Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah rebeca ben bu kötü günlerımden yanlızım annem babamı bırakıp gelmıyo 2 saat lık yol ama gelmıyo işte babamı cok kıskanır bırakıpta gelemem dıyo kayınvalıdeler ise onları gönderdık cocuga eşimle ıkımız bakıyoruz dıye bıze küsmüşler bu zor gunumde arayıpta gecmiş olsun demedı benım hatrım yoksa torunun var ayıp etti bi kere öf dememişimdir okadar ignemelerıne hep susarım nerde hata yaptım bılmıyorum
gülşahcım ben liyaya uzun kollu bady üzerinede penye bluz giydiriyorum üzerindede yelek oluyor alt tarafada külotlu çorap ve penye pantolon giydiriyorum çok mu az mı bilmiyorum ama sabah akşam kombiyi hiç kapatmıyorum sanırım üşümüyorkızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz?terleme,üşüme durumları nasıl?
gülşahcım ben liyaya uzun kollu bady üzerinede penye bluz giydiriyorum üzerindede yelek oluyor alt tarafada külotlu çorap ve penye pantolon giydiriyorum çok mu az mı bilmiyorum ama sabah akşam kombiyi hiç kapatmıyorum sanırım üşümüyor
terleme olayı benim kızda çok olmuyor arada bir o da çoğunlukla arabada evde pek terlemedi