor bi durummuş bide çok istiyorduk eşimde bende çok zor zamanlar geçirdik ama şimdi daha iyiyim kendimi biraz toparladım bu cumartesi izne ayrılıcam 2 hafta yokum ailemle başbaşa olucam bana daha iyi gelecek bu tatil

buketcim canım haftaya bugün yani 30 ağustosta didimde olucam allah nasip ederse 2 hafta oradayım gene gelişmelerden ben seni haberdar ederim canım

damlacığım canım geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim onun ömrünüde adamıza versin eşinde sende sağlıklısınız adaya kardeş illaki olacak annesi en iyi zamanı rabbim biliyor sende güçlü ol annesi ada herşeyi hissediyor

esmacım canım çok sağol açıkcası artık pek düşünmüyorum allah Adanın acısını göstermesin bana herşey yolundaykende böyle düşünüyordum hala aynı düşüncedeyim bir daha aynı şeyi yaşamayı kaldıramam ki artık risk daha da fazla herşeyimi artık Adaya endeskledim o iyi olsun yeter bana dediğin gb herşeyi anlıyor

damlacımm canım geçmiş olsun.. yaşadıkların kolay şeyler değil.. Allah kimseye evlat acısını göstermesin.. Adacığıma uzun sağlıklı ömürler versin. esmamın dediği gibi siz sağlıklısınız ya önemli olan o.
bende grip oldum,bir aklımda da ne var biliyormusun. şimdi damlam haber verirse ben adamı nasıl öpecem,her işte bir hayır var,inşallah görüşecez canım.

buketcim çok sağol canım gerçekten zor ama kuzum için kendimi salmamam lazım kendimi toparladım biraz daha iyiyim işallah oralara gelince daha iyi olucam sizleri görünce tanışınca bana daha çok bi moral olacak

damalcım göz yaşlarıma engel olomadım ya şok oldum inan ki rabbim sana güç geride kalanlara uzun ömür versin diyeyim.nazar mı oldun ya valla olur bak millet diycek ev hanımları bile yapamıyor bundaki ne csaret sen güçlü bir kadınsın inşallah yine mutlu haberini verirsin bize

cansudecim çok sağol canım bende ona inanıyorum birazda nazara geldi herkesin çok dikkatini çekti 2 yılda 2 çocuk filan kısmet değilmiş canım bilmiyorum bir daha cesaret edebilir miyim tekrardan hiç zannetmiyorum

cansudecim çok sağol canım bende ona inanıyorum birazda nazara geldi herkesin çok dikkatini çekti 2 yılda 2 çocuk filan kısmet değilmiş canım bilmiyorum bir daha cesaret edebilir miyim tekrardan hiç zannetmiyorum

çok geçmiş olsun canım, doğrudur nazara da gelmiş olabilirsiniz.
Rabbim önce size sağlık versin, herşey zamanı gelince olur hiç merak etme.
Adacığım bir zman daha evin tek gözdesi : )
keyfini çıkarsın : )

X