• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...

gülşahçım dikkatimi çekti de sen alyaya arada şurup veriyomuşsun hasta olmasın diye... doktoru verebilirsin demiş miydi? elif naz geçenlerde hapşurup ufak ufak öksürüyodu doktor aferin şurup verdi iyice abartırsa içir dedi yoksa gerek yok dedi... ben ilaçtan pek hoşlanmam oyüzden söyledim...

aslım yeni bakıcıya alıştı mı alaz ada... bizimki hiç emekleme taraftarı değil otursa anvak bi de ayakta birisi tutsa onu...

bi yanık faicası da benden olsun...

tavuk budu haşlıyodum... haşlamayı geçmiş kızarmış bile nar gibimafoldumben ama güzel olmuş beeekaydirigubbakcemile3

özgecım arada engel kalmadı artık oglum zorda olsa erkek oldu :):) hasta bebişlere gecmiş olsun kızlar rebeca valla bende hoşlanmıyodum şimdi ilaçkolık oldu oglum bugunumuze şükür

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
rebeca, KızılDeniz, Lazanya+, OzOkuN+, selence

kızlar eski formumuzu mu yakalıyoruz ne....zemuszemus

ah rebeca ben bu kötü günlerımden yanlızım annem babamı bırakıp gelmıyo 2 saat lık yol ama gelmıyo işte babamı cok kıskanır bırakıpta gelemem dıyo kayınvalıdeler ise onları gönderdık cocuga eşimle ıkımız bakıyoruz dıye bıze küsmüşler bu zor gunumde arayıpta gecmiş olsun demedı benım hatrım yoksa torunun var ayıp etti bi kere öf dememişimdir okadar ignemelerıne hep susarım nerde hata yaptım bılmıyorum

ah rebeca ben bu kötü günlerımden yanlızım annem babamı bırakıp gelmıyo 2 saat lık yol ama gelmıyo işte babamı cok kıskanır bırakıpta gelemem dıyo kayınvalıdeler ise onları gönderdık cocuga eşimle ıkımız bakıyoruz dıye bıze küsmüşler bu zor gunumde arayıpta gecmiş olsun demedı benım hatrım yoksa torunun var ayıp etti bi kere öf dememişimdir okadar ignemelerıne hep susarım nerde hata yaptım bılmıyorum

canım yaa... kayınvalideyi anlarım her şey beklenebilir... ama annen keşke yanında olsaymış canım... neyse biz güçlüyüz kendimiz altından kalkarız... kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan

kızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz?terleme,üşüme durumları nasıl?
gülşahcım ben liyaya uzun kollu bady üzerinede penye bluz giydiriyorum üzerindede yelek oluyor alt tarafada külotlu çorap ve penye pantolon giydiriyorum çok mu az mı bilmiyorum ama sabah akşam kombiyi hiç kapatmıyorum sanırım üşümüyor
terleme olayı benim kızda çok olmuyor arada bir o da çoğunlukla arabada evde pek terlemedi

slm kızlar.benimkinin eli yüzü buz gibi sırtı ensesi terli.giydirsem bi türlü çıkarsam bi türlü ne yapacağımı şaşırdım.uyku tulumu alcam ama kalın gece onu giydircem yatarken.

gülşahcım ben liyaya uzun kollu bady üzerinede penye bluz giydiriyorum üzerindede yelek oluyor alt tarafada külotlu çorap ve penye pantolon giydiriyorum çok mu az mı bilmiyorum ama sabah akşam kombiyi hiç kapatmıyorum sanırım üşümüyor
terleme olayı benim kızda çok olmuyor arada bir o da çoğunlukla arabada evde pek terlemedi

Bende böle gidiriyorum ama sadece uzun kollu badinin altınada ince bi atlet giydiriyorum çünkü örgü yelek giymesi yasak penyelerde üşütür diye gerisi aynı..

bu arada selam kızlar.. hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun diyorum..

Back