2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar. bayadır giremiyorum ....nasılsınız...iyisinizdir umarım hepiniz..
bizde aile boyu hastaydık bu hafta..nida ve ben iyiyiz şu anda..eşim hasta.oda düzelirse bir sıkıntımız kalmayacak..hepinizi öpüyorum..muckk

kızlar nasılsınız bakalım meralcım en kısa zamanda meriç'in saçları kesılmıs halde fotosunu ıstıyorum

burcucum gözün aydın, annen gelmiş canım çok sevindim

damlacım hadi bakalım güzel kızımız bırakcak sanırım emziği :))))

emelcim yollarım canım :)))))

günaydın kızlar
Ada emziği bıraktı diye sevinirken gece hiç uyumadı illa meme istedi ucunu kestiğim memeyi kesinlikle kabul etmiyor artık gece 1,5-2 gb bi kalktı 5,5-6 ya kadar hiç uyumadan ayaktaydı hem ağladı hem uyumadı tam bi rezillikte ve 6:15 te ben işe gitmek için evden çıkıyorum halimi düşünebiliyor musunuz!
ama inat ettim vermedim emziğini eninde sonunda uyuya kaldı eee tabi benim evden çıkma zamanımda gelmişti kafamçokkarıştı

gunaydın kızlar,

yarın sabah gazetesı alın olur mu? arkadasınızın kucuk de olsa bır fotografı cıkacak :)
gazetenın 25.kurulus yıldonumu de :)

günaydın kızlar...tşk ederim meral,canım evet görüşemiyoruz birkaç gündür.cumartesiden beri hastaydım iyiyim ama şuanda..ailecek nazar deydi bize..

gunaydın kızlar,

yarın sabah gazetesı alın olur mu? arkadasınızın kucuk de olsa bır fotografı cıkacak :)
gazetenın 25.kurulus yıldonumu de :)

günaydın canım..yarınn dimi..alırım ben mutlaka...:))hatıra olarakda saklarıma.s.

Buğrahn'ım hasta oldu kızlar:çok üzgünüm: dünden beri kusuyo ve hiçbişey yemiyo iki lokma zor zahmet yese onuda kusuyo... doktora götürdüm azönce kulakta biraz enfeksiyon var ve üşütmüş dedimafoldumben çubuk krakere bayılan çocuk görünce anneeeeee diyo ((yavrum yalvarıyo sanki yemek istemiyorum diye)) hiçbişey yemiyo... bide gece elektrik kesildi burda fırtına vardı... kusmasıyla bide karanlık olunca korktu yavrum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Buğrahn'ım hasta oldu kızlar:çok üzgünüm: dünden beri kusuyo ve hiçbişey yemiyo iki lokma zor zahmet yese onuda kusuyo... doktora götürdüm azönce kulakta biraz enfeksiyon var ve üşütmüş dedimafoldumben çubuk krakere bayılan çocuk görünce anneeeeee diyo ((yavrum yalvarıyo sanki yemek istemiyorum diye)) hiçbişey yemiyo... bide gece elektrik kesildi burda fırtına vardı... kusmasıyla bide karanlık olunca korktu yavrum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım..bir an önce iyileşir inşallah..

Nermincim teşekkür ederim... akşamüstü bide ishali başladı kızlar yaamafoldumben kusma ishal hiçbişey yemiyo hiçç... sadece danone mafoldumbenoda ne kadarcık oluyo bugün 2 tane danone yedi bide zorla meyve püresi... doktor günde 3 kere antibiyotik verdi yemiyo nasıl içcek akşamüstü zorla üç kaşık çorba içirdim 1 tane danone yedi şurubunu içti... uykusunda bile öğüyo o kadar midesi bulanıyo ki:çok üzgünüm: emedur fitil verdim onu verir vermez ishal yaptı yine ve fitil çıktı tabimafoldumbenmafoldumben kızlar ne yapacağım ben yiyip içtiği bi su bide arada bi canı isterse emiyo

geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım aman ya yavrular hasta olmasın ya:KK43:

günaydın kızlar
gece gene zor geçti çok ağladı vermedim memesini ama düne nazaran uyudu kuzum valla nasıl içim parçalanıyor anlatamam ne zormuş valla

huriyecim cok gecmiş olsun canım işallah biran önce iyileşir :Saruboceq: şu sıralar bide salgında var ishal kusma ateş çok fazla bebeklerde ve çocuklarda

günaydın kızlar..

Nermincim teşekkür ederim... akşamüstü bide ishali başladı kızlar yaamafoldumben kusma ishal hiçbişey yemiyo hiçç... sadece danone mafoldumbenoda ne kadarcık oluyo bugün 2 tane danone yedi bide zorla meyve püresi... doktor günde 3 kere antibiyotik verdi yemiyo nasıl içcek akşamüstü zorla üç kaşık çorba içirdim 1 tane danone yedi şurubunu içti... uykusunda bile öğüyo o kadar midesi bulanıyo ki:çok üzgünüm: emedur fitil verdim onu verir vermez ishal yaptı yine ve fitil çıktı tabimafoldumbenmafoldumben kızlar ne yapacağım ben yiyip içtiği bi su bide arada bi canı isterse emiyo

canım benim dişmi çıkartıyor yoksa..bol bol su içsin ishale iyi gelir.meyve yedirmeye çalış bari vitamin alır..nida nında dün ateşi vardı.oda bişi yemiyor.zayıfladı zaten...diş çıkartıyor sanırım.ishali vardı geçen hafta geçti.....
inşallah bir an önce düzelir.

melekcim sabah gezetesi aldım.maşşallah bir sürü eki var.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. hasta bebişlerimize acil şifalar diliyorum.
damlacım adaya selamımı söyle fazla naz yapmasın çabuk alışsın emziksizliğe.azmini destekliyorum canım.

bizimde azılar çıkıyo sırayla. o yüzden çok iştahsızız,çok mızmızız. önceden bir tabak çorba yetmezdide ikinciyi içerdi kuzum. şimdi yarım tabak anca yiyor.
hep dışarıya çıkmak istiyor. aklına geldikçe elimden tutup kapıya götürüyo beni sonra kucağıma dönüp atta diyo. çıkarmazsam başlıyo gözünün yaşıyla ağlamaya.
gelene seviniyo gidenin arkasından ağlıyo. salondan bile çıkan olsa yani her kapı kapanışına ağlıyo. buzdolabı kapısına bile pöf :))

bugün 23 nisan ve bizim bebekler artık çocuk oldular:) çocuklarr hepinizin bayranmı kutlu olsun. rabbime çok sükrettim bugün çocuklugumdan sonra kızım sayesinde 23 nisanlar yine önemli benim için. ii ki varsın canım kızımopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar
biz artık emziksizliğe alıştık gb çok problem olmuyor artık geceleri rahat uyumaya başladı şükürler olsun bu sorunuda kazasız belasız atlattık ama şimdide diş çıkarıyor onun mızmızlığı var valla hiç bitmiyor sorunlar bizdede herşey karıştı birbirirne emzik dişler... 10 dişimiz var şimdide 2 tane daha geliyor 2sini beraber çıkaracak anlaşılan çok kötü kabarmış dişler patladı patlayacak

offf ya keşke benimde bu kadar kolay olsa.emzik bıraktırma benim korkulu rüyam oldu.benimki emmediği için emzik bağımlısı oldu .nasıl yapıcam bilmiyorum.emziksiz kendi başına uyumaz sallarsam uyur sadece.e bu sefer de sallanmaya alışcak.korkudan teşebbüs bile edemiyorum.bizimde 12 dişimiz var azılar çok zor çıktı.yavrumu kanata kanata çıktı.inşallah artık diş konusunda biraz mola veririz

Damla'cım Buğrahan'da iki azı dişi birden çıkarıyor hatta çıkaramıyor yavrum 3 haftadır patlayacak kabarmış patlamıyoda ne kadar ağrı çekiyo kuzum mafoldumben inşallah bi sorun çıkmazsa çarşamba gün sünnet olacak Buğrahan...

X