2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım onların içinde hormon var diye biliyorum. neden spiral taktırmayı düşünmüyorsun?
10 yıl boyunca çıkarttırmadığın sürece koruyor. Şahsen ben bebekle ilgilenirken bazen yüzümü bile yıkamayı unutuyorum. hayatta düzenli kullanamam hapı. :roflol:

damlacım çok sevindim senin için ohhh kuzunla beraber ol ne güzel :))

bende kullanmıyorum kızlarda size bi sorayım dedim, emzirme süresince içemyim o zaman, gerçi unutur muyum diye de korkmuyor deilim:)) luffee'nin dediği gibi:))))
spiral en iyisi sanırım:)))

arkadaşlar çok saolun valla nasıl mutlu bizimki anlatamam neşe saçıyor herkese çok güzel yemek yiyor biz ne yersek oda yiyor zaten otelde çok çeşit var 5 yıldızlı herşey çok güzel burda ahh bide dersler olmasa kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar, beni hatırlayan var mı bilemiyorum :)
doğum kontrol hapı mevzusunu görünce yazayımdedim, ben doktora sormuştum, hap olmaz demişti emzirirken. bende 40ım geçince sprial taktırdım. daha evvel hap kullanıyodum. sprial acaip rahat bi olay yalnız adeti biraz uzatıyor. 8 ay kadar adet görmedim zaten, işe başlayınca adetli günlerde geri geldi
bu arada oto koltuğu alan varmı arkadaşlar, ben ilk zaman ana kucağı almıştım, otoyada sabitleniyordu yalnız azram artık büyüdü ve ilk zamanlardan beri o koltuğa gıcık. boşuna para verdirdi bana çatlak :):)
almışken uzun zaman kullanabileceğim bişey olsun istiyorum. fikir, marka, cins verebilecek olan var mı??

merhaba annesininkuzusu,
biz chicco proxima oto koltuğu kullanıyoruz. memnun kaldık. 0-18 kg , 0-4 yaş arası bebekler için. bebek büyüyünce içindeki kısmı söküp büyütebiliyorsun. fiyatı 250-270 arası değişiyor sanırım.

merhabalar arkadaşlar biz kızımla savaşıyoruz yemek yemedi hiç bugün. zar zor kandırarak yedirdiklerimide kustu hasat oldugundan falan diil sırf inattan. bide çok feci bir evlat bu yaw valla işine gelmeyince kızınca vuruo bana söyleyin bana hani balık bebekleri hassas duygusal falan oluyodu neden benimki hırçın inat ve kuduruk? bu arada çok yakın bir arkadaşımın kızı oldu bugün. beril bebek aramıza hoş geldiiii tam 3900 dogmuş tosuncuk gibi bitanede küçücük gamzesi varmış yanagında:) sanki kendim dogum yaptım yeniden öyle hissediyorum. sanırım bu dogum ve logusalık zamanlarımı hiç unutamıycam başkası dogurunca böyle üzülüyosam 2, çocugu zor yaparım vallaeyvahedigeldismile

bu arada dogum kontrol hapları emzirirken kullanılmıyo sütü kesiyo çünkü içinde hormon oldugu için. ben hamilelik öncesi dogum kont hapı kullanıodum ve çok memnundum. spiralden tırsıyorum valla cesaretim yok taktırmaya. 3 aylık iğne düşündm ama o da 1 kez bile vurdursan 1 seneye kadar adet göremiyomuşsun ve çok asabiyet yapıyomuş. zaten kızım sınırlarımı zorluo bide onu yaptırırsam kriz geçiririm valla. şu anada geçici çözümlerle korunuyoruz bakalım emzirme dönemi geçsin yine hapa dönücem

niye tırsıyosun canım ya çok basit ve hızlı bir uygulama aslında. ben de ilk kez taktırdım doğumdan sonra hiç korktuğum gibi değilmiş .hamilelik zamanındaki kontroller gibi birşeydi.

ben emzırırken kullandın kontrol haı eczacı dusuk doz olanını vermıstı hıcbır zararıda olmaz dedı bılmıyorum bı eczacına gıt

bızım kızın atesı gıttı sımdıde oksurerek balgam cıkarmaya calısıyor ama gelmıyor gıcık gıbı oksuruyor yazık kızısıma balgamı cıkartması ıcın bır onerınız varmı kızlar bı baksanız bana

canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün yerim ben onun o gamzesini

canım yazın benim kızımda öyle oldu balgam çıkaramıyor tıkanıyordu doktor balgam sökücü verdi ama doktora gidesiye bi çoğunu çıkarmıştı ama o çıkarmaya çalışırken öyle morarınca ömrümün 10 yılı gidiyordu eğer çok zorlanırsa bi doktora git balgam sökücü verir

kızlar size bi sorum olacak benim kızım 10 ay 2 haftalık emeeklemiyor onun yerine fırıldak gibi dönüyor yerde elinden tutuncada yürüyor geç kalmamıştır demi ya sizinkiler emekliyor

canım her bebek bir değil ki. ben hiç emeklemeden direk yürümüşüm. belki senin kızın da emeklemeden yürüyecektir.

inş canım ya gerçi yürüteçte rallici gibi ama yere kondumu fırıldak gibi dönüyor

kızlar size bi sorum olacak benim kızım 10 ay 2 haftalık emeeklemiyor onun yerine fırıldak gibi dönüyor yerde elinden tutuncada yürüyor geç kalmamıştır demi ya sizinkiler emekliyor

cnm benım bebekte emeklemıyor elınden tutunca yuruyor bıde bı sorum olcak yatarken kendı basına oturumuna gelebıyormu senınkı benımkı onu bıle yapamıyor daha bız tembelız

arkadaşlar bebeğine keçi sütü veren var mı?çok yararlı olduğunu duydum yarın marketten alıp denicem ama sizlerin de bi fikrini almak istedim.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…