Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmlar herkese
nasilsiniz bakalim güzel annisler
bizi soracak olursaniz hep hasta hep hasta
yavrum tr den geldiginde beri iyilesemedi drlara götürüyorz normal diyo
öksürük hic kesilmiyo
neyseki kilosu iyi 10 küsür kilo olmusuz
boyumuzu ölcmedi ama 1 yasinda üzerindemis boyumuz maslalh 86 beden pantolonlar giyiyo oglum dalyan gibi oldu valla kaydirigubbakcemile3
sizler nasilsiniz nasil gidiyo bebeisler nasil
bu arada süheyla sen beni msn denmi sioldin nie hic yoksun kizginim sana haberin olaa
günayyyydınnnn milletttt
nasılsınız bebişler nasıllar
melekcim canım nerelerdeydin özledim valla seni Ali Tuna'ma çok sevindim maşallah kuzuma dişleri nasılsa cıkacak annesi çıkıncada huzursuz olacaksın gene biz diş çıkardığından beri çok huzursusuz uykularımız şaştı yememiz şaştı varsın olsun geç çıkarsın canım
fatmacım keşke birbirimize daha yakın olsaydık canım yalnızlık çok zor ama yinede biz hep burdayız canım birbirimize bir tık kadar yakınız yerimseniben
damlamm valla senide gören cennetlik hayatım Ozan'ın hala burnu tıkalı demişsin canım bide buğuseptilli dene istersen ben Ada'nın burnunu öyle açtım gece yatırdıktan sonra mama kutusunu suyu koyop kaynattım sonrada yatagının baş ucuna götürüp buğuseptil döktüm içine çok rahatladı kuzum Ozan'ımada dene istersen
teşekkür ederiz teyzesi ya evet harika bişeyeski kıyafetleri giymek insanı nasıl mutlu ediyor değil mi? :)) sanki yeni almış gibi seviniyorum :))
güle güle giysin fıstığım yeni ayakkabılarını:1hug:
saol tatlım evet çok hoş bi duygu eski kıyafetlere girmeközgecim ne güzel dimi ya eski kiyafetlerine insan girince sanki dünyalar onun oluyo senin adina cok sevindim cicisimmopuyorumnanaktan
hoş geldiiin :))slm kızlar nasılsınız 1 haftadır hastalıklarla boğuşuyoz neyse ki atlattık oğluşum yarın okula gidecek artık 1haftada 4ümüzde atlattık gribi kurtulduk
canım bizde chicco nun park yatağı var memnunum ne hışırdıyor ne de muşamba kokuyor ama normal karyolaya göre daha küçük yani 3 yaşına kadar kullanabilirmi bilmem bi de sallanma yok bizimki sabit duruyor.alt açma katını ben sürekli kullanıyorum o da çok rahat.ama zaten bunun fiyatı 350-400 arasıydı biz alırken yani bunun yerine karyola da alabilirsin. ben her yere götürürz pratik olur diye park yatak almıştım.Kızlar sıze bır sorum olacak. Ali Tuna'ya kayınvalidem bakıyor ve kendi evinde bakıyor. Ve oraya bir yatak almam lazım. Şimdi bir karyola daha alacak bütçem yok. Uygun fiyata bu işi halletmem lazım.
Park yatak kullanan arkadaşlar ne düşüyorsunuz? Memnunmusunuz?
Genel olarak araştırdığım kadarıyla
çıkardığı hışırtı sesinden
muşamba kokusundan şikayetçi insanlar.
Ali Tuna artık 10.ayın içinde ve en az 3 yaşına kadar kullansın istiyorum devrilme riski falan olmaz değil mi?
Fikirlerinizi bekliyorum
canım ben veriyorum ama yanından ayrılmıyorum parça kopartıyo tabi arada ama ustalaştım artık heralde hemen parmağımla alıveriyorum boğazına doğru götürmeden :) bence ver sende kendi kendine yemeyi daha çabuk öğrenirarkadaşlar bişi sorucam bebeklerin eline bisküvi ekmek tarzında bişi veriomusunuz yani sert olmayan? dün görümcem dediki aline ver yesin bende tereddütteyim ya parça koparıpta bogazına kaçmazmı? daha dişimiz falanda yok. ama agzında eritir bogulmaz dedi siz napıosunuz?
canım benim..bende kullanıyorum park yatak.hışırtı yapıyor..özellikle sallarken...sabitken devrilme riski olmaz..diğer türlüde olacağını sanmıyorum..alt katı olduğu için.rahatlıkla güvenebilirsin..çıkamaz içinden.
şimdiye kadar muşamba kokusu almadım hiç..benim kızımada kayınvalidem bakıyor..oraya biz..normal beşik aldık..kendi evimize park yatak aldık..
park yataktan memnunuz....
teşekkür ederiz teyzesi ya evet harika bişey
saol tatlım evet çok hoş bi duygu eski kıyafetlere girmek
hoş geldiiin :))
canım bizde chicco nun park yatağı var memnunum ne hışırdıyor ne de muşamba kokuyor ama normal karyolaya göre daha küçük yani 3 yaşına kadar kullanabilirmi bilmem bi de sallanma yok bizimki sabit duruyor.alt açma katını ben sürekli kullanıyorum o da çok rahat.ama zaten bunun fiyatı 350-400 arasıydı biz alırken yani bunun yerine karyola da alabilirsin. ben her yere götürürz pratik olur diye park yatak almıştım.
bi arkadaşım 15 gün önce doğum yaptı bugün ziyarete gittim bebişi çok şeker maaşallah ya o kadar ufak geldiki gözüme bi de 3900 gr doğmuş ama elima almaya korktum ya bişey olcak diye. çok güzel bi bebek
arkadaşlar bişi sorucam bebeklerin eline bisküvi ekmek tarzında bişi veriomusunuz yani sert olmayan? dün görümcem dediki aline ver yesin bende tereddütteyim ya parça koparıpta bogazına kaçmazmı? daha dişimiz falanda yok. ama agzında eritir bogulmaz dedi siz napıosunuz?