- 17 Temmuz 2008
- 509
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlar,
yarın sabah gazetesı alın olur mu? arkadasınızın kucuk de olsa bır fotografı cıkacak :)
gazetenın 25.kurulus yıldonumu de :)
Buğrahn'ım hasta oldu kızlar:çok üzgünüm: dünden beri kusuyo ve hiçbişey yemiyo iki lokma zor zahmet yese onuda kusuyo... doktora götürdüm azönce kulakta biraz enfeksiyon var ve üşütmüş dedimafoldumben çubuk krakere bayılan çocuk görünce anneeeeee diyo ((yavrum yalvarıyo sanki yemek istemiyorum diye)) hiçbişey yemiyo... bide gece elektrik kesildi burda fırtına vardı... kusmasıyla bide karanlık olunca korktu yavrum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Buğrahn'ım hasta oldu kızlar:çok üzgünüm: dünden beri kusuyo ve hiçbişey yemiyo iki lokma zor zahmet yese onuda kusuyo... doktora götürdüm azönce kulakta biraz enfeksiyon var ve üşütmüş dedimafoldumben çubuk krakere bayılan çocuk görünce anneeeeee diyo ((yavrum yalvarıyo sanki yemek istemiyorum diye)) hiçbişey yemiyo... bide gece elektrik kesildi burda fırtına vardı... kusmasıyla bide karanlık olunca korktu yavrum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Nermincim teşekkür ederim... akşamüstü bide ishali başladı kızlar yaamafoldumben kusma ishal hiçbişey yemiyo hiçç... sadece danone mafoldumbenoda ne kadarcık oluyo bugün 2 tane danone yedi bide zorla meyve püresi... doktor günde 3 kere antibiyotik verdi yemiyo nasıl içcek akşamüstü zorla üç kaşık çorba içirdim 1 tane danone yedi şurubunu içti... uykusunda bile öğüyo o kadar midesi bulanıyo ki:çok üzgünüm: emedur fitil verdim onu verir vermez ishal yaptı yine ve fitil çıktı tabimafoldumbenmafoldumben kızlar ne yapacağım ben yiyip içtiği bi su bide arada bi canı isterse emiyo