amanında amanın 8 aylık olduk biz. zemuszemus ama bagıra bagıra aglamak istiyorum çünkü kızım çok yaramz oldu dayanamıyorum ruhum yoruldu ki bedenime ne kalmış. allahım bir çocuk uyurkende hep tekmelenirmi tepişirmi yaw valla kafayı yicem artık:bbo:
fatma canım ismim. ay ne bileyim ya valla tam bir kuduruk delircem artık. dogdugundan beri dönüyo hep kıpır kıpır altını temizlerken artık ikiye çatlıycam dayanamıyorum bazen. eşim gelince veriyorum kucagına geliyorum bilgisayarın basına o da hemen getirio arkamdan valla nefesim daralıo artık. hep tepemde hiçbişey yapamıyorum mutaga gelio direkt çöpe gidio koridora çıkıo kapıları yalıo odada televizyonun camına yapışıo yalıyo bütüngün ee televizyonu da çmasam delircem iice. zaten 1 allahın kulu yok konuşacak görüşecek. napayım şaşırdım. inanki gece uyuyo dünyalar benim oluyo sessizlik sakinlik bir kahve içmek bile dünyalara bedel. inan varya yemek bile yiyemiyrum. alıp kendimi duvarlara vuyrup bagıra bagıra aglamak gelio bazen içimden. bide domuz gribi çıktı şimdi dışarıda çıkamıyoruz off offf. aman nede haşin ve sinirli oldu be yazdıklarım. kendimden ben ürktüm:roflol:Masallah efeyeee...
Thanderc isim ne canim?
ay hem güldüm yazdigina hemde üzüldümm.. cok yoruluyoruz artik yaa .. Bu daha hic iyice yürüypp dillendikleri zaman ne yapacagiz acaba offffff ama ginede herseye bedeller böyle Rüyaya baktigimda o minnacik elleri - kara gözleri - basini büküp iki elini acip aaa demesi - bugün gözlerimin icine bakipta anni demesi HERSEYE BEDELL...
ben de düşündüm aynı şeyi yakarmı acaba midesini diye ama ne bileyim mandalina da asitli aslında bişey olmaz heralde bu arada belki havuçla karışınca tadı değişik geliyorduk adanın da var öyle şeyleri. mesela fasulyeyle kabağı birlikte yemiyor ama ayrı ayrı çok seviyor kaydirigubbakcemile3günaydın özgecim bende bazen cici bebeyle veriyorum hiç meyveleri pişirmedim değerini düşürdüğünü biliyorum canım ama ne bileyim işte bide bu kış günü meyve suyuna bi kaç damla limonda katsam mı diye düşünüyorum gripten korusun diye acaba midesine dokunur mu ilk doğduğu zaman hiçkırığı geçsin diye limon veriyordum suratını buruşturmadan yiyordu eee annesi hamileyken limona tuz döküp yedi :)
meyve suyunda limon kullanan var mı aranızda varsa kaç damla yada ne kadar katıyorsunuz acaba ?
kaydirigubbakcemile3 ada da bu aralar su içmiyor fazla ben ıhlamur yapıyorum onu içiyor evet ayşin msn de de yok ne zamandırSelam kizlarrr :)
Nasilsiniz?
Biz kahvaltimizi ettik Rüya uyuyor suan ... Bende bi bakinayim dedim :)
Emdacim belkide icinde verdigin meyvelerden sevmedigi vardir
sirayla vermeyi denesen karistirmadan?
mesela Rüyada sevmez meyveyi ama ben dün Armut ve muzu cam rendeden gecirip verdim ve hosuna gitti ... Suya gelince ara sira öyle biberonla ver degistir biberonlari caktirmadan icer hihihi ben öyle yapiyorum ara sira istemeyince sarki söylerken sap agzina koyuyorum biberonu unutup iciyor :)) Ay yesinler icsinler diye denemedigimiz hic bisi kalmiyorrr
Zakkum6644 (Aysin) nerelerde kizlar yaa merak etmeye basladim kimsede numarasi felan yok mu arasin?
hayırlı olsun kuzumun 8. ayı evet annesi çok yaramaz oldular ben çileden çıkmak üzereydim dün bugün sakinleştim biraz da olsaamanında amanın 8 aylık olduk biz. zemuszemus ama bagıra bagıra aglamak istiyorum çünkü kızım çok yaramz oldu dayanamıyorum ruhum yoruldu ki bedenime ne kalmış. allahım bir çocuk uyurkende hep tekmelenirmi tepişirmi yaw valla kafayı yicem artık:bbo:
yerim ben onun anni diyen ağzını opuyorumnanaktanMasallah efeyeee...
Thanderc isim ne canim?
ay hem güldüm yazdigina hemde üzüldümm.. cok yoruluyoruz artik yaa .. Bu daha hic iyice yürüypp dillendikleri zaman ne yapacagiz acaba offffff ama ginede herseye bedeller böyle Rüyaya baktigimda o minnacik elleri - kara gözleri - basini büküp iki elini acip aaa demesi - bugün gözlerimin icine bakipta anni demesi HERSEYE BEDELL...