• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar valla bızım hastaneye geldı aşı ama olmak ıstemıyorum bende maskeyle calısıyorum birde acil servıste calsıyorum artık mıllet burnu aksa korkusuna gelkıyo ama maalesef h1n1 virüsüne sadece ıstanbulda bakılıyo eger kendı ıstegımızle baktırmak ıstersek 300 YTL ymiş nasıl bır devlet yaa anlamadım gecen yiğidi doktora götürdüm 1 YTL ilaç tuttu 8 YTL muayene parası birde bu cıktı cok kötüü bi durum yanı olan var olmayan var ama kımın ugrundaaa..........
kesinlikle katılıyorum :oklava:

nerdesiniz arkadaşlar ya.... internet bağlantılarımız çok sorunlu oldu artık iş yerinde eskisi kadar giremiyorum, msn lerimiz iptal oldu :(( sadece internet üzerinden girebiliyorum o da kısa süreliğine....

umarım hepiniz iyisinizdir
msn işyerinde mi yasaklandı? kötü olmuş yahu

Hepınıze tesekkur ederım kızlar
meral nası yaaaaaaaaaa sabah muhabbetı edemıyecekmıyız senle neyse aksam gorusuruz bal topu

ahh süheylacım ah devlet düşünürmü hiç aıle hekımı ve acılde muayene 2 YTL normal polıklınıklerde 8 YTL hemde ılac yazmasa bıle eczanede bırıkıyo borc sen bı gıdıyosun aa 80 YTL olmuşş tuaf iş ben ılac yazılmadan gıttım ödeyeyım dıye şimdi düşümem dedı ılac yazılınca toptan düşülüyomuş :olmaz:

Ewt Deryacım haklısın ama eczanede birikmiyor artık sen peşinen ödüyosun o 2 tl bunun için...
Ben özele götürdeüğümde 50 tl veriyordum içime siniyodu en azından ,şimdi hastaneye gidiyorum,yok katkı payı yok muayene derken 25 tl veriyorum..
Kızlar uyku durumları nasıl bebişlerin??Bizimki 7 ay boyunca geceleri deliksiz uyudu ama 8aya grdk gireli uyku muyku yok ,şu anda bile hala enerji dolu,gece en az 7-8kere uyanıyo...çok sıkıntılıyım napsam kiiii

canlar merhaba!

herkes iyidir umarim. biz kizimla iyiyiz cok sükür. dis cikarma merasiminden ötürü hafiften nazliyiz ama o kadar da olur degil mi:)

bu siteye her girisimde eski güzel zamanlar geliyor aklima... biz hamileydik ya. ne ara o sürec bitti de kucagimiza aldik hala soktayim. hayatimin en anlamli ve inanin bana hesreye ragmen güzel zamani hamilelik zamaniydi. kendimi hic o kadar mutlu ve ise yarar hissetmemistim... iyi ki anneyiz! Allah bizleri cocuklarimizdan, onlari da bizden ayirmasin insallah!

bu arada ben yogun sekilde calisiyorum. bi yandan da doktora tezim üzerine calisiyorum :S oldukca yogunum. kusura bakmayin eskisi kadar nete giremiyorum ama SibSer´den soruyorum sizi :) aklimda ve dualarimdasiniz! hepinizi öptüm canlarim! Allaha emanet olun!
hayatimin en özel zamanini paylastigim, en özel insanlar olarak hep de dualarimda olacaksiniz emin olun!
kendinize iyi bakin.öptüm

günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım kuzucuklarım nasıllar biz iyiyiz uykusuzluk dışında tabii
Ada dişlerini çıkardığından beri uyku muyku hakgetire çok yoruluyorum kızlar geceleri uyumuyor çok huysuz deliksiz uyuyan kız gitti uykusuz geceler geldi napıcam bilmiyorum iş için 6.15 gb evdn çıkıyorum bide nasıl yoruluyorum anlatamam hergün aynı
bide kızlar bişey sorucam size Ada'ya meyve suyu sıkıyorum elma portakal mandalina havuç üzüm hepsini karıştırıyorum ama içmiyor suyuda sevmiyor bende muhallebisine yada mamasına katıyorum meyve suyunun değerinde bir düşüş olur mu acaba yada başka ne yapabilirim önerisi olan var mı acaba
dün bardaktan su içirmeye çalıştım suyu daha çok önlüğü içti ama o dişlerinin tak tak sesi beni bitirdi :)

günaydın arkidişler

gece ada kaç gündür ilk defa uyanmadı şaşırdım :)) sütümüzü içtik nenemizle oynuyoruz

damlacım ben meyvesuyunu sıkıp içine 2-3 cicibebe atıp kaşıkla yediriyorum bazen ada da içmiyor biberonla. değerlerinde düşme olmaz bence sadece pişirirsen vitaminler ölüyor diye biliyorum bi de c vitamini sıkıldıktan sonra kaybolmaya başlıyor hemen içilmesi gerek

kışlıkları çıkarırken benim montum kayboldu :) nasıl oldu bilmiyorum mont yok yahu ortada tekrar koydukmu hurçlara diye bakıyoruz yok dolaplarda yok uçtu buharlaştı galiba

günaydın özgecim bende bazen cici bebeyle veriyorum hiç meyveleri pişirmedim değerini düşürdüğünü biliyorum canım ama ne bileyim işte bide bu kış günü meyve suyuna bi kaç damla limonda katsam mı diye düşünüyorum gripten korusun diye acaba midesine dokunur mu ilk doğduğu zaman hiçkırığı geçsin diye limon veriyordum suratını buruşturmadan yiyordu eee annesi hamileyken limona tuz döküp yedi :)
meyve suyunda limon kullanan var mı aranızda varsa kaç damla yada ne kadar katıyorsunuz acaba ?

[
msn işyerinde mi yasaklandı? kötü olmuş yahu [/QUOTE]

evet tatlım malesef, herkes sinir oldu bakalım çözüm bulabilecekler mi

Hepınıze tesekkur ederım kızlar
meral nası yaaaaaaaaaa sabah muhabbetı edemıyecekmıyız senle neyse aksam gorusuruz bal topu

canım evet giremiyoruz artık, ama internet üzerinden bi kaç site bulduk ordan giriyorum ara sıra :))
evet tatlım akşam ve gündüz açtığımda görüşürüz canımın içi

Selam kizlarrr :)
Nasilsiniz?
Biz kahvaltimizi ettik Rüya uyuyor suan ... Bende bi bakinayim dedim :)
Emdacim belkide icinde verdigin meyvelerden sevmedigi vardir
sirayla vermeyi denesen karistirmadan?
mesela Rüyada sevmez meyveyi ama ben dün Armut ve muzu cam rendeden gecirip verdim ve hosuna gitti ... Suya gelince ara sira öyle biberonla ver degistir biberonlari caktirmadan icer hihihi ben öyle yapiyorum ara sira istemeyince sarki söylerken sap agzina koyuyorum biberonu unutup iciyor :)) Ay yesinler icsinler diye denemedigimiz hic bisi kalmiyorrr

Zakkum6644 (Aysin) nerelerde kizlar yaa merak etmeye basladim kimsede numarasi felan yok mu arasin?

Back