2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tahacım geçmiş olsun canım, inşllah korkulacak bişeyi yoktur ama bence sen bi an çnce bi dr. a göster canım, herhangi bir ilaç yan etki yapmış olabilir canım, bi tanıdığım çocuğuda geçen gün durup dururken uyuma dalma şikayetleriyle dr. gitti, menenjit olabilir demiş dr. ama menenjit deilmiş, 1 gece hastane kaldı çocuk bi sürü tahlil yaptılar, öncesinde de bronşit olmuştu dr ilaçlarına bakmış ve ilacın bir tanesi 1 hafta kullanılması gerekirken dr.un bir ay demesi sonucu çocukta aşırı dozdan yan etkilerden bu dalma uyuma uyuşma şikayetleri olmuş canım... allah korktuğunuz yerlere uğratmasın umarım korkulacak bişeyi yoktur...

fatmacım sizede geçmiş olsun canım damlanın dediğine katılıylrum artık tıp çok ilerledi, düzelir inş canım...

damlacım hoşgeldin canım özlemişsindir kuzunu ohhh mis gibi uyumuşsunuz canım, Allah ayırmasın yavrularmızdan bizleri....

hepinize selamlar arkadaşlar, hafta sonumuz yağmurlu geçti :))) dün doğumgünümdü onu kutladık... meriç iyi bir dişi daha çıktı 8 dişimiz oldu şu anda...yürüyor durmadan çok hareketli ne ütü ne çamaşır ne yemek ne temilik hiç bişey yaptırmıyor bana, elektrik spürgesinin tepesine çıkıp zıplıyor sesinden bile korkmuyor :))))))))))))

Son düzenleme:
KIZLAR Bı BAKIN BANA!
bizim hatunu cumartesi doktora götürdüm,
geçen ay 9,5 kilo 75 cm di,. bu ayda aynı çıktı. ne kilo almış ne boyu uzamış.
doktor endişe edecek bişey olmadığını söyledi, sağlığı gayet yerinde dedi.
ama etrafımdakiler (bazıları) yaşına göre kilosu az değilmi falan dediler, moralim bozuldu.
aslında kızıma bakınca ben hiç de zayıf bir çocuk görmüyorum,
göbişi bile var :) çok hareketli hepinizinki gibi. uykusuz ve hareketli benim kızım :)
acaba hakkaten zayıf mı ya, ben kendi kendimi mi avutuyorum???

canım çok teşekkür ederim bugün daha iyiyim çok şükür
çok geçmiş olsun cnm
cnm sizede geçmiş olsun morelinini bozmama çalış
damlacım hoş geldin mas allah adayada senden ayrı kalabiilyo ben 2 saat bırakıp gitsem kıyamet kopuyo işte devamlı bi arada olunca da böyle oluyo biraz kafa dinleyeyim diorum ama dönüşte daha çok kafam şişiyo ağlamasıdan neyse kocaman masallah adaya tekrar

doğun günün kutlu olsun cnma.s.

Son düzenleme:

canım artık kilo almaları yavaşlıyor o yüzden sorun etme kendine...
DAMLAcım hoşgeldin....
BURCUcum çok teşekkür ederim iyiyim artık çok şükür hasta olmak ne kadar zor:çok üzgünüm: ben yatınca Buğrahan kızdı hep üzüldü ağladı yatma benimle oyna diye kucağıma yattı yüzümü yaladı galiba öptüğünü sanıyokaydirigubbakcemile3 canım oğlum benim o hasta olmasındaopuyorumnanaktan

günaydın kızlar

meralcim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yıllara canım a.s.

annesininkuzusu sakın kendine bunu dert yapma sen doktora götürmüşsün ve gayet sağlıklı demiş gerisi hikaye boşver bazen kendini bilmeyen insanlar bu tür davranışlarda bulunabiliyorlar hiç canını sıkma canım

kızlar kızlar gelemmi, yanağınızdan öpemmiii.....
çoktandır yokumburalarda . uğrayamıyorum artık bana zaman yetmiyor,azıcık gezentiliğimden , azıcık oğlumun hareketlenmesinden... genel anlamda iyiyiz şükür.. her zamanki gibi uykusuzluğumuz devam ediyor geceleri 2 saatte bir 1 saatte bir kalkıyoruz,,, iştahı azaldı bu sıralar yemediği için gece de uyumuyor,süt içiriyorum mide boş salladıkça cıldır cıldır su sesi geliyor...
bende supradyn aldım kendime takviye olsun diye,çünkü hiç halim kalmadı.. iyiyiz dedim çok belli dimi. :)))

günaydın arkadaşlar
buketcim hoşgeldin canım valla özletiyorsunuz kendinizi

selam güzeller bugün anneciğim geliyo çok mutluyum 2 saate kadar gelir şimdi iş zamanı öptüm sizi

Burcucum ne güzel çok sevindim senin adına canım...
Damlacım Ada nasıl napıyo yaramaz prenses..
Buketcim hoşgeldinn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim hanımlar, bende boy-kilo çizelgelerine baktım, evet biz çok tombul bir bebek değiliz bu bir gerçek ama zayıf da değilmişiz. zaten yediği içtiği gözümde. maşaallah yemediği bişey yok kızımın. azar azar herşeyden yiyor. fazladan kilo almaması da normal çünkü biz tatalı sevmiyoruz, pirinç maması asla yediremedim mesela, hazır mamaların da hiçbirini almıyor. biz ne yiyorsak onun az yağlı az tuzlusu. hanfendi başıma gurme olacak. benimde sizi okuyunca, bunları düşününce hem keyfim yerine geldi hemde şükrettim ve kendime kızdım. doktor sağlıklı diyorsa sen delimisin cahil mi. niye millletin lafına bakıyosun dimi.
ayy bu arada bizim dedemiz geldi, dün bizimkine şakadan bi hııı yapma bakayım dedi, bizim kız dudağını büküp bi ağlamaya başladı ki adamcağız şakasına pişman oldu. küstü resmen, barışmadı bi süre :)

teşekkürler kızlar....

buketcim hoşgeldin canım
sağlıkları yerinde olsunda kilo ya da uykusuzlukları çok sorun deil, meriçte öle inanın ne çok iştahı var ne de düzenli uykusu, bazen hayret ediyorum bu kadar hareketli olmasına rağmen nasıl yorulmuyor diye, onun peşinde koşturduktan sonra bıraksalar beni sabaha kadar uyurum ama sabaha kadar uyumayı geçtim meriç doğduğundan beri üstüste 4 saat uyku uyumadan işe geliyorum
ama dünyanın en güzel şeyi anne olmak isteyen herkes yaşar dilerim

günaydın arkadaşlar

çarşamba günü suçiçeği aşımızı olduk çok şükür bir sorun olmadı dünde kızıma gene türlü türlü kitaplar aldım bayılıyor kitaplara sert sayfalılardan alıyorum çok seviyor ama oyuncakları olsun kitapları olsun tam bi küçük servet yatıyor evde nereye koyacağımı ne yapacağımı şaşırıyorum artık bilmiyorumkismile

burcucum gözün aydın canım

huriyecim yaramz prenses tüm hızıyla ve gayretiyle yaramazlıklarına devam ediyor dün akşam misafir vardı gece onlarla oynamaktan Ada yorulmadı arkadaşlarım yoruldu ki uyku saatimiz gelmişti artık düşün dedim uykudan uyanınca nasıl oluyor :bbo:

meralcim gerçektende katılıyorum sana çok yoruyorlar çok yaramazlar ama annelik bambaşka bişeymiş gelip sarılması öpmesi bi gülüşü herşeye bedel

yerim ben onu tatlı prenses seniopuyorumnanaktan
Buğrahan hiçbişey yemiyo kızlarmafoldumben dün akşam çorba içmek istemedi.. zorla puding falan yedirdim nasıl ağlıyo yememek için görseniz gözyaşları sel oluyo resmen gecede karnı aç olunca uyuyamadı tabimafoldumben bugün yine aynı kahvaltı yapmadı ne yapacağım ben bununlamafoldumben ama kararlıyım bugün kendi isteyene kadar vermeyeceğim acıkınca nasılsa yiyecek herşeyimafoldumben çok kötüyüm yaa.. karnı aç oynuyo bide bana gelim anne emme diye ağlıyomafoldumben ama yemek yemeden emmekte yok kararlıyım bugün sinirlerim alt üst oldumafoldumben

hoşbulduk canlarım.. bugün evdeyim . accık temizlik yapayım kuzucuk uyuyorken...
yaz geliyormu ne.. kısakollularıda çıkayım vaktim olursa. herifceğizim giydi bile bugün,ben daha hırkayla duruyorum evde :))

günaydın kızlar nasılsınız
biz iyiyiz hafta sonu Ada'ya yalancı emziğini bıraktırma çabalarına girdim ve sanırım başarılıyım bu konuda kuzum zorlansada yşnede vermedim daha doğrusu yalancı emziğin ucunu kestim onuda emince hiçbir zevk vermiyor boş hava geliyor sinir oluyor ama yinede alışacak sanırım kestiğimden beri hiç normal emzik vermedik sizde bırakan var mı kızlar varsa nasıl başardınız?

buketcim bende giyiyorum valla kısa kolluları:)))) ama yanımda hırkam mutlaka oluyor tabi bahar havası nede olsa :))) aldatıyor..

damlacım hadi inşallah bırakır canım böle böle.... sana başarılar sabırlar diliyorum, meriç hiç emzik almadığı ve emmediği için bizim emzik bırakma sorunumuz yok :))) hiç istememiştim zaten emzik emmesini, annemler ağzına vermeye çalışmışlardı almadı benim kuzumm annesinin istemedğini hissetti sanırım :))=))

umarım hepiniz iyisinizdir, biz çok iyiyim ALlaha şükür... hafta sonu meriçin saçlarını kestirdik, çok yakışıklı oldu:))) gezdik tozduk :))))

slm güzeller annem geldi güzel vakit geçirioruz dolu dolu hiç vakit bulup bakamıyorum aslında hep aklımdasınınz çok öpücükler bu arada 1 hafta kadar daha bakamayabilirm ama sonra hep burda olurum hafta sonuda istanbula gidicez hep beraber eşimde cuma izinli 3 gün gezip gelicez asyacımda bi mutluki sormayın annemin peşinde hace hace (hacer de annemin adı) die dolaşıyo bir dillendiki sormayın anne bu anne bu herşeyi bi merakla soruyo sonrada tekrar etmeye çalışıyo çok zilli oldu artık koşuyo yürümek az geldi bütün gün bahçelerde hav hav peşindeyiz hamakta kurduk bahçemize pek keyifteyiz bu ara

günaydın kızlar
sanırım emzik bırakma konusunda başarılı oluyorum Ada dün akşamda emziksiz uyudu ağzına bile almak istemedi emziği :lepi:

Burcucum ne güzel annenle özlem gideriyorsunuzduropuyorumnanaktan Asya'da anneannenin olmasından çok mutludur eminimkaydirigubbakcemile2
Damlacım tebrikler:hooray: emziği bırakabilmenize sevindim...

Son düzenleme:
kızlar bebişlerin kilo ve boylarını 2009 bebeklerinin boy kilo takipleri konusuna yazalım ordan takip edelim bebişlerimiz nasılmışopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…