2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet buketcim tickerler gitmis ben tickeri bilgisayarimda yükledim ordan takip ediyorum... ´evet nazar degmesin okuyacak sayfa birikiyor artikk..:)

tülaycım saol tatlım söylerim opuyorumnanaktan
kozet hoşgeldin canım nerelerdeydin?
evet kızlar ben günde 1 sefer girerdim şimdi arada girip bakıyorum napıyorsunuz diye :)) iyi oldu havaların soğuması sayfalara yaradı galiba ehuehe

adoş hanım durmadı biz de çıktık bi tur attık uykusu geldi hanımın uyuklamaya başladı hemen :) geri geldik bugün çok neşeli sürekli annem oyun oynuyor yeni oyuncaklar falan getirmiş e kızımın istediği de o zaten ehueheu

Slm kızlar.bıŞey sorcam kadıfe Çekermı yıkanınca?Çekmemesı ıÇın ne yapabılırım?

merabalarrr nasılsınızz benım oglan hadisenıne vlenmelıyız parcasına birde memhmet Ali ERBıL in sasırtmali yarısmasına bayılıyo ama benı yanından ayırmayacak bakıyo ben varsam dönuyo tv bakmaya ama hala konusma yok vav vav vavvvv dıyo arada okadar :) kızlar kanal 1 de hafta içi hergun anne olunca anladım program cıkıyo cok bilgi verıcı tavsıye ederım sızede 11:30 da

merabalarrr nasılsınızz benım oglan hadisenıne vlenmelıyız parcasına birde memhmet Ali ERBİL in sasırtmali yarısmasına bayılıyo ama benı yanından ayırmayacak bakıyo ben varsam dönuyo tv bakmaya ama hala konusma yok vav vav vavvvv dıyo arada okadar :) kızlar kanal 1 de hafta içi hergun anne olunca anladım program cıkıyo cok bilgi verıcı tavsıye ederım sızede 11:30 da
aynen ada da tv açıksa klip çıktığı zaman yürüteçle gidiyor tv nin yanına kadar içine girmeye çalışıyor zıp zıp zıplıyor :) radyoda çıktığı zaman da ne yapıyosa bırakıp dinliyor çok komik yahu kaydirigubbakcemile3

selam kızlar..geldim ama geçmişe bakmadım.
hasta bebeği olan var mı bu ara,çok geçmiş olsun.
herkes iyidir umarım..
bizde iyiz,kayınvalidem ev arası mekik dokuyorum bildiğiniz gibi değil..
kızlar 21inde gün bende.4-5 çeşit birşeyler ayarlamam gerek.ama özel şeyler olsun istiyorumibu güne girdiğim grup pek detaycı çok iyiler çok haslar.birde eşli olarak sürekli görüşürüz normalde yani yapabileceğim tüm menüleri yaptım 3.5 yıllık evliliğim boyunca:)
değişik menü tarifleriniz olurmu acep:kedi:

Selam Kizlar ben geldim gine..
Annemler bizdeydi birden ani oldu... Yemek - Tatli derken bittim yoruldum...
Rüya ´da normal uyku saatlerinde uykusunu alamadigi icin bugün erkenci bakalim insallah uyanmaz aksam... Kulaklarini kasiyor neden acaba?:)

alyada bu arada hala diş yok:sinifsinif:
babam diyorki sen diş çıkardın sonra yaşına girdin..anasına çektiyse yandı:bbo:

selam kızlar..geldim ama geçmişe bakmadım.
hasta bebeği olan var mı bu ara,çok geçmiş olsun.
herkes iyidir umarım..
bizde iyiz,kayınvalidem ev arası mekik dokuyorum bildiğiniz gibi değil..
kızlar 21inde gün bende.4-5 çeşit birşeyler ayarlamam gerek.ama özel şeyler olsun istiyorumibu güne girdiğim grup pek detaycı çok iyiler çok haslar.birde eşli olarak sürekli görüşürüz normalde yani yapabileceğim tüm menüleri yaptım 3.5 yıllık evliliğim boyunca:)
değişik menü tarifleriniz olurmu acep:kedi:
helal valla sana bi de güne mi girdin ben kendimi toparlayamıyorum ada dan bırak evi toparlayayım bi de yemek yapayım -tatlicadiarzu- bende pek değişik menü yok sıkıştığımda oktay ustada falan güzel tarifler oluyor ordan bakıyorum

günaydın kızlar nasılsınız ben uykusuzum ama iyiyim ama nereye kadar uykusuzluğa dayanırım bilmiyorum
sizler nasılsınız bebişler nasıl

gülşahcım canım hiç yaptınmı bilmiyorum ama değişik bişey olarak pancarlı makarna yapabilirsin benim teyzem yapıyor ve inanılmaz lezzetli oluyor rengide pembemsi morumsu oluyor hiç içinde pancar var mı yok mu belli bile değil ayrıca istersen değişiklik olsun diye kereviz salatasını yapıp partakal dilimlerinin üstüne koyabilirsin oda çok lezzetli oluyor

X