Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın :)
tşk ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için annemden parça almışlar inceleme yapcaklar umarım temiz çıkar:Saruboceq:
alyada grip başlangıcı ilaçlar falan tedavi ediyorum uğraşıyoruz.
hepinizi ve bebişlerinizi öperim a.s.
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.bizde iyimiyiz bilmiyorum alya gece ateşlendi halada inmedi fitil verdim inş düşer saat 3de doktora gidicez.
şimdi bi tlf aldım annem bi süredir rahatsız doktorlar da araştırma yapıyorlar sirozdan şüpheleniyorlar bugun annemı hastaneye yatırcaklarmış tedavi için offf lkafam karma karışık inş bi an önce toparlanır duzelır annem yoksa ben onsuz ne yaparım...
Canım sorma yaa diyorum ya vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.. Çabucak akşam oluyor.. Çok şükür iyiyiz bir yaramazlık yok.. Bende özledim seni datlım muckkss.kankicim nerelerdesin sen yaa özledim valla seni kuzum nasıl iyi mi
Maaşallah gelinime devamıda inci gibi dizilir inşallah.. Evet canım soba kurduk bakalım ısınması güzelde dikkat şart. Allah'a emanetler kuzularımız.bize gelince epeydir yazamıyordum
Liya çok hareketlendi devamlı ilgi istiyor
1 tane dişimiz çıktı ateş ishal falan olmadı ama iştahımız biraz azaldı
inş hasta falan olmaz çünkü bugün burda kar yağıyor artık havalar iyice soğudu daha dikkatli olmak gerek
soba kuran arkadaşlar amann diyim çok dikkatli olun ne olur en tehlikeli dönemlerindeyiz
Aferin cimcimeye valla yenir o parmaklar. Ne de tatlıdır balparmak.bu arada benim cimcime gel gel yapmaya başladı ama nasıl komik, ben hep bileğinden tutup gel gel yaptırmaya çalışıyordum şimdi kendisi bir eliyle bileğini tutup gel gel yapıyor yaparkende del del del diyor işte onu öyle görünce oturup parmaklarını bir güzel yiyorum.
Amaniiin büyük geçmiş olsun.. Allah korumuş neyseki. Tüylerim ürperdi okurken.kızlar bugün banaşıma ne geldi hala düşündükçe ürperiyorum. öğleden sonra düdüklüye karnıbahar koydum haşlansın diye bu arada ocağı açtım ama çakmak ocağı yakmamış, salona geçtim, eceye yerde çorba yediriyorum bu arada grip olduğumdan burnumda koku almıyor ama genzim yanıyor, başım dönüyor ve gözüm yaşarıyor, ece de huysuzlanmaya başladı allah allah noluyo derken birden aklıma geldi mutfağa nasıl koştuğumu hatırlamıyorum.
Haklısın canım yapmak lazım.. Şimdilik set kurdum minderlerden geçemiyor zaten ilgisinide çekmedi. Ama bi kere denemek lazım..ayyy canım çok dikkat edin bide sobayı ilk yakdığında biraz canice olcak ama daha çok yanmasından iyidir elini birazcık değdiriver sonra öbür elini sonra sen deydir ufff yandım sıcak ayy de inan bi daha yanına yaklaşmaz şayet yaklaşırsa gene yap bende oğlum ilk doğduğunda 3 yıl sobalı evde oturdum böyle yaptım ve yanına bile sokulmadı
Çorapsızmıııı:1shok: Ama ben bile çorapla yatıyorum buzgibi oluyor nasıl olcak o ???gülşah bi arkadasa doktoru demiş ilerde gözlerde sorun oluyormuş ayaklar hava almazsa gece çorapsız yatırın demiş
kızlar bizde yürüteç aldık bugün dayısı almış kızıma bayıldı valla
bi ileri bi geri gidiyor
bu arada adını söylü idiii diye hergün bişey söylüyo sonra unutuyor bikaçgün sonra tekrar
valla ben bazzen çorapla bazende çorapsız yatırıyorum zaten oda gayet sıcak oluyortülay Allah korumuş vallahi..dikkatli olmak gerek..
derya canım neyseki düzleiyor çok sevindim inanki yiğitcim..
öteki derya ben hep gece çorapla yatırıyorum Allah Allah ama çok soğuk hava ayakları buz gibi oluyor.öyle yatırılırmı yani?
günaydın herkese kızlar..biz gene evdeyiz akşama kayınvalideme geçcez.orda kalıcaz bu gece..
domuz gribi dolayısı ile öpüşme işlerimizi bitirdik tüm çevremizle.sizde duurmlar nasıl.
çok tedirginim anlatamam size..
canımın içibenim kızda yemior 7 ay 5 günlük 6.600 grkimse bana cevap vememiş küstüm:umursamaz:
emel iyi fikir ben de deneyeyim :))
sağol canım, çok tatlı oluyorlar vallahi.....
kızlar bugün banaşıma ne geldi hala düşündükçe ürperiyorum. öğleden sonra düdüklüye karnıbahar koydum haşlansın diye bu arada ocağı açtım ama çakmak ocağı yakmamış, salona geçtim, eceye yerde çorba yediriyorum bu arada grip olduğumdan burnumda koku almıyor ama genzim yanıyor, başım dönüyor ve gözüm yaşarıyor, ece de huysuzlanmaya başladı allah allah noluyo derken birden aklıma geldi mutfağa nasıl koştuğumu hatırlamıyorum.
selam kızlar
geçmiş olsun dileyenler çok teşekkürler
geçmişi tam okuyamıyorum ada ağlamaya başladı
bugün çok çok çok huysuz bi de yeni moda 2 gündür üstüne değiştirirken ağlıyor ama ne ağlama komşular kapıya geliyo bişey mi oldu diye. biyeri acıyor desem sadece üstünü değiştirirken yapıyor hatta elimde kıyafetler hatunu yatırmaya çalışırken başlıyor bağırmaya.. sabah çok ağladı dışarı çıkardım hava soğuktu ama arabasının yağmurluğunu aldım iyiki almışım gezerken yağmur bastırdı olan bana oldu tabi ıslandım ama çok sinirliydim sinirim yatıştı ıslanınca :) normalde severim yağmurda yürümeyi uzun zaman olmuştu iyi geldi..
ada hala yemek yemiyor 2-3 kaşık yiyip bırakıyor saatli veriyorum ama yinede ağzını kitliyor açmıyor ve 3 saat hiçbişey vermiyorum banamısın demiyor napcam ne yedircem bilmiyorum çeşit çeşit mama yapıyorum nafile..
sürekli ayakta durmaya çalışıyor bu aralar oturttuğumda kızıyor illa ayakta durcak sıpa :))
hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun
yarın annem geliyor 3 günlüğüne ama bana tatil olcak telefonda dedim al torununu napıyorsan yap 3 gün verme bana :)) canına minnet annemin
napcaz bu kızları yaaa -tatlicadiarzu-ben artık idilin önünden ağlayacam ya hiç durmuyor yarabbim hiç susmuyor bardakla istiyor suyu azına dolduruyor boğazında yutmuyor ğıııığııı yapıyor etrafa püskürtüyor dışarı çıkmak istiyor eltimlerde misafir vardı indirdim yukarı çıkacaz odadan çıkınca basıyor çığlığıki sen beni götürüyorsun diye
geçen öçamasır sepetinin içine koydum birden kenardan tutp bi ayağa klktı galiba bizim kız sürünmeden koşacak bide sürekli konuşmazmı bugünde abooo demeyi öğrenmiş akşama kadar bu kzıyor ıhhh diyo pcnin anasın ı ağlatıro fare elinde kablosu ağzında sıkılıncada klavyeye çakıyor allahım kızıniçine motor kaçmış sanki ayyyyyyyykafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
teşekkürler tatlım opuyorumnanaktanDeryacım çok geçmiş olsun size.....üzme kendini onlar bizden gayretli hemencicik iyileşir...
Damla sizede geçmiş olsun...Dikkat edinle Ozanla kendinize....
Özge sizede geçmiş olsun...Zaten geçmiş sanırım..Bundan sonra daha çok dikkat etmeli bebişlere...
.biz iyiyiz şimdilik tek kolumuzun üzerine abanarak emeklemeye yada sürünmeye başladık...konuşmalar değişti kendince neler anlatıyor kimbilir..yaramazlıklar cabası tabi...
çok saol tatlım bu arada incileriniz de hayırlı olsun opuyorumnanaktanmerhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
Ada biraz huysuz sanırım dişleri çıkacak daha hiç incimiz yok onun mızmızlığında olabilir diye düşünüyorum bi bakıyorum ateşi var bi bakıyorum yok yemek yemesi ne yiyor ne yemiyor gitse gitmiyor gelse gelmiyor hesabı bi tuhaf ama neyseki başka derdimiz yok
özgecim ve damlacam çok geçmiş olsun nasıl Ada ile Ozan Adanın ateşi düşmüş sanırım napıcaaz bu salgınla valla bilmiyorum bide bu yetmezmiş gb birde domuz gribi çıktı başımıza oooffff of
deryacım canım çok geçmiş olsun okurken içim parçalandı valla şimdi nasıl kuzum iyi mi canım yinede maşallah oğluşuma tam erkek oldu artık
diğer hasta bebişlere ve annelerinede çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kızlar
canım çok çok geçmiş olsun umarım temiz çıkar sonuçlarGünaydın kızlarr
Deryacım okadar kötü oldumki of çok geçmiş olsun canım kıyamam ikinizede :teselli:
bizde iyimiyiz bilmiyorum alya gece ateşlendi halada inmedi fitil verdim inş düşer saat 3de doktora gidicez.
şimdi bi tlf aldım annem bi süredir rahatsız doktorlar da araştırma yapıyorlar sirozdan şüpheleniyorlar bugun annemı hastaneye yatırcaklarmış tedavi için offf lkafam karma karışık inş bi an önce toparlanır duzelır annem yoksa ben onsuz ne yaparım...
ay çok geçmiş olsun canım ya Allah korusunsağol canım, çok tatlı oluyorlar vallahi.....
kızlar bugün banaşıma ne geldi hala düşündükçe ürperiyorum. öğleden sonra düdüklüye karnıbahar koydum haşlansın diye bu arada ocağı açtım ama çakmak ocağı yakmamış, salona geçtim, eceye yerde çorba yediriyorum bu arada grip olduğumdan burnumda koku almıyor ama genzim yanıyor, başım dönüyor ve gözüm yaşarıyor, ece de huysuzlanmaya başladı allah allah noluyo derken birden aklıma geldi mutfağa nasıl koştuğumu hatırlamıyorum.
sevindim damadımın iyi olmasına öp benim için bi de ada için kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanselam kızlar Allah hepınızden razı olsun oglum ıyı şükür arada cıgırıyo ama genel durumu ıyı bugun urologa götürdüm ılerde seklınde ve işlevınde bı sorun olurmu dıye sordum şükür bişiy olmazmıs ürolog bana kızdı neden bastan getırmedın dıye düşünün benm cocugum gec oldu 3 . yılımda hamıle kaldım hemde ogun oglumu kurtaran urolugun eşime verdıgı ılaclar vesıle oldu hamıle kalmamda dokro dıye sen zaten gec sahıp oldun dedım zaten onmun acısı bambaska bı duygu aklımdan cıkmıyo kızxlar ıkıncı kez acıle gıttgımde hemen urologu cagırmadı doktor 3 dikiş daha attı boş yere dıyorum bagırıyorum dınlemedı benı birde bırlıkte nöbet tuttugum insan Alahından bulsun dıyorum baskada bişey demıyorum sizler nasılsınız gecmiş olsun dıleklerınız için hepınıze ayrı ayrı tesekkurerl opuyorumnanaktan
yerim ben onun idiii diyen minik ağzınıgülşah bi arkadasa doktoru demiş ilerde gözlerde sorun oluyormuş ayaklar hava almazsa gece çorapsız yatırın demiş
diloşum çok geçmiş olsun annene umarım bişy çıkmaz
kızlar bizde yürüteç aldık bugün dayısı almış kızıma bayıldı valla
bi ileri bi geri gidiyor
bu arada adını söylü idiii diye hergün bişey söylüyo sonra unutuyor bikaçgün sonra tekrar
canım ada yemiyor ki yazmadım o yüzdenkimse bana cevap vememiş küstüm:umursamaz:
teşekkürler tatlım yaramaz bunlar yaramaz :))canım çok geçmiş olsun allah korumuş vallahi okurken tüylerim diken diken oldu
özgecim aynı problem bizdede var nedense üstünü giydirirken çığlık çılığa bağırıyor resmen savaşıyoruz onunla ne yapacağımı şaşırıyorum valla ayrıca canım gözün aydın annen geliyormuş
napsın çocuk kaç aydır görmüyodu babasını bırak kudursunlar beraber kaydirigubbakcemile3 bakıcıyı değiştirdiniz mi eskisiyle devam dediydin geçende ne ara değiştirdin :))tülaycıım geçmiş olsunn.
özgem Emelimin dediği gibi yap aç bırak bak nası yiycek...
İdilciiimin yürüteci hayırlı olsun :)))
Ada hanımın incileri de hayırlı olsunnnn:))
kuzularım benim Alya da iyileşiyormuş ohh şöyle güsel haberler alalım..Yiğit paşama da maaşallah verilmiş sadakanız varmış..
bize gelince kuduruk Ada hanımlar iyiler ancak uyumak bilmiyorlar sabaha kadar oynayacak kikirdiycekk tırmanacak sıralayacak ve zevzeklik edecek ......bol bol ekşın var yani bizde...sanırım babasının gelşiyle ilgili bu ekşınlarımız :)) bakıcımız da değişti REbecacımmm
SONUÇ:çok hızlı büyüyorlar.....sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsunn..