Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yaa?bebeklerin bakımı ücretsiz ama?????????son derece haklısın valla 8 tl para sinir oldum ben
emel geçmiş olsun
kesinlikle katılıyorum klava:kızlar valla bızım hastaneye geldı aşı ama olmak ıstemıyorum bende maskeyle calısıyorum birde acil servıste calsıyorum artık mıllet burnu aksa korkusuna gelkıyo ama maalesef h1n1 virüsüne sadece ıstanbulda bakılıyo eger kendı ıstegımızle baktırmak ıstersek 300 YTL ymiş nasıl bır devlet yaa anlamadım gecen yiğidi doktora götürdüm 1 YTL ilaç tuttu 8 YTL muayene parası birde bu cıktı cok kötüü bi durum yanı olan var olmayan var ama kımın ugrundaaa..........
msn işyerinde mi yasaklandı? kötü olmuş yahunerdesiniz arkadaşlar ya.... internet bağlantılarımız çok sorunlu oldu artık iş yerinde eskisi kadar giremiyorum, msn lerimiz iptal oldu ( sadece internet üzerinden girebiliyorum o da kısa süreliğine....
umarım hepiniz iyisinizdir
meral nerde çalışıyodun sen?
Hepınıze tesekkur ederım kızlar
meral nası yaaaaaaaaaa sabah muhabbetı edemıyecekmıyız senle neyse aksam gorusuruz bal topu