2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arzum aldım narzum bebbe iyonizerli hava nemlendirici çook memnunum tavsiye ederim:dance:

vay çapkın hiiiçbişey yemiyor p.tesi dra götürecemmsütüde içmiyo sadece memme diyo emiyo yani

mrh benım bebıste 2 gunden berı ateslı faramjıt olmus hıc bırsey yemıyor sadece su ıcıyor uyumuyor atesıde fazla ıyıce kafayı sıyırcam bu gıdısle

selamlar kızlar kızım beni yine çileden çıkarmaya devam edio. ay allahım valla çaresiz kalıyorum bu kızın karşısında bir hareket bir hareket bazen dünyayı durdurup saatlerce aglayasım gelio bagıra bagıra:) ben 1 haftadır az az yumurta sarısına basladım. 2 aydır muhallebisini sütle yapıyorum. baştan sulandırdım. ama şimdi sadece süt kullnıyorum. birde 2 günde bir kahvaltısını sütle hazırlıyorum.

bu arada kızımın bütün gün işaret parmagı havada ve aaaa diye bana bagırıo yani kızıyo ama nedenini bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 soruyorum ben sana nasıl kızıyorum diye hemen parmak kalkıo havaya ve aaa diye bagırıoalkisalkisalkis

ay çok güldüm yaaa.yerim ben onun kızışını.her halleri çok tatlı oluyor bunların.allah yokluklarını göstermesin

süper ya. maşallah ona alkisalkisalkis

ben ses konusunda çok hassas olduğum için zamanında baya araştırmıştım. weewel aldım ve iade ettim. sonra chicco ionizerli aldım. fena değil ,memnun kaldım. ama henüz benim istediğim gibi sıfır sesle çalışacak bir makina icat edilmedi sanırım fisfisfis

kızlar siz tam yumurtaya başladınız m.ben beyazınıda veriyorum iki gündür.bişi olmaz dimi

yumurtayı ben uzun süredir bütün olarak yediriyorum. az az yedirerek allerji yapıp yapmadığına bak. yapmıyorsa sorun yok. ben sadece bir hafta falan sarısını yedirdim. nerdeyse 2 aydır bütün yediriyorum.

ben genelde gün aşırı yıkıyorum. tipik balık burcu benin oğlum. su sesini duyar duymaz çıldırıyor. alkisalkisalkis Kadir Tuğcu banyo yapmakla bebek hasta olmaz yazmış bir keresinde. ama yine de kombinin derecesini arttırıp, havlusunu ve kıyafetlerini kaloriferin üzerine koyuyorum. çıkınca sıcak sıcak sarıyorum.

kızlar hepinize selamlar, umarım iyisinizdir....

bütün bebklerimizi ve güzel annelerini öpüyorum, bende veriyorum meriçe yumurta, dr.a gittiğimizde bıldırcın yumrtasını sorcam, bağışıklı sistemi için çok faydalıymış... hasta bebişimzede geçmiş olsun..

kızlar doğum kontrol hapı kullanaca varmı aranızda emzirme sürecinde

emzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyor diye biliyorum canım ben ama tabi doktora sormakta fayda var... benim arkadaşım kullanmıştı bebeği emmedi sonra ebeye sormuş kullanılmıyormuş emzirirken bıraktı hapı... bebeğide emdi tekrar:ecrin_bebek:

merhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim şuanda emetteyim kursta veeeee kuzumuda getirdim bakıcısıyla beraber :) çok mutluyum oyuzden fırsat bulabılırsem gırerım hepinizi öpüyorum
bebişlere ve kendinize iyi bakın

herkese selam..güzel bir hafta diliyorum hepinize..

nette reklamını gördüm sıfır ses diye,chicco düşünoyorum bakalım...

ben kullanmıyorum nemlendirici canım bilemiycem...

kullanmak için bebek olması şart değil canım neden kullanmıyorsun..

arzum aldım narzum bebbe iyonizerli hava nemlendirici çook memnunum tavsiye ederim:dance:

arzumda 'damı ses yok

slm canım bende seni ve meriçi çok öpüyorum....opuyorumnanaktan
ben sorduğun soruya cevap veremiyeceğim çünkü kullanmıyorum....:umursamaz:

damlacım selam..kuzun birazcık değişik ortam görsün..iyi yapmışsın..sende kendine iyi bak.öptüm senide ada yıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…