• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

damlacım yeni dişiniz hayırlı olsun canım pardon inciniz :)) özgecim gözün aydın annen gliyormuş çok sevindim canım....

sekizinci ayını dolduran bebişlerimizi kutluyorum... bizde doldurduk 9. aydan gün alamay başladık

slm kızlar.benimki bugün 8 aylık oldu.vay be zaman ne çabuk geçiyor .bide bakmışsın 18 yaşına gelmişler :nazar:

sütyen krizi yaşıyorum bu arada kaydirigubbakcemile3 kilolar gidiyorda göğüslerim küçülmüyo nedense.bana bi çare ne marka kullansam ne kullansam.ne aldıysam olmadı ne göğüs varmış bende de yav :roflol:

selam gençlik...
evet evet çok kalın giydirmeyin uyurken bebişleri hasta olmaları için bir nömaralı neden o :((( biz yarım kollu çıtçıtlı body ayaklarımıza kısa çorap ve uzun kollu tulumumuzla uyuyoruz tulumlar çok kullanışlı penyesi güzel fazla terletmiyor size de tavsiye ederim 3 lü satılıyor istanbula gittiğimde mothercare den almıştım...6 tane tulumumuz var değişik değişik giyip uyuyoz ince bir yorganımız var elyaf onu örtüyoruz üzerine ama genelde Ada yorganı sallamıyor ve içinden çıkıyor bizim ev katı yakıtlı kat kaloriferi ile ısınıyor duvarlarımız çok kalın olduğu için ısı kaybımız da az oda sıcaklığı 27-28 derece civarında oluyor ve fazla terlemiyoruz aynı şekilde üşümüyoruz da ada nın odası çok küçük petek fazla bile geliyor zaten...

Domuz gribi için de alınabilecek en güzel önlem tabi büyük şehirde yaşayanlar için kalabalığa karışmamak onun dışında bol bol evleri havalandırmak,el yıkamak ve c vitamini ile vücudun defans sistemini sağlamlaştırmak mandalin portakal buralarda bolca çıktı oralarda durum ne bilmiyorum ama ben Ada ya suyunu sıkıp veriyorum...Ben sürekli hastanede olduğumdan yüksek risk altındayım maske ile geziyorum ve Ada yı kucaklamadan önce eve geldiğimde elimi yüzümü yıkıyorum...çok fazla da kafaya takmamak lazım bundan sonra böyle Doğa intikamını alıyor bu sene domuz gribi seneye virüs mutasyon geçirecek ayı gribi olacak geçen sene kuş gribiydi vs...

Süheylam hoşgeldin özlettin kendini...yeni ayınız kutlu olsunn...Göğüslere önerim trumph marka sütyen dene mucukksss

Swlam kızlar ay bıraz once acayıp bıt kaza atlattık ırmık tatlısı yaptım ve masanın ustune koydum benım tırtıl gel sen masanın ortusunu asıl bır anda kut ettı koca borcam yerde allah korudukı kafasına dusmedı bende o sınırle aldım borcamı balkona fırlattım borcam patladı ıÇındekı dokuldu benım oglan uyudu herkes rahat yanı

herkese merhaba bizim bebekken uyuyan tosun şimdi geceleri uyumaz oldu sabah bide okula gidiyorum zaten öğrenciler hep grip yaklaşmayın diyorum onlarda sağolsun burnumun dibine sokuluyorlar yaa

emelcim bizimkıi hergün bi kaza atlatıyor sürünerek gidiyor sehpalar örtülerini çekiyor koca vazo düşüyor ama allahtan kafasına gelmiyor

slm kızlar.benimki bugün 8 aylık oldu.vay be zaman ne çabuk geçiyor .bide bakmışsın 18 yaşına gelmişler :nazar:
Sheylammm 8.ayiniz kutlu ve mutlu olsun hihihi :) Msnde ginemi sorun varr ??
Swlam kızlar ay bıraz once acayıp bıt kaza atlattık ırmık tatlısı yaptım ve masanın ustune koydum benım tırtıl gel sen masanın ortusunu asıl bır anda kut ettı koca borcam yerde allah korudukı kafasına dusmedı bende o sınırle aldım borcamı balkona fırlattım borcam patladı ıÇındekı dokuldu benım oglan uyudu herkes rahat yanı
ay cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz canim :) off ya cok haraketliler yanindan ayrilamiyor insannn:)
herkese merhaba bizim bebekken uyuyan tosun şimdi geceleri uyumaz oldu sabah bide okula gidiyorum zaten öğrenciler hep grip yaklaşmayın diyorum onlarda sağolsun burnumun dibine sokuluyorlar yaa
Ögretmenlerin isi daha zor galibaaa :))

nasilsiniz kizlar ?
biz bugün sabah uyandik kocis evdeyken ben bütün ev isini halleettim rüyanin kahvaltini yedirdim kendim kahvalti ettim simdi o uyuyor ben oturuoyrum:)

selam herkese sütyen markası la senza öneriyorum kesinlikle. istanbulda cevahirde erenköyde falan var her şehirde varmıdır bilmem. valla bana başka hiçbiri olmuyo 36 bedene 44 beden gögüs yarabbiiiiii:) kızım çok huysuz bende çok yorgunum. alıntı yapamıyorum öptüm herkesi

süheylacım yeni ayınız kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu aylara

aslıcım bende kalın giydirmeme taraftarıyım ama maalesef bakıcımız ve ananemiz aman üşür kafalarından çok kızıyorum onlara bakıcısına tembihliyorum ama her defasında eve geldiğimde iki kat pijama giydirmiş oluyor napıcam bilmiyorum büyüyünce benim gb üşüyen bi tipte olmasını istemiyorum offf of

emelcim canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız canım allah koruyor meleklerimizi

maaşallah kuzuma hayılı olsun annesi. canım ben ten marka kullanıyorum memnunum benim göğüslerin arası biraz açık diğerleri sıkıştırıyor beni

selam herkese sütyen markası la senza öneriyorum kesinlikle. istanbulda cevahirde erenköyde falan var her şehirde varmıdır bilmem. valla bana başka hiçbiri olmuyo 36 bedene 44 beden gögüs yarabbiiiiii:) kızım çok huysuz bende çok yorgunum. alıntı yapamıyorum öptüm herkesi
oy oy oy maşşallah naniknanik

kızlar valla bızım hastaneye geldı aşı ama olmak ıstemıyorum bende maskeyle calısıyorum birde acil servıste calsıyorum artık mıllet burnu aksa korkusuna gelkıyo ama maalesef h1n1 virüsüne sadece ıstanbulda bakılıyo eger kendı ıstegımızle baktırmak ıstersek 300 YTL ymiş nasıl bır devlet yaa anlamadım gecen yiğidi doktora götürdüm 1 YTL ilaç tuttu 8 YTL muayene parası birde bu cıktı cok kötüü bi durum yanı olan var olmayan var ama kımın ugrundaaa..........

nerdesiniz arkadaşlar ya.... internet bağlantılarımız çok sorunlu oldu artık iş yerinde eskisi kadar giremiyorum, msn lerimiz iptal oldu :(( sadece internet üzerinden girebiliyorum o da kısa süreliğine....

umarım hepiniz iyisinizdir

kızlar valla bızım hastaneye geldı aşı ama olmak ıstemıyorum bende maskeyle calısıyorum birde acil servıste calsıyorum artık mıllet burnu aksa korkusuna gelkıyo ama maalesef h1n1 virüsüne sadece ıstanbulda bakılıyo eger kendı ıstegımızle baktırmak ıstersek 300 YTL ymiş nasıl bır devlet yaa anlamadım gecen yiğidi doktora götürdüm 1 YTL ilaç tuttu 8 YTL muayene parası birde bu cıktı cok kötüü bi durum yanı olan var olmayan var ama kımın ugrundaaa..........
son derece haklısın valla 8 tl para sinir oldum ben

emel geçmiş olsun

Back
X