2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaafff kimse yok burada.sıkıldım bence şubat annelerinin topiğine girdim.hepisi doğumgünü hazırlığında.benim oğluşumunda yaklaştı fikir çaldım azıcık onlardan:eek:

canım bende duymuştum anne sütüne en yakın diye eğer kızım emmeyi bıraksaydı bende verecektim

arkadaşlar bebeğine keçi sütü veren var mı?çok yararlı olduğunu duydum yarın marketten alıp denicem ama sizlerin de bi fikrini almak istedim.bilmiyorumkismile

canım ben kızıma keçi sütü veriyordum kızım 7 mart doğumlu köyde çalıştığım için ordan bildiğim yerlerden alıyordum muhallebisini yoğurdunu filan hep ordan yapıyordum ama şimdi keçi sütü zamanı değil kay keçi sütü var ama çok fazla pastörize edildiği için ne yoğurdu oluyor nede muhallebisi hiç biri güzel olmuyor hele yoğurdu hiç tutmuyor sadece içirmek olarak soruyorsan ben golden goad mamasını kullanıyorum türkiyedeki tek keçi sütünden oluşan bir mama fiyatı diğerlerine göre pahalı ve marketlerde yok sadece eczanelerden bulabilirsin vve tamamen organik bir mama gdo filanda içermiyor

ay mesaj yarıda kaldı:) kızım kusuo ya arada dün mesela bir kez kustu yemekten 1 saat sonra yatar pozisyondaydı altını degiştiriodum o kadar korktumki. heryer kaka kusmuk oldu tam o sırada eşim ge

eşim geldi banyoya soktuk ama üşüttü galiba yine burnu akıo:KK43: sistem kafayı yemiş neden msj yarıda kalıo?

damlacım geldinmi kütahyadan
kızınla gidebildiğine sevindim... şimdiki bebeler ne şanslı daha yaşına girmeden 5 yıldızlı otel görüyor...
ben ömrümde ilk defa otele gittim o da bu sene ve 5 yıldızlı.. o da sabahtan akşama kadar misafir olarak.. oğluşumuda götürdüm havuza falan girdik,açıkbüfe..vs...

kankicim merhaba nasılsın oğluşum nasıl
ben hala kütahyadayım ama laptoplarımızla gelmiştik eğitimde bilgisayarda kullanmak zorundayız o yüzden bende giriyorum :) sizleri yalnız bırakmak istemedim zemuszemus

canımmm ne iyi olmuş.. inşallah eğitimde iyi gidiyordur.. biz iyiyiz işte oğluş birkaç gündüür mız mız mız zır zır zır sanırım dişlerden.. ama genel anlamda iyi şükür.

slmlar güzeller nasilsinizz bakalim?
biz cok heyecanliyiz dogum günü heyecani sardi simdiden 1 aydan bile az zamn kaldi

kızlar size bi sorum olacak benim kızım 10 ay 2 haftalık emeeklemiyor onun yerine fırıldak gibi dönüyor yerde elinden tutuncada yürüyor geç kalmamıştır demi ya sizinkiler emekliyor

benimki de emeklemiyor canım takma kafana hepsi farklı farklı bebeklerin... bizim dişimiz de yok ayrca...:sinifsinif:

bnm kızımda 9 ay 3 haftalık emeklemiyor sıralamıyor ama yüreme çabaları başladı bırakınca 5-10 adım atıyor bütün gün yürüteyim istiyor ama poposu yere değmicek oturunca kıyamet kopuyor hepsi bi değişik valla

saolun arkadaşlar ben biraz aceleciyim hemen yürüsün emeklesin istiyorum çevremdekilerde diyor ki bugünleri çok ararsın ayaklanınca kızın

X