Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol tatlım ya aallah korusun valla çok tehlikeli banyo ben kapısını kapalı tutuyorum ama aralık bile görse koşuyor valla :)özgem geçmiş olsun yaramaza ay bu banyolarda ne var anlamadım bızımkıde aynıı bızım banyoda favorımız kuvet allah korusun bır gun arkam donukken dusecek ıçıne dıye odum kopuyor
canım boyu uzamışmı ölçtürdünmü? dr ne diyor?slm kızlar bugun kızımı tartırdım aydır tartılmıyordu 3 ayda sadece 600 gr almıs hıc kılo almıyor kafama takıldı neden acaba
herkese merhaba.iyiki doğdum bakın 25 oldum..
slm herkese umarım herkes iidir. biz kızımla aynen devam ediyoruz o kuduruo ben çıldırıyorum:) ellerini bırakıp birkaç adım atmaya başladı ama hemen farkına varınca efeler gibi çöküo yer. hala 2 dişimiz var ve çok ısırıo beni:) tv de bir şarkı falan duydugunda kendi kendine bagırarak eşlik edip alkış yapıo birde öpücük atıyoruz. öpmeyide ögrendi gerçi yalamak ama öp deyince öyle yapıo ya biz öpücük koyduk adını:) hala işaret parmagı havada bana kızıo bütün günkaydirigubbakcemile3
selam arkadaslar gecmıse cok bakamıyorum
ıyıkı dogdun Cansude
Doktordan geldık Alı Tuna yasına gırdıgı ıcın daha dogrusu Pazar gunu gırecegı ıcın aylık kontrolu yapıldı. Goz muaynesı yapıldı.
Nezle olmasından dolayı gozunde de capaklanma falan oluyordu. artı akıyordu. Burnu durmuyor zaten.
Kac gundur agzına lokma da surmuyor. Doktor hastalıgından degıl dısetlerı kabardıgından dedı.
300 gr almışız sadece. Ama 2 cm uzamışız. Baş 45 cm Kilo 9500 Boy 78 cm
500 gr geride girdik yaşımıza sağlık olsun.
Onun dışındaki gelişimini çok iyi buldu. Çok hareketli dedi iyi bile bu kadar kilo alması dedi :)
Gözlerinde bir sorun yok ama 1 hafta boyunca solüsyon krem falan kullanaacağız.1 hafta boyunca kafasını yıkamadak yokmus. Yoksa gozlerınde kı capaklanma akıntı azarmıs.
Bende kulak burun bogazcıya ugradım. Bogazımda kucuk bır et parcası vardı onu aldırdım. Sımdı eve geldım bıraz etrafı toparlayayım.Yemek yıyeyım.
Opuldunuz
saol tatlım ya aallah korusun valla çok tehlikeli banyo ben kapısını kapalı tutuyorum ama aralık bile görse koşuyor valla :)
canım boyu uzamışmı ölçtürdünmü? dr ne diyor?
selam arkadaslar gecmıse cok bakamıyorum
ıyıkı dogdun Cansude
Doktordan geldık Alı Tuna yasına gırdıgı ıcın daha dogrusu Pazar gunu gırecegı ıcın aylık kontrolu yapıldı. Goz muaynesı yapıldı.
Nezle olmasından dolayı gozunde de capaklanma falan oluyordu. artı akıyordu. Burnu durmuyor zaten.
Kac gundur agzına lokma da surmuyor. Doktor hastalıgından degıl dısetlerı kabardıgından dedı.
300 gr almışız sadece. Ama 2 cm uzamışız. Baş 45 cm Kilo 9500 Boy 78 cm
500 gr geride girdik yaşımıza sağlık olsun.
Onun dışındaki gelişimini çok iyi buldu. Çok hareketli dedi iyi bile bu kadar kilo alması dedi :)
Gözlerinde bir sorun yok ama 1 hafta boyunca solüsyon krem falan kullanaacağız.1 hafta boyunca kafasını yıkamadak yokmus. Yoksa gozlerınde kı capaklanma akıntı azarmıs.
Bende kulak burun bogazcıya ugradım. Bogazımda kucuk bır et parcası vardı onu aldırdım. Sımdı eve geldım bıraz etrafı toparlayayım.Yemek yıyeyım.
Opuldunuz
birsey sorcam bebegıne ıstah ıcın sipraktin surup veren varmı aranızda yada hıc duydunuzmu
birsey sorcam bebegıne ıstah ıcın sipraktin surup veren varmı aranızda yada hıc duydunuzmu