kızlar hepinize selamlar, umarım iyisinizdir....
bütün bebklerimizi ve güzel annelerini öpüyorum, bende veriyorum meriçe yumurta, dr.a gittiğimizde bıldırcın yumrtasını sorcam, bağışıklı sistemi için çok faydalıymış... hasta bebişimzede geçmiş olsun..
kızlar doğum kontrol hapı kullanaca varmı aranızda emzirme sürecinde
merhaba kızlar, beni hatırlayan var mı bilemiyorum :)
doğum kontrol hapı mevzusunu görünce yazayımdedim, ben doktora sormuştum, hap olmaz demişti emzirirken. bende 40ım geçince sprial taktırdım. daha evvel hap kullanıyodum. sprial acaip rahat bi olay yalnız adeti biraz uzatıyor. 8 ay kadar adet görmedim zaten, işe başlayınca adetli günlerde geri geldi
bu arada oto koltuğu alan varmı arkadaşlar, ben ilk zaman ana kucağı almıştım, otoyada sabitleniyordu yalnız azram artık büyüdü ve ilk zamanlardan beri o koltuğa gıcık. boşuna para verdirdi bana çatlak :):)
almışken uzun zaman kullanabileceğim bişey olsun istiyorum. fikir, marka, cins verebilecek olan var mı??
bu arada dogum kontrol hapları emzirirken kullanılmıyo sütü kesiyo çünkü içinde hormon oldugu için. ben hamilelik öncesi dogum kont hapı kullanıodum ve çok memnundum. spiralden tırsıyorum valla cesaretim yok taktırmaya. 3 aylık iğne düşündm ama o da 1 kez bile vurdursan 1 seneye kadar adet göremiyomuşsun ve çok asabiyet yapıyomuş. zaten kızım sınırlarımı zorluo bide onu yaptırırsam kriz geçiririm valla. şu anada geçici çözümlerle korunuyoruz bakalım emzirme dönemi geçsin yine hapa dönücem
merhabalar arkadaşlar biz kızımla savaşıyoruz yemek yemedi hiç bugün. zar zor kandırarak yedirdiklerimide kustu hasat oldugundan falan diil sırf inattan. bide çok feci bir evlat bu yaw valla işine gelmeyince kızınca vuruo bana söyleyin bana hani balık bebekleri hassas duygusal falan oluyodu neden benimki hırçın inat ve kuduruk? bu arada çok yakın bir arkadaşımın kızı oldu bugün. beril bebek aramıza hoş geldiiii tam 3900 dogmuş tosuncuk gibi bitanede küçücük gamzesi varmış yanagında:) sanki kendim dogum yaptım yeniden öyle hissediyorum. sanırım bu dogum ve logusalık zamanlarımı hiç unutamıycam başkası dogurunca böyle üzülüyosam 2, çocugu zor yaparım vallaeyvahedigeldismile
bızım kızın atesı gıttı sımdıde oksurerek balgam cıkarmaya calısıyor ama gelmıyor gıcık gıbı oksuruyor yazık kızısıma balgamı cıkartması ıcın bır onerınız varmı kızlar bı baksanız bana
kızlar size bi sorum olacak benim kızım 10 ay 2 haftalık emeeklemiyor onun yerine fırıldak gibi dönüyor yerde elinden tutuncada yürüyor geç kalmamıştır demi ya sizinkiler emekliyor