Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sheylammm 8.ayiniz kutlu ve mutlu olsun hihihi :) Msnde ginemi sorun varr ??slm kızlar.benimki bugün 8 aylık oldu.vay be zaman ne çabuk geçiyor .bide bakmışsın 18 yaşına gelmişler![]()
ay cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz canim :) off ya cok haraketliler yanindan ayrilamiyor insannn:)Swlam kızlar ay bıraz once acayıp bıt kaza atlattık ırmık tatlısı yaptım ve masanın ustune koydum benım tırtıl gel sen masanın ortusunu asıl bır anda kut ettı koca borcam yerde allah korudukı kafasına dusmedı bende o sınırle aldım borcamı balkona fırlattım borcam patladı ıÇındekı dokuldu benım oglan uyudu herkes rahat yanı
Ögretmenlerin isi daha zor galibaaa :))herkese merhaba bizim bebekken uyuyan tosun şimdi geceleri uyumaz oldu sabah bide okula gidiyorum zaten öğrenciler hep grip yaklaşmayın diyorum onlarda sağolsun burnumun dibine sokuluyorlar yaa
maaşallah kuzuma hayılı olsun annesi. canım ben ten marka kullanıyorum memnunum benim göğüslerin arası biraz açık diğerleri sıkıştırıyor benislm kızlar.benimki bugün 8 aylık oldu.vay be zaman ne çabuk geçiyor .bide bakmışsın 18 yaşına gelmişler![]()
oy oy oy maşşallah naniknanikselam herkese sütyen markası la senza öneriyorum kesinlikle. istanbulda cevahirde erenköyde falan var her şehirde varmıdır bilmem. valla bana başka hiçbiri olmuyo 36 bedene 44 beden gögüs yarabbiiiiii:) kızım çok huysuz bende çok yorgunum. alıntı yapamıyorum öptüm herkesi
son derece haklısın valla 8 tl para sinir oldum benkızlar valla bızım hastaneye geldı aşı ama olmak ıstemıyorum bende maskeyle calısıyorum birde acil servıste calsıyorum artık mıllet burnu aksa korkusuna gelkıyo ama maalesef h1n1 virüsüne sadece ıstanbulda bakılıyo eger kendı ıstegımızle baktırmak ıstersek 300 YTL ymiş nasıl bır devlet yaa anlamadım gecen yiğidi doktora götürdüm 1 YTL ilaç tuttu 8 YTL muayene parası birde bu cıktı cok kötüü bi durum yanı olan var olmayan var ama kımın ugrundaaa..........