2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amanında amanın 8 aylık olduk biz. zemuszemus ama bagıra bagıra aglamak istiyorum çünkü kızım çok yaramz oldu dayanamıyorum ruhum yoruldu ki bedenime ne kalmış. allahım bir çocuk uyurkende hep tekmelenirmi tepişirmi yaw valla kafayı yicem artık:bbo:

Masallah efeyeee...
Thanderc isim ne canim?
ay hem güldüm yazdigina hemde üzüldümm.. cok yoruluyoruz artik yaa .. Bu daha hic iyice yürüypp dillendikleri zaman ne yapacagiz acaba offffff ama ginede herseye bedeller böyle Rüyaya baktigimda o minnacik elleri - kara gözleri - basini büküp iki elini acip aaa demesi - bugün gözlerimin icine bakipta anni demesi HERSEYE BEDELL...

amanında amanın 8 aylık olduk biz. zemuszemus ama bagıra bagıra aglamak istiyorum çünkü kızım çok yaramz oldu dayanamıyorum ruhum yoruldu ki bedenime ne kalmış. allahım bir çocuk uyurkende hep tekmelenirmi tepişirmi yaw valla kafayı yicem artık:bbo:

Bu arada 8. ayiniz hayirlu ugurlu olsun hihihi kaydirigubbakcemile2

sibelcim canım önceleri ada meyve yiyordu ve kettığım tüm meyveleri yemişti farklı olarak bi havuç var ve onuda bazen eline veriyorum ve kemiriyor onuda seviyor sanırım yoksa kemirmezdi diye düşündüm yani farklı bişey yok ki bizimkinede senin dediğin gb suyu içiriyorum uyurken mamasını verirken çekip suyunu vereriyorum bi öyle içiyor zaten

hmms bilmiyorumkii herseyi denemek gerekiyor bu bebeklerde bugün yedikelrini yarin öbürgün sevmiyebiliyorlarrr

Masallah efeyeee...
Thanderc isim ne canim?
ay hem güldüm yazdigina hemde üzüldümm.. cok yoruluyoruz artik yaa .. Bu daha hic iyice yürüypp dillendikleri zaman ne yapacagiz acaba offffff ama ginede herseye bedeller böyle Rüyaya baktigimda o minnacik elleri - kara gözleri - basini büküp iki elini acip aaa demesi - bugün gözlerimin icine bakipta anni demesi HERSEYE BEDELL...
fatma canım ismim. ay ne bileyim ya valla tam bir kuduruk delircem artık. dogdugundan beri dönüyo hep kıpır kıpır altını temizlerken artık ikiye çatlıycam dayanamıyorum bazen. eşim gelince veriyorum kucagına geliyorum bilgisayarın basına o da hemen getirio arkamdan valla nefesim daralıo artık. hep tepemde hiçbişey yapamıyorum mutaga gelio direkt çöpe gidio koridora çıkıo kapıları yalıo odada televizyonun camına yapışıo yalıyo bütüngün ee televizyonu da çmasam delircem iice. zaten 1 allahın kulu yok konuşacak görüşecek. napayım şaşırdım. inanki gece uyuyo dünyalar benim oluyo sessizlik sakinlik bir kahve içmek bile dünyalara bedel. inan varya yemek bile yiyemiyrum. alıp kendimi duvarlara vuyrup bagıra bagıra aglamak gelio bazen içimden. bide domuz gribi çıktı şimdi dışarıda çıkamıyoruz off offf. aman nede haşin ve sinirli oldu be yazdıklarım. kendimden ben ürktüm:roflol:

sagolun kızlar allah acılarını göstermesin nice aylara yaşlara saglıkla mutlulukla inşallah. allah acılarını göstermesin. bu arada artık kızımı severken diyorum bak seni alıp dr götürcem ve doktor amca noluuuur bi sakinleştirici yap kızıma dicem diyorum. annesinin kuduruk neşesi yawŞeniz

günaydın özgecim bende bazen cici bebeyle veriyorum hiç meyveleri pişirmedim değerini düşürdüğünü biliyorum canım ama ne bileyim işte bide bu kış günü meyve suyuna bi kaç damla limonda katsam mı diye düşünüyorum gripten korusun diye acaba midesine dokunur mu ilk doğduğu zaman hiçkırığı geçsin diye limon veriyordum suratını buruşturmadan yiyordu eee annesi hamileyken limona tuz döküp yedi :)
meyve suyunda limon kullanan var mı aranızda varsa kaç damla yada ne kadar katıyorsunuz acaba ?
ben de düşündüm aynı şeyi yakarmı acaba midesini diye ama ne bileyim mandalina da asitli aslında bişey olmaz heralde bu arada belki havuçla karışınca tadı değişik geliyorduk adanın da var öyle şeyleri. mesela fasulyeyle kabağı birlikte yemiyor ama ayrı ayrı çok seviyor kaydirigubbakcemile3

Selam kizlarrr :)
Nasilsiniz?
Biz kahvaltimizi ettik Rüya uyuyor suan ... Bende bi bakinayim dedim :)
Emdacim belkide icinde verdigin meyvelerden sevmedigi vardir
sirayla vermeyi denesen karistirmadan?
mesela Rüyada sevmez meyveyi ama ben dün Armut ve muzu cam rendeden gecirip verdim ve hosuna gitti ... Suya gelince ara sira öyle biberonla ver degistir biberonlari caktirmadan icer hihihi ben öyle yapiyorum ara sira istemeyince sarki söylerken sap agzina koyuyorum biberonu unutup iciyor :)) Ay yesinler icsinler diye denemedigimiz hic bisi kalmiyorrr

Zakkum6644 (Aysin) nerelerde kizlar yaa merak etmeye basladim kimsede numarasi felan yok mu arasin?
kaydirigubbakcemile3 ada da bu aralar su içmiyor fazla ben ıhlamur yapıyorum onu içiyor evet ayşin msn de de yok ne zamandır

hayırlı olsun kuzumun 8. ayı evet annesi çok yaramaz oldular ben çileden çıkmak üzereydim dün bugün sakinleştim biraz da olsa

Masallah efeyeee...
Thanderc isim ne canim?
yerim ben onun anni diyen ağzını opuyorumnanaktan

Tamam ye özge teyzesii hihihi

Fatmaaa hani kapilari yaliyo felan dedin ya cook güldüm Rüyada pcde ne is varsa pcnin kablolarina gelip baglanti kablolarini agzina götürmek istiyor yada birden harakete geciyor hayir Rüya geri gel diyorum bana bakip geri dönüyo ama nasil hizli ilerliyo bi görseniz hahahaha...

cok cimcimeler bunlar yaaa...
canim ben 6.ayina kadar hic ama hicc tv önüne koymadim rüyayi hemde hic ama simdi ara sira Babytvyi seyrettiriyorum eger bir isim varsa ozaman cünkü Tvye dalip kendini evde yaralamasindan iyidir ... Wcye giderken hele cok iyi oluyor Babytv hahaha...
ama zaten hanimefendinin kendine öz izledigi bölümler var onlar olmayinca aslaa.. hani babytvde bi bebek varya tek onu izliyor okadar birde Tulliyi hahahah...
Bugün sabah tulli vardi babytvde esim önüne gecti o basini egip iiiiihhhhh diye bi sinirlendi hahaha...
COK SEVIYORUM BEN BU KIZI YAAAAA

bugün ben varım ya kimse yok yahu :)))

yürüyüş yaptım geldim bişeyler yedim birazdan mutfağı toparlayıp tekrar egzersiz yapcam annem varken 1-2 kilo vereyim :))

bizde tv açık oluyordu 2 ay falan öncesine kadar ada pek bakmıyordu ama bakmaya başlayınca ben de açmamaya başladım sadece yemek yedirirken müzik kanallarını açıyorum bazen klipler ilgisini çekiyor daha kolay yiyor yemek eheuheeee ama onun dışında müzik hep açık ya radyodan yada cd den

selam kızlar; geçirdiğim küçük ev kazası için geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyorum canlarım.
emelciğim sanada geçmiş olsun canım, bebeğini melekler korumuş, artık bu sıpalar büyüdüler ele avuca sığmıyolar yaw....
özgeciğim gözün aydın annen gelmiş canım, annene selamlarımızı ilet.
damlacığım adanın incileri hayırlı olsun canım darısı başımıza.
karakuzumun anneciği damla nerelerdesin yahu özletin kendini..
bu arada domuz gribi aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz , kimler yaptırcak kimler yaptırmayacak bir kamuoyu yoklaması yapalım mı ne dersiniz
ben yaptırmayı düşünüyorum.

Maaşallah diyim de nazar olmasın.. Topic hareketlenmeye başlamış.. Okuyacak sayfa birikmiş yahu :))

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Bayağıdır girmedim siteye. Bebekler de siz de iyisinizdir inşallah:)Biz de 8 aylık olduk tam, bir dişimiz var, emekleme yok, henüz oturmaya başladı miniğim. Biraz tembel galiba:))

X