2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... kızlar epeydir yazmıyorum iyiyiz biz çok şükür... sadece beni okul ev annelik temposu biraz yoruyo o kadar dizim şişiyo bacaklarım falan ağrıyo... ama yine de çok şükür...

kızımın hala dişi yok...eyvahedigeldismile dişsiz ebe diye seviyorum onu... çıkar elbet dişsiz insan mı var diye teselli ediyorum kendimi... bi biz kaldık sanırım mart kuzularından dişi çıkmayan... ee 42. haftada doğmasından belliydi her işinin gecikeceği...kaydirigubbakcemile3 göbeği de 18. gün düşmüştü zaten...kaydirigubbakcemile2

sizler nasılsınız bebişler iyi mi...

herkes nasılsınız yahu giremiyorum idilden nassıl özledim hsta olanlar gecmiş olsun
idil hçbişey yemiyor kendisinden 4.5 ay küçük kuzeninin yanında nokta gibi kalıyor
artık iyice dillendi
bi müzik çalsın koltuğa tutunup kalkıyo poposunu kıvırıyor
öpmeyi öğrendi artık öpüyor
komşunun 3 yasındaki kızını bebeeek diye seviyo accayip bişey
megan bacı hoşgeldin
ilginç bir nick varmış
neyse öpüldüüüz buarada hala dişimiz yokkk

hoşbulduk arkadaşlar evet aranıza yeni katıldım ama bu site bağımlılık yapıyo ya bi üye oldum şimdi her boş vaktimde burdayım:))

Kızlar Taken diye bir film tavsiye edeyim. Türkçesi 96 saat. Resmen nefes almadan izledim. Can büyüyüp de ben tek başıma tatile çıkıcam derse ilk iş bu filmi izleticem. :eek:klava:

merhaba arkadaşlar; bende mart annesiyim.benim oğlanda tek gelişme emekliyo; bir iki gündür de tırmanmaya çalışıyo beşiğinde tırmanarak ayağa kalkıp bize bağırıyo ben uyandım der gibi:) ama hala diş yok; by by yapamıyo öpmeyi bilmiyo:KK43: kedimiz var sadece ona seslenirken sanki miyav der gibi bi ses çıkartıyo. baba ve dede diyebiliyo ama hala anne yok:S çok mu şey bekliyorum acep; iki üç gündür emzirmektede zorlanıyorum sanki emmek istemiyormuş gibi davranıyo her emme vaktimiz geldiğğinde onun ilgisini çekecek başka şeyler aranıyorum evde çünkü gördüğü bi şey ikinci sefer dikkatini çekmiyo.:KK43:

selam herkese bugün hava çok güzeldi kızımla pazara gittik kızıma ciciler aldım. babası yine kızıma çalıştı bugünkaydirigubbakcemile3 kızıma birde oyuncak sepeti aldım bim den. ee artık bunu da yırtamasın yaw en azından öyle umuyorum:)

kızlar bana gene görev geldi 1 hafta kütahya/emetteyim kuzumdan gene ayrı kalacam ptesiden cumaya kadar sizleride çok özleyeceğim girebilirsem ordanda girmeye çalışıcam hepiniz kendinize ve kuzucuklarıma iyi bakın
kolay gelsin.ya bu görevleri erkeklere verseler olmuyor mu?
slm kızlar... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... kızlar epeydir yazmıyorum iyiyiz biz çok şükür... sadece beni okul ev annelik temposu biraz yoruyo o kadar dizim şişiyo bacaklarım falan ağrıyo... ama yine de çok şükür...

kızımın hala dişi yok...eyvahedigeldismile dişsiz ebe diye seviyorum onu... çıkar elbet dişsiz insan mı var diye teselli ediyorum kendimi... bi biz kaldık sanırım mart kuzularından dişi çıkmayan... ee 42. haftada doğmasından belliydi her işinin gecikeceği...kaydirigubbakcemile3 göbeği de 18. gün düşmüştü zaten...kaydirigubbakcemile2

sizler nasılsınız bebişler iyi mi...
aa gerçekten seninki ağır abi.bizimkinin de dişi yok.belirtide yok.önemlide değil.çok mu zorlanıyorsun çalışırken?benim de canım çıkıyor 3 gün gitmeme rağmen
hoşbulduk arkadaşlar evet aranıza yeni katıldım ama bu site bağımlılık yapıyo ya bi üye oldum şimdi her boş vaktimde burdayım:))

Kızlar Taken diye bir film tavsiye edeyim. Türkçesi 96 saat. Resmen nefes almadan izledim. Can büyüyüp de ben tek başıma tatile çıkıcam derse ilk iş bu filmi izleticem. :eek:klava:
96 saat mi dizi mi bu?çok uzun ya izlenemez
merhaba arkadaşlar; bende mart annesiyim.benim oğlanda tek gelişme emekliyo; bir iki gündür de tırmanmaya çalışıyo beşiğinde tırmanarak ayağa kalkıp bize bağırıyo ben uyandım der gibi:) ama hala diş yok; by by yapamıyo öpmeyi bilmiyo:KK43: kedimiz var sadece ona seslenirken sanki miyav der gibi bi ses çıkartıyo. baba ve dede diyebiliyo ama hala anne yok:S çok mu şey bekliyorum acep; iki üç gündür emzirmektede zorlanıyorum sanki emmek istemiyormuş gibi davranıyo her emme vaktimiz geldiğğinde onun ilgisini çekecek başka şeyler aranıyorum evde çünkü gördüğü bi şey ikinci sefer dikkatini çekmiyo.:KK43:
bence acelecisin.eninde sonunda olur benimki emeklemiyor bile.ama bence önemli olan zihinsel gelişimi.o iyiyse gerisi boş
selam herkese bugün hava çok güzeldi kızımla pazara gittik kızıma ciciler aldım. babası yine kızıma çalıştı bugünkaydirigubbakcemile3 kızıma birde oyuncak sepeti aldım bim den. ee artık bunu da yırtamasın yaw en azından öyle umuyorum:)

güle güle kullanın.
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın arkadaşlar ne zmandır bakıp gidiyorum.yazamıyorum.ingiltereden nil kızımıza sonra almanyadan erene ,kozete meltooya,beyaz lilyuma ne oldu yoklar.tekrar sevgiyle kalın:1hug:

selam bacılaarrr. okuyorum ama cevap yazmaya üşeniyorumm... beni dövebilirsinizz :)))
ev ahalisi uyudu...
oğluşun 5 ve 6. dişleri patladı sağ alt köpek dişi ile sol üst köpek dişi çaprazlama hih hih :))

canım film bu. ama adını Türkçe'ye böyle çevirmişler. neden olduğunu yazmayayım heyecanı kaçmasın. ama kesinlikle tavsiye ediyorum:lepi:

Son düzenleme:
selam bacılaarrr. okuyorum ama cevap yazmaya üşeniyorumm... beni dövebilirsinizz :)))
ev ahalisi uyudu...
oğluşun 5 ve 6. dişleri patladı sağ alt köpek dişi ile sol üst köpek dişi çaprazlama hih hih :))

off ya geldi mi hep beraber geliyorlar. bizimki de üç tane birden patlatmıştı.alttan iki üstten bir. bugün üstekinin eşi de çıktı. ama sabah acayip huysuzlandı. toplamda 8 dişimiz oldu :) bir tanesinin ucu sarı ama ya :çok üzgünüm: ben zaten ferrosanol vermiyordum öyle sık sık şimdi d-vit i de kestim. güneşi gördüğüm an açıyorum pencereyi.

ayy pardon ya patlatmış seninki şimdi tekrar okudum. hayırlı olsun ve geçmiş olsun tabii.:nazar:

Son düzenleme:

ilknurcum hoşgeldin öncelikle,
benim oğlum da bilinçli olarak sadece mama diyor.(sanırım bana da arasıra anne yerine mama diyor) bunun dışında sürekli ba ba ba , inni , bırr, ooo gibi sesler çıkarıyor. ama öyle öpmek,el sallamak falan hiç yok. top yuvarlamayı bile öğretemedim. uzun süredir emeklemesine ve sıralamasına rağmen tekbaşına yürümeye çalışırken hep dengesini kaybediyor. tutmasam direk düşecek yani.
Şu domuz gribi davasına iyice izole olduğumuz için bütün gün evde benimle. babası da yoğun çalıştığı için fazla görüşemiyorlar. sanırım bu nedenle konuşma açısından fazla gelişemiyor. sonuçta ne kadar konuşursam konuşayım benden başka kimseyi görmüyor bütün gün.

Eşimin arkadaşının oğlu( Can'dan tam 3 ay büyük) annesine 'sibel gel' demiş. resmen şok geçirdim. kafamçokkarıştı muhtemelen anneanne veya babaanne de evde. çünkü annesi anne yerine sibel demeyi öğretmiş olamaz. Hemen annemi aradım tabii.:nazar: çabuk gel diye.
biz iyice abarttık ya grip olayını kadıncağız gidip hemen aşı olmuş yollarda falan virüs kaparım diye. yarın bir haftası doluyor almış biletini hihoyyyt evde 3. bir kişi olmasının çok faydalı olacağını düşünüyorum. en azından Fazladan birkaç birşey duyar öğrenir inşallah. boshayallersmile

herkes nasılsınız yahu giremiyorum idilden nassıl özledim hsta olanlar gecmiş olsun
idil hçbişey yemiyor kendisinden 4.5 ay küçük kuzeninin yanında nokta gibi kalıyor
artık iyice dillendi
bi müzik çalsın koltuğa tutunup kalkıyo poposunu kıvırıyor
öpmeyi öğrendi artık öpüyor
komşunun 3 yasındaki kızını bebeeek diye seviyo accayip bişey
megan bacı hoşgeldin
ilginç bir nick varmış
neyse öpüldüüüz buarada hala dişimiz yokkk

süper yaa. :nazar:nasıl öğrettin bütün bunları canım. tek başına mı bakıyorsun yoksa evde birileri daha var mı? bizimkinde nerdeyse daha hiçbirşey yok konuşma namına :1no2:

süper yaa. :nazar:nasıl öğrettin bütün bunları canım. tek başına mı bakıyorsun yoksa evde birileri daha var mı? bizimkinde nerdeyse daha hiçbirşey yok konuşma namına :1no2:
kaynanam kayınbabamda var ama kendisi zaten acayip bir bebbek
:nazar:mesela dün elbisesini üzerinde tavsan ve kalp var kızım hani tavşan diyorum gösteriyor hani kalp diyorum gösteriyor mausu alıyor bizim gibi kullanmaya çalışıyor
kuzeni öpüyor akşam du du du diyor sıkışmış
tek sorunumuz hiç bişey yememesi hiç bişey yemiyor 9 ay 10 günlük şuan 7200 gr çok zayıf pıtırcıkk

kaynanam kayınbabamda var ama kendisi zaten acayip bir bebbek
:nazar:mesela dün elbisesini üzerinde tavsan ve kalp var kızım hani tavşan diyorum gösteriyor hani kalp diyorum gösteriyor mausu alıyor bizim gibi kullanmaya çalışıyor
kuzeni öpüyor akşam du du du diyor sıkışmış
tek sorunumuz hiç bişey yememesi hiç bişey yemiyor 9 ay 10 günlük şuan 7200 gr çok zayıf pıtırcıkk

hay maşallah. çok zeki olacak senin kız. yedikleri direk beynine gidiyor desene. meyve püresi falan da yemiyor mu canım ya? süt veriyor musun?
benim ki de çok çapkın olacak herhalde kitabında sarışın bi kız çocuk resmi var. zıplarken eteği açılmış. onu açıp açıp oooooo diyo :roflol: öbür sayfadaki çinli kızın da yüzünü yalıyo delikafadulden

slm kızlar....size birşey sormak istiyorum..bu hava nemlendiricilerden hangisi sessiz çalışıyor.bilginiz varmı??.ben arçelik in hava nemlendiricisini kullanıyordum aşırı derecede çok sesli çalışıyordu..iade ediyorum.....hangisini kullanıyorsunuz..en sessizi hangisi

kızlar siz tam yumurtaya başladınız m.ben beyazınıda veriyorum iki gündür.bişi olmaz dimi

bi sorum daha olcak.bebişleri kaç günde bir yıkıyorsunuz.malum hacalar soğudu.3 günde bir yıkıyorum ama korka korka.acaba 1 hafta da bir mi yıkasam .çok mu uzun bir ara olur sizce????????

bi sorum daha olcak.bebişleri kaç günde bir yıkıyorsunuz.malum hacalar soğudu.3 günde bir yıkıyorum ama korka korka.acaba 1 hafta da bir mi yıkasam .çok mu uzun bir ara olur sizce????????

canım ben sarısını veriyorum sadece daha erken diye düşünüyorum tamamını yedirmek için...banyo konusundada bi ara havalar soğuktu korktum bir hafta yıkamadım hep isilik oldu.. üç günde bir yıkıyorum kombiyi yükseltiyorum yıkayınca...

slm kızlar....size birşey sormak istiyorum..bu hava nemlendiricilerden hangisi sessiz çalışıyor.bilginiz varmı??.ben arçelik in hava nemlendiricisini kullanıyordum aşırı derecede çok sesli çalışıyordu..iade ediyorum.....hangisini kullanıyorsunuz..en sessizi hangisi

ben kullanmıyorum nemlendirici canım bilemiycem...

X