2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gezin gezin..Ben bu ara hep dışarlardayım valla bugün babamlara gitmem gerek ama mıçımı kaldıramıyorum.Alyada uyuyor zaten..offakannehir
Bayramda biz buradayız zaten ne alternatifimiz varki benimki de lafdelikafadulden
Kızlar cici olarak ne giydireceksiniz kuzulara facede gerçi görüyoruz ama buraya balık açsakmı?
Biz dün aldık Alyaya gene.Teyzesi aldıkça alıyor.Sizdede öyle oldumu kızlar.Giymediği giyemediği o kadar kıyafeti varki.Birde küçülenler oldu.Hepside iyi yerlerden alınınca eskimedide.Pırıl pırıl.Bu arada küçülenleri ne yapıyorsunuz?
Anlatayım Alyaya ne aldığımız.Topic açarsak orayada foto eklerim.Mothercaredan askıda 3 lü badiler varya öyle badi aldık krem,açık pembe ve tatlı yeşil renkleri.Altına krem rengi pantolonu vardı daha önce b&g den almıştık hiç giymemişti üzerine bu badilerden birini giyer.ÜZerinede kürk yelek aldık böyle kahverengi gibi pofur pofur.Altınada yine kürklü putsi gibi aldık ama dışardada giyebileceği tarzda.Çok tatlı görseniz.Tam kokoş oldu.
2.günü yine bir elbise almıştık ona onu giydiririm diyorum.
3.günüde o aldığımız badilerden biriyle giymediği bir pembe pant giydiricem.
Bu arada kızlar nikeda bebek ayakkabıları 43 ytl ye düşmüş 1 yaş için.bilginize.
Ammada yazdım hesositososito
ohhh iyi günlerde güle güle kullansın ciclerini alyam
ayyy çok merak ettimm gülşahcım hemen aç topici canım ekle resimlerinide görelim fıstığımın ciclerini :))
bizde bu bayram pek biryerlere gitmeyeceğiz ama bende dayanamadım aldım bişeyler koyarım resimleri

Merhaba kızlarr ve bıcırık bebekler. Biz geceleri artık uyumuyoruz yarasa gibi geziyoruz evde. AĞlaya ağlaya kalkıyoruz 15 dk da bir fenalık geçiricem yakında. ıki dişle duruyoruz bizde. Emekliyoruz ayağa kalkıyoruz sıralıyoruz falan filan ama gece olacak diye aklım çıkıyo. Herkesi öptüm.

maalesef o gece gezmeleri bizde de var bu sabah 6.30 da yattım ben kafamçokkarıştı
nasıl düzelecekler bilmiyorum:1no2:

herkese günaydınlar..
geçmişi okuyamadım son sayfadan alıntılarla baktığım kadarı ile..
buketcim anılcım inşallah patlatır dişlerini sağsalim ağrısız..
adaya maşallah emeklemeye başlamış yerim onu ben..
öteki adayada maşallah 4.dişi çıkmış..bal bal..
idile üzülme canım dert etme derya sağlıklı olsunda varsın kilo almasın.çok dert etme sende..
bizde ne diş ne emekleme var.sadece yürüteciyle dolanıyor alya.9.ayını sürüyor diş yok.sağlıklı olsunda önemli değil diyorum bende..
işte böyle kızlar..

bizde emeklemiyoruz gülşahcım
çocuğu yere koymuyorumki öğrensin
yürüteciyle dolanıyoruz heryeri
5-10 saniye desteksiz ayakta durabiliyoruz ama daha tek adım bile atamıyoruz
başkada bişey yok 2 dişle kaldık bizde
alyamın dişleri sağlıklı olacak annesi en son biz doktora gittiğimizde liyanın hiç dişi yoktu dişi çıkmadı daha dediğimde 15 aya kadar zamanı var dedi hem ne kadar geç çıkarsa o kadar kuvvetli olur sözüde doğruymuş doktor onayladı yani :)

le leee leeee sakineeee niye gittinn tütüneeeeeeeeee....
gel beraber kaçalımmmmm kavuşmuyor bu düğmeeeeeeeeee
heueheueheueheuehueheueheueheue............

sadece içimden geldi sözler tamamen çarpıtmadır ehıeheuehuehe

teşekkürler kızlar vall artık düzelsin idil yazık ya küçücük
şehnazcım soğuk buhar makinası aldık umarım işe yarar

canim güle güle kullanin ins

günaydın kızlar hepinize
dün Ada'nın 4. dişide patladı şimdi üstte 2 altta 2 oldu onun huysuzlugu var biraz ama onada razıyım artık

hayirli ugurlu olsun disiniz :KK66:)

herkese günaydınlar..
geçmişi okuyamadım son sayfadan alıntılarla baktığım kadarı ile..
buketcim anılcım inşallah patlatır dişlerini sağsalim ağrısız..
adaya maşallah emeklemeye başlamış yerim onu ben..
öteki adayada maşallah 4.dişi çıkmış..bal bal..
idile üzülme canım dert etme derya sağlıklı olsunda varsın kilo almasın.çok dert etme sende..
bizde ne diş ne emekleme var.sadece yürüteciyle dolanıyor alya.9.ayını sürüyor diş yok.sağlıklı olsunda önemli değil diyorum bende..
işte böyle kızlar..

cnm benim bizde suan 4 dis var 2 side yolda ama emekleme sifir tik yok anlicaniz ama desdeksiz duruyo ayakda ve 1 adim faln atabiliyo dr bize bu emeklemeden yürüyecek diyo
hatta kucagimizda durmak isdemiyo inmek isdiyo hadi yürüse anlicamda daha simdiden basladi kaydirigubbakcemile3

Gezin gezin..Ben bu ara hep dışarlardayım valla bugün babamlara gitmem gerek ama mıçımı kaldıramıyorum.Alyada uyuyor zaten..offakannehir
Bayramda biz buradayız zaten ne alternatifimiz varki benimki de lafdelikafadulden
Kızlar cici olarak ne giydireceksiniz kuzulara facede gerçi görüyoruz ama buraya balık açsakmı?
Biz dün aldık Alyaya gene.Teyzesi aldıkça alıyor.Sizdede öyle oldumu kızlar.Giymediği giyemediği o kadar kıyafeti varki.Birde küçülenler oldu.Hepside iyi yerlerden alınınca eskimedide.Pırıl pırıl.Bu arada küçülenleri ne yapıyorsunuz?
Anlatayım Alyaya ne aldığımız.Topic açarsak orayada foto eklerim.Mothercaredan askıda 3 lü badiler varya öyle badi aldık krem,açık pembe ve tatlı yeşil renkleri.Altına krem rengi pantolonu vardı daha önce b&g den almıştık hiç giymemişti üzerine bu badilerden birini giyer.ÜZerinede kürk yelek aldık böyle kahverengi gibi pofur pofur.Altınada yine kürklü putsi gibi aldık ama dışardada giyebileceği tarzda.Çok tatlı görseniz.Tam kokoş oldu.
Bu arada kızlar nikeda bebek ayakkabıları 43 ytl ye düşmüş 1 yaş için.bilginize.

ohh benim fisdigima ne cok yakisacakdir o kürkler kimbilir
masllh kokos kokos gezicek bayramda bizdik
güle güle giysin annecigi bayramliklarini
biz daha almadik bayramlik yarin bakicaz bisiler

cokk sekeysin yaaaaŞeniz

evet kizlar gelelim bize
bu sabah röntgen cekdirecegimi söylemisdim
gitik cekdirdik .babasiyla girdi odaya oglusum kadini görnce ciglik cigliga güldü yaramaz sonra icerden bi gülme bi aglama sesleri geldi ilk basda gülmüs sonra korkmus benim sipa
nese sag salim cekildi filmler sonuc olarak temizmis cok kö´tü bisi yok fakat bronsit baslangiciylmis röntgenler dr umuza gönderilecekmis bizde yarin arayip randevu alacagiz dr dan bakalim ne uyguluyacak dr teyzemis

kuzum güle güle giysin cicilerini annesi opuyorumnanaktan

aslıcım nerden buldun bunu okuduğumdan beri dilimde söyleyip duruyorum delikafadulden

evet kizlar gelelim bize
gitik cekdirdik .babasiyla girdi odaya oglusum kadini görnce ciglik cigliga güldü yaramaz sonra icerden bi gülme bi aglama sesleri geldi ilk basda gülmüs sonra korkmus benim sipa
nese sag salim cekildi filmler sonuc olarak temizmis cok kö´tü bisi yok fakat bronsit baslangiciylmis röntgenler dr umuza gönderilecekmis bizde yarin arayip randevu alacagiz dr dan bakalim ne uyguluyacak dr teyzemis

canım geçmiş olsun önemli bişey olmamasına sevindim bronşiti de umarım çok başındadır daha hemen önlemini alırsınız valla bende düşünüyorum kara kara eskişehirli olupta sinüzit ve bronşiti olmayan yoktur herhalde umarım Ada da olmaz

2009 mart annelerine selamlar......
bayramınızı kutluorum..
rabbim ailenizle beraber daha nice bayramlara eriştirsin hepinizi....
amiiiiinnn.....

günaydın canlar nasılsınız
ben çok uykusuzum gece 12de yattım ve 3 te kalktım dahada uyumadım işe geldim nolcak bizim halimiz böyle hiç bilmiyorum bu mart bebekleri aralarında koalisyon oluşturdu galiba biri uyumayınca hiç biri uyumuyor valla bugün arife ama hiç yarın bayram gb hissedemiyorum çok yorgunum çooooookk

kızlar bayramda giremem nete şimdiden;
hepinizin bayramı kutlu olsun yavrularımızla ve sevdiklerimizle daha nice bayramlara işallah​
a.s.a.s.a.s.a.s.​

Günaydınlar..
Bayramın ilk günü bir kaç saat burada olurum sonra etle haşır neşir oluruz..
Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum.Bebeleri öpüyorum bol bol..
bu arada kızlar dün gece bir kalktım oda buz gibi alya da üşümüş bende.hizasında bulunan balkon kapısı açılmış oradan tüm soğuğu almış kuzum.
dün gece hemen ilacını verdik ısttık sabahda verdim dolven.
bişe olmaz inşallah canım o kadar sıkılıyorki..keyfi yerinde gibi.ama işte endişem büyük.
işin kötüsü dışarıda çıkmam gerek kaş bıyık aldırmam filan.sıkıca giydireyimde diyorum öyle gideyim.
dualarınız bizle olsun olurmu?

Günaydın kızlaaaar...
Dün havamı attım bayram temizliğim yok gezmeye gidicem diye ama...
Bugün çamaşır,ütü,valiz hazırlığı,duş,evin günlük temizliği yetecek bana... :)))

hiç merak etme annesi Alya cıım hasta olmaz... sen tedbirini almışsın zaten..

Son düzenleme:
gülşahcım valla okurken içim cızz etti ama aslınında dediği gb sen önlemini almışsın canım işallah bişey olmaz dualarım sizlerle

buketcim kolay gelsin sana canım bunlar güzel telaşlar

Topic aç bekliyorum canım.. Herkes bayramlıklarıyla foto koyar ne güzel olur.
Alyacım iyyi günlerde giysin cicilerini.

offf sinirlerim çok bozuk kız uyumuyo hep ağlıyo biri tepemde ceviz kırıyo altdaki temizlik yapcam derken kapıları çarpiyo 1,5ay olcak hastalanmadım off boğuluyorum
Amanin kabus gibi olmuş. Allah sabır versin canım.

bizde bu bayram pek biryerlere gitmeyeceğiz ama bende dayanamadım aldım bişeyler koyarım resimleri

Gelinimde güle güle giysin bekliyorum resimlerini..
Gerçi bayramda elimi öpmeye gelir herhalde hani adettendir. Bak ben boynuzunda bilezikle hazırladım gelinimin koçunu..

Merhaba kızlarr ve bıcırık bebekler. Biz geceleri artık uyumuyoruz yarasa gibi geziyoruz evde. AĞlaya ağlaya kalkıyoruz 15 dk da bir fenalık geçiricem yakında. İki dişle duruyoruz bizde. Emekliyoruz ayağa kalkıyoruz sıralıyoruz falan filan ama gece olacak diye aklım çıkıyo. Herkesi öptüm.
Off kıyamam bende bir ara öyleydim uykusuzluk çok zor. Valla vitamin takviyesi yapıyorum şu an..
Şu dişler bi çıksada rahatlasaydık.

Hopbaaaaa yandan kalk iki dönelimde enerjimiz yerine gelsin.

evet kizlar gelelim bize
Oyy yakışıklı kuzum çabuk atlatsın inşallah. Öpüyorum elma yanaklarından.

valla bende düşünüyorum kara kara eskişehirli olupta sinüzit ve bronşiti olmayan yoktur herhalde umarım Ada da olmaz
Evek kankim bende şubat doğımlu olarak ve doktorun annemi kontrol diye yatırıp gece sabaha karşı sezeryanla doğan biri olaraktan hiçbir giysim yanımızda olmadığı için yeşil muşambalara sarmışlar ve bronşit olmuşum. :eek:klava:Şimdi olsa valla dava açılacak bi durum.kötükedihüso

kızlar bayramda giremem nete şimdiden;
hepinizin bayramı kutlu olsun yavrularımızla ve sevdiklerimizle daha nice bayramlara işallah​
a.s.a.s.a.s.a.s.​
Güzel bir bayram geçir inşallah canım.. Öperek kutluyorum nice bayramlara.

Bayramın ilk günü bir kaç saat burada olurum sonra etle haşır neşir oluruz..
Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum.Bebeleri öpüyorum bol bol..
bu arada kızlar dün gece bir kalktım oda buz gibi alya da üşümüş bende.hizasında bulunan balkon kapısı açılmış oradan tüm soğuğu almış kuzum.
dün gece hemen ilacını verdik ısttık sabahda verdim dolven.
bişe olmaz inşallah canım o kadar sıkılıyorki..keyfi yerinde gibi.ama işte endişem büyük.
işin kötüsü dışarıda çıkmam gerek kaş bıyık aldırmam filan.sıkıca giydireyimde diyorum öyle gideyim.
dualarınız bizle olsun olurmu?
Alyacıma bişey olmaz dirençlidir benim yeğenim. Zaten bebekler üşümekle değil terlemekle hasta olurlarmış..
İyi bayramlar canım sanada.

buketcim kolay gelsin sana canım bunlar güzel telaşlar
Sağol bitanem opuyorumnanaktan

selam canlar dün girdim okudum ama cvp yazamadım bugün de kayınvalidemler geldi öğlen. ada çok sevindi farklı insan görmek istiyor kuzucuk.bi de amcasıyla falan baya oynadılar neşesine diyecek yok :)) yarın ben de giremem heralde herkesin bayramı kutlu olsun şimdiden. öpüyorum hepinizi

Bütün mart anne ve bebislerinin bayrami kutlu olsun :))
Ailelerinizle mutlu huzurlu bayramlar diliyorum :)
Öpüldünüz hepiniz Sibel&Rüya...

X