- 31 Mayıs 2008
- 2.333
- 4
ohhh iyi günlerde güle güle kullansın ciclerini alyamGezin gezin..Ben bu ara hep dışarlardayım valla bugün babamlara gitmem gerek ama mıçımı kaldıramıyorum.Alyada uyuyor zaten..offakannehir
Bayramda biz buradayız zaten ne alternatifimiz varki benimki de lafdelikafadulden
Kızlar cici olarak ne giydireceksiniz kuzulara facede gerçi görüyoruz ama buraya balık açsakmı?
Biz dün aldık Alyaya gene.Teyzesi aldıkça alıyor.Sizdede öyle oldumu kızlar.Giymediği giyemediği o kadar kıyafeti varki.Birde küçülenler oldu.Hepside iyi yerlerden alınınca eskimedide.Pırıl pırıl.Bu arada küçülenleri ne yapıyorsunuz?
Anlatayım Alyaya ne aldığımız.Topic açarsak orayada foto eklerim.Mothercaredan askıda 3 lü badiler varya öyle badi aldık krem,açık pembe ve tatlı yeşil renkleri.Altına krem rengi pantolonu vardı daha önce b&g den almıştık hiç giymemişti üzerine bu badilerden birini giyer.ÜZerinede kürk yelek aldık böyle kahverengi gibi pofur pofur.Altınada yine kürklü putsi gibi aldık ama dışardada giyebileceği tarzda.Çok tatlı görseniz.Tam kokoş oldu.
2.günü yine bir elbise almıştık ona onu giydiririm diyorum.
3.günüde o aldığımız badilerden biriyle giymediği bir pembe pant giydiricem.
Bu arada kızlar nikeda bebek ayakkabıları 43 ytl ye düşmüş 1 yaş için.bilginize.
Ammada yazdım hesositososito
ayyy çok merak ettimm gülşahcım hemen aç topici canım ekle resimlerinide görelim fıstığımın ciclerini :))
bizde bu bayram pek biryerlere gitmeyeceğiz ama bende dayanamadım aldım bişeyler koyarım resimleri