2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canolar herkes nereye kaçtı?

süheyla'cım pek kimse vakit bulamıyor sabahları sanırım. bu bebişlerin derdi bitmiyor ki. mama yedir ardından kaka, onun ardından oyun,oyun,oyun, sonra uyku tekrar mama, oyun. :roflol: bu böyle bütüüüün gün sürüyor. ben de ara ara 2-3 dk fırsat bulursam yeni birşey var mı diye bakıyorum.

oof of ne olacak bizim bu halimiz.yazık bize acıdım valla.bide ikinci olsa ben uğraşamam valla.

kızlar aranızda süt veren varmı ben yaklaşık 1 aydır geceleri süt veriyorum :)

Ben de veriyorum canım. Pınar'ın organik sütünden ama pek severek içmiyor.Daha doğrusu mama kadar iştahla içmiyor.

Son düzenleme:
kuzuların dişleri hayırlı uğurlu olsun. :içelim:
bizimki de çamaşır telinden ıslak çamaşırları çalıp çalıp kemiriyordu bir hafta önce.:roflol:delikafadulden meğer dişleri çıkıyormuş- hem de üç tane birden.

megan bacı avatar resmin çok zeksü acaba kendinde öylemisin merak ettim :)

bence megan çok hoş ve bakımlı bir kadın. zaten profiline de güzel olduğunu yazmış. Şahsen ben saçımı boyayıp taramaya bile üşenirken kendisinin çıt çıtları bilem var. tebrik ediyorum a.s.

bence megan çok hoş ve bakımlı bir kadın. zaten profiline de güzel olduğunu yazmış. Şahsen ben saçımı boyayıp taramaya bile üşenirken kendisinin çıt çıtları bilem var. tebrik ediyorum a.s.

kaydirigubbakcemile3 çok tatlısınız ya teşekkür ederim arkadaşlar bişeyler yapmaya çalışıyorum işte çocuktan vakit buldukça

günaydın herkese... damlacım iyi olmanıza sevindim canım, arkadaşın nasıl?

bu arada biz 6. dişimizi de çıkartmak üzereyiz teyzeleri :)) kuzucuklar büyüyorlar, acayip hareketlendi meriç hızına yetişemiyorum bıdığımın :)))

Son düzenleme:
kızlar bana gene görev geldi 1 hafta kütahya/emetteyim kuzumdan gene ayrı kalacam ptesiden cumaya kadar sizleride çok özleyeceğim girebilirsem ordanda girmeye çalışıcam hepiniz kendinize ve kuzucuklarıma iyi bakın

X