çok geçmiş olsun cnmcanım çok teşekkür ederim bugün daha iyiyim çok şükür
cnm sizede geçmiş olsun morelinini bozmama çalışselam herkese bşiz doktora gittik kızım su çiçegi aşısı oldu ücretliymiş galiba 61 lira ödedik. ben ücretsiz biliodum. birde göz muayenemizi olduk moralim sıfır arkadaşlar ya valla belim kanadım kırıldı kızımın gözleri 2 numara astigmatmış. ben miyop astigmatım ama astigmatım yok denecek kadar az. kızımın halalarının baya gözleri problemli sanırım onlara çekmişnapçaz dedim dr a dediki 3,5 yasında tekrar gelin gözlüğe baslıcaz dedi. bende 6, sınıftan beri kullanıorum gözlükmafoldumben 100 gr almışız 10 günde bu da bugünün ii haberi..
damlacım hoş geldin mas allah adayada senden ayrı kalabiilyo ben 2 saat bırakıp gitsem kıyamet kopuyo işte devamlı bi arada olunca da böyle oluyo biraz kafa dinleyeyim diorum ama dönüşte daha çok kafam şişiyo ağlamasıdan neyse kocaman masallah adaya tekrargünaydın arkadaşlar
1 haftadır kayserideydim gene toplantı vardı çok yoruldum çokta verimsiz bir toplantı oldu
kuzumu çok özlemişim ctesi sabaha karşı geldim hemen yatağından alıp bizim yataga getirdim beraber kuzuma sarıla sarıla yattım kokusuyla uyudum sabahda gözlerimi bi açtım bana bakıp gülüyor çok mutlu oldum
hasta olan arkadaşlar var sanırım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
aslıcım bizde daha yaptırmadık ama bu hafta yaptırıcam işallah aşısını
fatmacım geçmiş olsun canım artık tıpta çok ilerledi büyüyünce çizdirir gözlerini abim öyle yapmıştı ve çokta memnun canım allah daha büyük sıkıntılar vermesin yeterki bizimde ailede genetiktir bende makilopati var eşimdede göz tembelliği 6 aylıkken Ada'yı kontrole götürmüştüm bişey çıkmadı bizde 1,5 yaşında götürücez
tahacım geçmiş olsun canım, inşllah korkulacak bişeyi yoktur ama bence sen bi an önce bi dr. a göster canım, herhangi bir ilaç yan etki yapmış olabilir canım, bi tanıdığım çocuğuda geçen gün durup dururken uyuma dalma şikayetleriyle dr. gitti, menenjit olabilir demiş dr. ama menenjit deilmiş, 1 gece hastane kaldı çocuk bi sürü tahlil yaptılar, öncesinde de bronşit olmuştu dr ilaçlarına bakmış ve ilacın bir tanesi 1 hafta kullanılması gerekirken dr.un bir ay demesi sonucu çocukta aşırı dozdan yan etkilerden bu dalma uyuma uyuşma şikayetleri olmuş canım... allah korktuğunuz yerlere uğratmasın umarım korkulacak bişeyi yoktur...
fatmacım sizede geçmiş olsun canım damlanın dediğine katılıylrum artık tıp çok ilerledi, düzelir inş canım...
damlacım hoşgeldin canım özlemişsindir kuzunu ohhh mis gibi uyumuşsunuz canım, Allah ayırmasın yavrularmızdan bizleri....
hepinize selamlar arkadaşlar, hafta sonumuz yağmurlu geçti :))) dün doğumgünümdü onu kutladık... meriç iyi bir dişi daha çıktı 8 dişimiz oldu şu anda...yürüyor durmadan çok hareketli ne ütü ne çamaşır ne yemek ne temilik hiç bişey yaptırmıyor bana, elektrik spürgesinin tepesine çıkıp zıplıyor sesinden bile korkmuyor :))))))))))))
KIZLAR Bİ BAKIN BANA!
bizim hatunu cumartesi doktora götürdüm,
geçen ay 9,5 kilo 75 cm di,. bu ayda aynı çıktı. ne kilo almış ne boyu uzamış.
doktor endişe edecek bişey olmadığını söyledi, sağlığı gayet yerinde dedi.
ama etrafımdakiler (bazıları) yaşına göre kilosu az değilmi falan dediler, moralim bozuldu.
aslında kızıma bakınca ben hiç de zayıf bir çocuk görmüyorum,
göbişi bile var :) çok hareketli hepinizinki gibi. uykusuz ve hareketli benim kızım :)
acaba hakkaten zayıf mı ya, ben kendi kendimi mi avutuyorum???