2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese biz 10 gündür sürünüyoruz ciddi anlamda psikolojim bozuldu. kızım nezle oldu kustu ishal oldu ateşlendi aynı anda 2 dişimiz çıkıo bide öksürük. üstelik bende yatak döşeklik hasta oldum inadına da eşim çok yogundu. yarabbimm kafayı sıyırdım resmen. bugün biraz sitenin bahcesinde koşturdum kızımı ordan parka gittik çimenlere oturup otları kopardık sallandık eve geldik ayy ya valla inanın istifa edesim geldi analıktanda hayattanda kadınlıktanda. mayısı iple çekiyorum çkaleye gidicem kızımı salıcam köye valla oynasın biraz. hiçte arkadaşım yok bir insanın görüştüğü 1 tane insan olmazmı ya çok bunalıyorum kızımda çok sıkılıo artık farkındayım. bi çare bulmam lazım ama ne iştebilmiyorumkismile

büyük geçmiş olsun. ikinizin birden hasta olması çok feci olmuş. bilirim aynını bizde yaşadık. bende istanbuldayım eğer yakınsak seve seve arkadaşlık yapabiliriz.... :KK70:

arkadaşlar kusura bakmayın yaaaa ben pek giremiyorum nete o yüzden yazmıyorum. kızım yeni yeni yürüme alıştırmalarına başladı. beni öldürüyo dışarıya alıştı ıh ıh ıh hep elimiz kapıyı gösteriyo. şapka hırka ayakkabı hadi dışarı..... koştura koştura bi hal oluyo sonra çok yorgun olduğu için adam gibi uyuyamıyoda..... uyurken tepine tepine bi hal oluyo. bi tam yürümeye başlasa da bari iki büklüm koşmaktan kurtulsam bari :KK70:

selam kızlarr..
nasılsınız?
biz iyiyz herşey yolunda bıcır bıcırız ne ayaklarımız duruyor ne ağzımız sürekli devinim:)))))
bi o yana koşuyoz bi bu yana:))su çiçeği aşını yaptıran var mı aranızda???

kızlar bişi sorcam,kızım 3 saatte bi acıkıyo ve emiyo.sütüm 60cc civarı geldiği için(sağarak ölçüyorum geceleri)doymuyo,60 cc de mama veriyorum..düzenmiz bu şekilde.süt arttırıcı herşeyi denedim.aklınıza ne gelirse.dün GNC'den ısırgan otu ve malt hapı da aldım:KK43: ama bana mısın demiyo..acaba düzenimi naıl değiştirsem?sütümün artması için mamayı kessem mi?

selam kızlarr..
nasılsınız?
biz iyiyz herşey yolunda bıcır bıcırız ne ayaklarımız duruyor ne ağzımız sürekli devinim:)))))
bi o yana koşuyoz bi bu yana:))su çiçeği aşını yaptıran var mı aranızda???

selam aslıcım ben meriçe geçen cuma günü yaptırdım canım su çiçeği aşısını bi dahaki kontrolümüzdede hepatit a yı yaptırcam

ben henüz su çiçeğinide yaptıramadım.ilaç kullanıyor diye...bugün dr soracağım..sorun olmazsa yaptırabilirim bu hafta..

bizimde yarın 1 yaş göz kontrolümüz ve su çiçegi aşımız var. kilo ve boyumuzada bakar dr amcamız bakalım kilo aldıkmı..

kızlar dün felaket hastaydım sabaha kadar hiç uyuyamadım sürekli çıkadım midem o kadar kötü oldu ki su içsem o bile çıktı... doktora gittim üşütmüşsün dedi ve kum düşürüyorsun... yavrum buğrahanda korktu ben sürekli lavaboya gittikce oda ağladı anne diye gecede ateşim 38.5 oldu falan baya kötüydüm yani çok şükür bugün düne göre çok çok iyiyim Allah bütün hastalara acil şifa versin...
Bu arada nerde bu millet artık kimse girmiyor herkes faceden görüşüyormuş ama bende kimsenin face adresi yok:sm_confused::sm_confused:

selam herkese bşiz doktora gittik kızım su çiçegi aşısı oldu ücretliymiş galiba 61 lira ödedik. ben ücretsiz biliodum. birde göz muayenemizi olduk moralim sıfır arkadaşlar ya valla belim kanadım kırıldı kızımın gözleri 2 numara astigmatmış. ben miyop astigmatım ama astigmatım yok denecek kadar az. kızımın halalarının baya gözleri problemli sanırım onlara çekmiş:KK43: napçaz dedim dr a dediki 3,5 yasında tekrar gelin gözlüğe baslıcaz dedi. bende 6, sınıftan beri kullanıorum gözlükmafoldumben 100 gr almışız 10 günde bu da bugünün ii haberi..

bu arada hepatit a aşısına daha var dedi dr umuz. haziranda pnömokok aşımızın bir dozunu yaptırıcaz. 3, yada 4, doz şu an hatırlamıyorum.. ayyy çok üzgünüm ben ya çok mutsuz oldum ya:gitme:benneyaptımki

nerdeyse bir ay oldu buraya gelmeyeli.oğlum hastalandı izne çıktım.önce bronşir sonrada ishal oldu.hiç buralara uğrayamadım bile.özlemişim burada birşeyler paylaşmayı
arkadaşlar geçen gün sabiha paktuna keskin i dinledim.epilepsi den bahsediyordu.ya benim oğlumun da arada şeytan dürtmesi dediğimiz titremeleri bazen de göz dalmaları oluyor.içim içimi yiyor kaç gündür.burda çocuk nöroloji bölümü yok ki yok sa çoktan gitmiştim.istanbul yada bursa ya gitmem gerek.ya sizinkilerde aynı hareketleri yapıyor mu.herkes evham yapıyosun normal diyor ama
(inşallah sadece evhamdır)ne yapmalıyım bilgisi olan varsa lütfen paylaşşsınbilmiyorumkismile

nerdeyse bir ay oldu buraya gelmeyeli.oğlum hastalandı izne çıktım.önce bronşir sonrada ishal oldu.hiç buralara uğrayamadım bile.özlemişim burada birşeyler paylaşmayı
arkadaşlar geçen gün sabiha paktuna keskin i dinledim.epilepsi den bahsediyordu.ya benim oğlumun da arada şeytan dürtmesi dediğimiz titremeleri bazen de göz dalmaları oluyor.içim içimi yiyor kaç gündür.burda çocuk nöroloji bölümü yok ki yok sa çoktan gitmiştim.istanbul yada bursa ya gitmem gerek.ya sizinkilerde aynı hareketleri yapıyor mu.herkes evham yapıyosun normal diyor ama
(inşallah sadece evhamdır)ne yapmalıyım bilgisi olan varsa lütfen paylaşşsınbilmiyorumkismile

o şeytan dürtmesi dediğin olay bizde mama yerken irkilme şeklinde oluo ama dalmalarımız yok.. o kadar hareketli kli dalmaya vakit yok:)

pnömokok aşısıyla ilgili bişey demedi doktor yada sağlık ocağı ne zaman yapılıyordu ve özelmi özel değilse yapılmıştır belki doktoru arıcaktım geç oldu..

kızlar dün felaket hastaydım sabaha kadar hiç uyuyamadım sürekli çıkadım midem o kadar kötü oldu ki su içsem o bile çıktı... doktora gittim üşütmüşsün dedi ve kum düşürüyorsun... yavrum buğrahanda korktu ben sürekli lavaboya gittikce oda ağladı anne diye gecede ateşim 38.5 oldu falan baya kötüydüm yani çok şükür bugün düne göre çok çok iyiyim Allah bütün hastalara acil şifa versin...
Bu arada nerde bu millet artık kimse girmiyor herkes faceden görüşüyormuş ama bende kimsenin face adresi yok:sm_confused::sm_confused:

canım geçmiş olsun umarım çabuk düşürürsün kumu. kum düşürmek çok zordur umarım fazla canın yanmaz Allah şifa versin canım

selam herkese bşiz doktora gittik kızım su çiçegi aşısı oldu ücretliymiş galiba 61 lira ödedik. ben ücretsiz biliodum. birde göz muayenemizi olduk moralim sıfır arkadaşlar ya valla belim kanadım kırıldı kızımın gözleri 2 numara astigmatmış. ben miyop astigmatım ama astigmatım yok denecek kadar az. kızımın halalarının baya gözleri problemli sanırım onlara çekmiş:KK43: napçaz dedim dr a dediki 3,5 yasında tekrar gelin gözlüğe baslıcaz dedi. bende 6, sınıftan beri kullanıorum gözlükmafoldumben 100 gr almışız 10 günde bu da bugünün ii haberi..

canım geçmiş olsun belki zamanla kızının astigmatı düzelir kendini üzme Allah büyük dertler vermesin canım

geçmiş olsun canım epilepsi şüphesinden bahsetmişsin umarım dediğin gibi sadece evhamdır. Allah yardımcın olsun bence bir doktora göster oğlunu hem sende rahatlarsın kendini üzme Allahım hepimizin evlatlarını esirgesin ve hasta olanlara acil şifalar versin.

günaydın arkadaşlar
1 haftadır kayserideydim gene toplantı vardı çok yoruldum çokta verimsiz bir toplantı oldu
kuzumu çok özlemişim ctesi sabaha karşı geldim hemen yatağından alıp bizim yataga getirdim beraber kuzuma sarıla sarıla yattım kokusuyla uyudum sabahda gözlerimi bi açtım bana bakıp gülüyor çok mutlu oldum

hasta olan arkadaşlar var sanırım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
aslıcım bizde daha yaptırmadık ama bu hafta yaptırıcam işallah aşısını
fatmacım geçmiş olsun canım artık tıpta çok ilerledi büyüyünce çizdirir gözlerini abim öyle yapmıştı ve çokta memnun canım allah daha büyük sıkıntılar vermesin yeterki bizimde ailede genetiktir bende makilopati var eşimdede göz tembelliği 6 aylıkken Ada'yı kontrole götürmüştüm bişey çıkmadı bizde 1,5 yaşında götürücez

X