• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ince yatırıp üzerini örtüyorum ama genede terliyor ki bizim ev buz gibi..
bebk terlemelerinin özel bir nedeni varmı kızlar alya felaket terliyorda..
yada ben mi abartıyorum acaba giydirme konusunda akşam yatırırken gece sadece içine ince kollu badi üzerine uzun kollu badi altınada pijama altı ve bir kat çorap giydiriyorum gene terli gene terli..anlamadım gitti
gülşahcım kansızlıkta terleme olurmuş drum dedi
merhaba kızlar,
nasılsınız?Uzun zaman oldu ce deyip kaçıyorum. Hasta bebelere ve annelere geçmiş olsun bizde hastalar kervanındayız gene. Ozanda bende hastayız hasta ettim kuzumu okuldaki çocuklar hasta hapşurmalarından bende hasta oldum evde de ozana bulaştı maalesef. Doktora gittik soğuk algınlığı dedi ama daha önce bronşiyolit geçirdiği için ciğerlerine inmemesi için azro adında bir antibiyotik verdi ventolin, deflu birde ateşi olursa diye bir ilaç verdi babamız ilacı almaya gitti. Ozan geçen aydan bu yana 460 gram almış boyuda 2 cm uzamış 9560 g. boyu 75 cm olmuş çok uzun dedi kilosu da gayet güzel dedi. Hastalığın etkisiyle pek masum kuzum dün akşam muhallebisini yerken uyuyakaldı çok üzüldüm haline benim yüzümden hasta oldu bebem. başım çok ağrıyor burnum tıkalı olduğu için. gece oğluşum uymadı burnu tıkalı diye haliyle bende uyuyamadım dinlenemedim. haa birde unuttum söylemeyi sonunda adet oldum çok şükür gerçetken karnımdaki şişlik inmeye başladı aa ne garip ya. eşim ne dese beğenirsiniz şimdi sen gene çocuk yapabileceğine göre hadi 2. çocuğu hemen yapalım :D tabi şaka. bu mart bebelerinin üstünü örtmeme huyları da beni yed bitirdi bi tane de bende var ama biz beraber yattığımız için ben sık sık örtüyorum.
kızlar ozan biberon almıyor kesinlikle kendini parçalıyor dudağına deyince. ne yapacağımı şaşırdım ve düşünün bende süt az hele de hastayken meme düşkünü oluyorlar netcem ben:(
benden bu kadar kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
geçmiş olsun damla evet hastayken memeye düşüyorlar emsin sık sık artıyor o zaman sütün
meraba kızlar cok kötüyüm oglum dün sünnet oldu doktor acilden doktordu ama sünnet bılgısı vardı ve yapıyodu bana dedı ılle ben yapayım cok ıyıyımdır falan salak gıbı ınandım sonra sünnet olduktasn sonra kanama durmadı kanamkı nasıl kanam fıskırıyo acıle gıttım o doktor durması ıcın hala dikiş atıyo ogluma ama durmadı dedım cocuk oyuncagı degıl cagırın bı uzmanı nasıl aglıyo ama yavrum hala kanam cok fazla daha kendı yapmayacalısıyo acıgını kpatmaya calısıyo benım oglum kobay degıl dedım yavrum nasıl gözümün içine bakıyo cok kötü oldum o aglıyo ben zaten bıtap bı haldeyım en son uzmanı cagırdılar ama fazlaca kan kaybettı arar ara titremelerı oldu. uzman amelıyat hane ye aldı damarın bırını dıkmemiş ya gözden kacırdı ya dıkerken kopardı uzman üroloji doktoru atıan dikişlerı söküp damarı bulup tekrar dıktı suan ıyı oglum ama cok cektıı cok agladı cok kan kaybettıı onu kaybedecegım dıye cvok korktum ası yapılırken bıle dayanamıyodum dünn kabustu benım için salak gıbı mılletın lafına bakarak pratisyen hekıme sünnet yaptırdım kendımı hiç affetmeyecegımm

canım çok geçmiş olsun çokk üzüldüm içim bi hoş oldu okurken

meraba kızlar cok kötüyüm oglum dün sünnet oldu doktor acilden doktordu ama sünnet bılgısı vardı ve yapıyodu bana dedı ılle ben yapayım cok ıyıyımdır falan salak gıbı ınandım sonra sünnet olduktasn sonra kanama durmadı kanamkı nasıl kanam fıskırıyo acıle gıttım o doktor durması ıcın hala dikiş atıyo ogluma ama durmadı dedım cocuk oyuncagı degıl cagırın bı uzmanı nasıl aglıyo ama yavrum hala kanam cok fazla daha kendı yapmayacalısıyo acıgını kpatmaya calısıyo benım oglum kobay degıl dedım yavrum nasıl gözümün içine bakıyo cok kötü oldum o aglıyo ben zaten bıtap bı haldeyım en son uzmanı cagırdılar ama fazlaca kan kaybettı arar ara titremelerı oldu. uzman amelıyat hane ye aldı damarın bırını dıkmemiş ya gözden kacırdı ya dıkerken kopardı uzman üroloji doktoru atıan dikişlerı söküp damarı bulup tekrar dıktı suan ıyı oglum ama cok cektıı cok agladı cok kan kaybettıı onu kaybedecegım dıye cvok korktum ası yapılırken bıle dayanamıyodum dünn kabustu benım için salak gıbı mılletın lafına bakarak pratisyen hekıme sünnet yaptırdım kendımı hiç affetmeyecegımm

çok geçmiş olsun canım üzülme artık iyiymiş bak artık. ama ne hissettiğini çok ii anlıyorum insanın canı kopuyo resmen evladı acı çekerken. hem sen nerden bilecektin böyle olacagını suclama kendini. inşallah tez zamanda iyileşir kücük erkek. tekrar geçmiş olsuna.s.:nazar::nazar:

Canim kendini suclama bazen cok uzman doktorlar tarafindan yapilabiilyor bu hatalar ... Kendini sakin suclama ne olur.. Suan güclü olman gerekiyr sen güldükce oglunun karsisina gecip oda gözyaslarini acisini unutacak senle birlikte gülecektir! Büyüdügünde bunlari hatirlamiyacaktir bile :) Okurken ben cok kötü oldum sen ani yasamissin mutlaka dahada kötü olmussundur ama ne kendini sucla nede kendini birakiver , topla kendini olurmu:))
Öptüm ikinizide .. Gecmis olsun, cabucak iyilesir insallah...
Bu arada sarkimizi unutmayalim... Olduda bitti masallah - iyi olur insallah :)))

Deryacıımmm çok geçmiş olsunnn hakikatten içim yandıı...Yiğit kuzum toparlanır hemen hiç merak etme annesi ....

bize gelince Ada nın kıçında 3 tane at var diyordum yaa at sayısı 5 e çıktı ben artık zaptedemiyorum bu kızı o kadar yaramaz ki...her an heryerde çok hızlı hareket ediyorr kalkıyor tırmanmaya çalışıyor düşüyor ağlıyor mızmız böcek... her istediği olacak pc yle oynayacak kablolara gidecek ve bu istekler olmazsa başlıyor çığırınmaya....odaları ayırdık babamız gelince artık kendi odasında uyuyor .... akşamları ise uyumamak için direniyor 11 e kadar uyut uyutabilirsen:(((akşam 7 dedin mi uyuyan çocukk zombiye döndü...bizde durum böyle ve artık çenesi de surmuyor sürekli birşeyler mırıldanıyor..su manyağı günde bir çay bardağı su içiyor hanımkızımız biberondan da içmek istemiyor illa bardakla içecek kendi tutacak... şımarık olacak galiba şimdiden frenlemem gerek:((

Özgecim rüyada hasta oldugnad öyleydi ara sira kasilmalari oluyordu sanki kendini iki büklüm yapip sonra aglamaya basliyordu uykusunda :(((
cook gecmis olsun ...

Biz bugün evdeydik - bütün gün ek gida - yemek - ev temizligi - rüyayla oynamak diye gecti günüm ...
umarım geçer :((

canım ay okurken içim acıdı kıyamam ben damadıma.. pis dr ya yapamıcam niye bulaşıyosun salak adam.. sen de kendini suşlama tatlım ne bilceksin böyle olacağını..

Deryacıımmm çok geçmiş olsunnn hakikatten içim yandıı...Yiğit kuzum toparlanır hemen hiç merak etme annesi ....

bize gelince Ada nın kıçında 3 tane at var diyordum yaa at sayısı 5 e çıktı ben artık zaptedemiyorum bu kızı o kadar yaramaz ki...her an heryerde çok hızlı hareket ediyorr kalkıyor tırmanmaya çalışıyor düşüyor ağlıyor mızmız böcek... her istediği olacak pc yle oynayacak kablolara gidecek ve bu istekler olmazsa başlıyor çığırınmaya....odaları ayırdık babamız gelince artık kendi odasında uyuyor .... akşamları ise uyumamak için direniyor 11 e kadar uyut uyutabilirsen:(((akşam 7 dedin mi uyuyan çocukk zombiye döndü...bizde durum böyle ve artık çenesi de surmuyor sürekli birşeyler mırıldanıyor..su manyağı günde bir çay bardağı su içiyor hanımkızımız biberondan da içmek istemiyor illa bardakla içecek kendi tutacak... şımarık olacak galiba şimdiden frenlemem gerek:((
yerim ben onun bardak tutan ellerini :)) aynen bendeki ada da öyle iyileşti ama bizimkinin de kıçına at kaçtı sanırım oturmak istemiyor sürekli ayakta durmak yürümek istiyor daha tırmanma eğilimi yok çok şükür ama yatırdığımda feryadı basıyor belim koptu sabahtan beri :)))

deryacım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm okuyunca sen böyle olsun istezdin elbette kendini suçlama canım.inş tez zamanda hiç birşeyi kalmaz Yiğit'in. hasta bebişler varsa hepsine çok geçmiş olsun.Allah hepsini hepimizi bu salgın hastalıklardan korusun.

ateşi düştü adoşun çok şükür iştahı da eskisi kadar olmasa da en azından yemeye başladı çığlıklar da başladı tabi kendine gelince :)) dışarı çıktık biraz dolaştırdık adayı bi de aldığımız bi pantolon vardı venice den hiç giymedi bugün giydireyim dedim küçük geliyor onu değiştirdik geldik şimdi adayı uyutcaz amanın yıktı evi çığlıklarla

Deryacım çok geçmiş olsun size.....üzme kendini onlar bizden gayretli hemencicik iyileşir...
Damla sizede geçmiş olsun...Dikkat edinle Ozanla kendinize....
Özge sizede geçmiş olsun...Zaten geçmiş sanırım..Bundan sonra daha çok dikkat etmeli bebişlere...
.biz iyiyiz şimdilik tek kolumuzun üzerine abanarak emeklemeye yada sürünmeye başladık...konuşmalar değişti kendince neler anlatıyor kimbilir..yaramazlıklar cabası tabi...

ayy Derya okurken ıcım cok kotu oldu.
Cok zor bır durum atlatmıssınız. Umarım tez zamanda ıyılesır bır an once.
Kızlar Derya nın numarasını bılen varsa bana mesaj atabılır mı? cok merak ettım nasıl sımdı Yıgıt :(

deryacım cnım ya çok geçmiş olsun bu hastanelerede böyle yuzlar oluyor ya nefret ediyorum
diyorum ya kızın kanını alacak aptal tam 4 kez ayrı yerlerden iğne batırdı kız catlıyor camdan 29 ekim yürüyüşü yapan çocuklara bakıyor gelde çıldırma neyse sıkma canını

ben artık idilin önünden ağlayacam ya hiç durmuyor yarabbim hiç susmuyor bardakla istiyor suyu azına dolduruyor boğazında yutmuyor ğıııığııı yapıyor etrafa püskürtüyor dışarı çıkmak istiyor eltimlerde misafir vardı indirdim yukarı çıkacaz odadan çıkınca basıyor çığlığıki sen beni götürüyorsun diye
geçen öçamasır sepetinin içine koydum birden kenardan tutp bi ayağa klktı galiba bizim kız sürünmeden koşacak bide sürekli konuşmazmı bugünde abooo demeyi öğrenmiş akşama kadar bu kzıyor ıhhh diyo pcnin anasın ı ağlatıro fare elinde kablosu ağzında sıkılıncada klavyeye çakıyor allahım kızıniçine motor kaçmış sanki ayyyyyyyykafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

slm kızlar bana besleme saatlerinizi ve neler verdiğinizi yazarmısınız örn saat 12 çorba filan die bebeğim kilo almıyo emeklemiyo ve oturamıyo ben bi yerde yanlışmı yapıyorum acabamafoldumben

slm kızlar bana besleme saatlerinizi ve neler verdiğinizi yazarmısınız örn saat 12 çorba filan die bebeğim kilo almıyo emeklemiyo ve oturamıyo ben bi yerde yanlışmı yapıyorum acabamafoldumben

merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
Ada biraz huysuz sanırım dişleri çıkacak daha hiç incimiz yok onun mızmızlığında olabilir diye düşünüyorum bi bakıyorum ateşi var bi bakıyorum yok yemek yemesi ne yiyor ne yemiyor gitse gitmiyor gelse gelmiyor hesabı bi tuhaf ama neyseki başka derdimiz yok

özgecim ve damlacam çok geçmiş olsun nasıl Ada ile Ozan Adanın ateşi düşmüş sanırım napıcaaz bu salgınla valla bilmiyorum bide bu yetmezmiş gb birde domuz gribi çıktı başımıza oooffff of

deryacım canım çok geçmiş olsun okurken içim parçalandı valla şimdi nasıl kuzum iyi mi canım yinede maşallah oğluşuma tam erkek oldu artık :nazar:

diğer hasta bebişlere ve annelerinede çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kızlar

Günaydın kızlarr
Deryacım okadar kötü oldumki :( of çok geçmiş olsun canım kıyamam ikinizede :teselli:

bizde iyimiyiz bilmiyorum alya gece ateşlendi halada inmedi fitil verdim inş düşer saat 3de doktora gidicez.
şimdi bi tlf aldım annem bi süredir rahatsız doktorlar da araştırma yapıyorlar sirozdan şüpheleniyorlar bugun annemı hastaneye yatırcaklarmış tedavi için offf lkafam karma karışık inş bi an önce toparlanır duzelır annem yoksa ben onsuz ne yaparım...

offffffffff kızlar kafayı yıyecem eskıden oglum ne guzel yerdı sımdı agzına kasık degse çocuk aglamaktan morarıyo babası toktur yedırme dıyo 5 dahıka sonta huuuuu huuuu dıye gelıyo (acıktıgını belırtıyo galıba) yıne verıyorum yıne yemıyo tek yedıgı sey mama offff 900 gr mama 4-5 gunde bıtıyo ya yarın dr gıdeyım bakalım bı
canım merak ettim doktorunuz ne dedi,son durum nedir?
ya bu bebeklerin hepsinde mi var benim oğlanda sebze çorbasını içmiyor.adeta ağzını kilitliyo başını sallıyo.sabah sadece kahvaltı akşamda muhallebi verebiliyorum.geri kalan zamanda mama içiyor.unutmadan daha önce elmaya bayılan çocuk meyvede yememeye başladı.canım bizim oğlanda mamayı 5 günde bitiriyo yemeyince mecbur mama veriyorum.zorlamamaya çalışıyorum ama bakalım ne zamana kadar böyle gidecek?
canım seninki nasıl oldu?sende yazabilirmisin?
merhaba arkadaşlar biz geldik nasılsın? umarım iyisinizdir.ben uzun zamandır giremiyordum.malumunuz bir guner bide karnımdaki resmen savaş veriyorum ama sağlıklıyız çok şükür. sıhhatimiz yerinde şu anda 13-14 haftalık hamileyim ve kızımın kız kardeşi olacağını öğrendik.erken gösterdi buda :) bu arada hiç bulantım falan olmadı hamile olduğumu öğrendiğim andan beri sadace 2 gun mide bulantım oldu.o kadar başka olmadı.kızımda öle olmadığı için enteresan geldi ama her gebelik bir olmuyormuş. :)

kızlar benim kızım henuz dış çıkarmadı .... CADIARZU geç mi çıkarcak ecep???
ah yasemin en hızlımız sen çıktın?
geçen sene bu zamanlar bebişelri konuşuyoduk,sen bu sene gene karnındakini konuşuyosun..sağlıklı olsunlarda canım..Allahım sağlıklada kucağına almayı nasip etsin.
bu arada alyada da hala diş yok 8.5 aylık:bbo:

günaydın canlar nasılsınız bakalım bugün bebişlerim nasıllar
biz çok şükür iyiyiz burun akıntımız vardı bayadır odasına buğuseptil yaptığımdan beri bişeyi kalmadı gb burnu tıkanık olanlara tavsiye ederim baya işe yaradı bizde
canım aklımda bulunsun mevsim kış..iyi olmanıza sevindim.
Selam millet bu KK sayfaları iki saatte açılıyor dolayısıyla pek bakmaya fırsatım olmuyor.. Oğlan uyanana kadar sadece face e bakabiliyorum buraya vakit kalmıyor... İnşallah iyisinizdir hepiniz...
Kankamda gelmiş hoşgelmiş özledim canımmmm.
heeee biliyiz facede olduğunu.buraları unuttun:mymeka:
selam kızlarcıımmm
sibelim buralardayım ama kk da problem vardı giremiyordum :(( Ay deryaaacım İdil e çok güldümm sakızkuşuuuu:))) Adalar iyileşmiş hep bizimki de iyidir çok şükür yanığımız da geçti :) korktuğum gibi olmadı pek çok şükür :)) Emelim aynen mart bebeleri hepten iştahsızlaştı eskiden akşam maması 210-240 cc götürürdü şimdi 150 yi zor veriyorum :((((
nedir bu bebelerden çektiğimiz vallahi..her dönemleri ayrı..şimdi iyidir inşallah yemesi
ada beni çıldırtmayı başardı babasına verdim geldim ama yarın olsun istemiyorum yine yalnız kalcaz akşama kadar kimbilir ne işkendceler çektircek bana

hayırlı olsun sibelcim allah uzun ve sağlıklı bi römür nasib etsin .

ada bu araalr pek sinirli hanımefendi istediği bişey yapmadığım zaman kendini kasıyor kıpkırmızı oluyor yumruklarını da sıkıyor sanki koca insan gibi ay öyle çirkin bir görüntü ki o öyle yaptıkça ben de iyice sinirleniyorum. ne üstünü giydirtti bugün ne altını temizletti ne yaptığım yemekleri yedi hep mızmız mız
özge alyada canım sinirlendiğinde sinile elini ağzına götürüp ısırmaya çalışıyor anlam veremediğim hareketler.aslında hiç böyle değildir ama br kaç günüdr böyle.
tulumu annem almış önümüzdeki hafta geliyor o zaman giydirmeye başlıcam ama bu günlerde burası çok soğudu ben içine yarım kollu atlet üstüne uzun kollu tişört bi de üstüne penye yelek giydiriyorum altına pijama altı ve 1 kat çorap. güya istini de örtüyorum da 1 dk sürmüyor açıyor hemen. alıyor sıpa üstüne yük biniyo sanki :)

bu arada kızlar ada dün akşamdan beri ateşli 38 in altına inmedi dr a gittik çok kalabalıktı kavga dövüş girdik muayene olduk grip olmuş kuzum ilaç verdi antibiyotik ateş düşürücü ve eğer 3 güne toparlamazsa iğne :(( çok halsiz masum amsum duruyor genelde uyuyor zaten
geçmiş olsun kuzuma benim..
Bende 2 gecedir kullanıyorum ama yine de sabah yanakları, burnu soğuk buluyorum. Zaten 4 gün önce bağırsak enfeksiyonu geçirdi sanıyorum üşüttü, kusma, ishal sormayın gitsin. Daha da çok evham yaptım. Üstünü örtüyorum ama kuduruk durmuyo ki hemen açıyo üstünü.
alyada aynı şekilde burcu.onunda burnu yanakları elleri soğuk oluyor.fazla örttümmüde teriyor bir ayarını bulamadım henüz.geçmiş olsun bu arada
merhaba kızlar,
nasılsınız?Uzun zaman oldu ce deyip kaçıyorum. Hasta bebelere ve annelere geçmiş olsun bizde hastalar kervanındayız gene. Ozanda bende hastayız hasta ettim kuzumu okuldaki çocuklar hasta hapşurmalarından bende hasta oldum evde de ozana bulaştı maalesef. Doktora gittik soğuk algınlığı dedi ama daha önce bronşiyolit geçirdiği için ciğerlerine inmemesi için azro adında bir antibiyotik verdi ventolin, deflu birde ateşi olursa diye bir ilaç verdi babamız ilacı almaya gitti. Ozan geçen aydan bu yana 460 gram almış boyuda 2 cm uzamış 9560 g. boyu 75 cm olmuş çok uzun dedi kilosu da gayet güzel dedi. Hastalığın etkisiyle pek masum kuzum dün akşam muhallebisini yerken uyuyakaldı çok üzüldüm haline benim yüzümden hasta oldu bebem. başım çok ağrıyor burnum tıkalı olduğu için. gece oğluşum uymadı burnu tıkalı diye haliyle bende uyuyamadım dinlenemedim. haa birde unuttum söylemeyi sonunda adet oldum çok şükür gerçetken karnımdaki şişlik inmeye başladı aa ne garip ya. eşim ne dese beğenirsiniz şimdi sen gene çocuk yapabileceğine göre hadi 2. çocuğu hemen yapalım :D tabi şaka. bu mart bebelerinin üstünü örtmeme huyları da beni yed bitirdi bi tane de bende var ama biz beraber yattığımız için ben sık sık örtüyorum.
kızlar ozan biberon almıyor kesinlikle kendini parçalıyor dudağına deyince. ne yapacağımı şaşırdım ve düşünün bende süt az hele de hastayken meme düşkünü oluyorlar netcem ben:(
benden bu kadar kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
fACEDE okudum damlacım ya.yazdım zaten.daha iyi gibisiniz şimdi değilmi
ah kış hiç gelmese ve hiç bebekler hasta olmasa

idil de aynı su gibi oluyor ben gece yatsarken genelde çorap giydirmiyorum çünkü ayakları hava almazsa ilerde sorun olurmuş

geçmiş olsun kara kuzuya ............ kaşıkla verecen mamayı

aynısından bitanede bende var yanık olduğu zaman hiç bi iş yapamıyorum bide gezme istiyor şu kış günü nere gidecem yaaaa

şeytan diyo koy ağzına huniyi boşalt mamayı yok
ama kızalr bizim doktor bize zinco adında bir şurup verdi biraz iştah azıyor haberiniz ola

geleim bize idil uyumadığı için doktora gittik kan tahlilil yapıldı çok afedersiniz gerixzekela bitane kız koymşlkar oraya tam 4 kez iğne sapladı kuzuma sonrada yapamadı az kalsın kıza dlacaktım ki kocam geldi
sonra başka bi adam geldi aldı kanın idil nasıl bakıyor adama adam diyor neolur bakma gözüme
herneyse beyaz küresi yüksek çıktı 3 iğne verdi doktor kızım iğne odasıı görünce ağlamaya başlıyor anlıyor neyse iğneleride yedik şimdi zorla yatırdım iş yapacam
ay bide dün hastenede bi kadın ne dedi bana idil kucağımdaydı karnında bitane dahamı var demezmi şeytan dedi uçar tekme gir suna ama olmadı bende yok 3 tane daha var dedim ama kötü bozuldum
neyse biraz evi toparlayayım sobayı yakayım bizim ev sobalıda hadi başbaşş sizi seviyorumm
yavrum benim nedir bu idilimin çektikleri yarabbim.düzelir inşallah.
bu arada neden ilerde çorap giydirince sorun oluyor anlayamadım derya

Selam kızlaaarrrr... Şükür kavuşturana diycem ama bakalım mesajım gidecekmi :))))
Bende gece atlet ve üzerine uzun kollu tişört giydiriyorum. Üzerinede polar battaniyesini örtüyorum.Yüzükoyun yattığı için üzerini açamıyor şimdilik :))
Kışın bende soba kuracam ama endişeliyim tamda hareketlendiği dönem çok da cin gibi inşallah kazasız atlatırız kışı.
biz soba yakmaya başladık puketim.
şükür şimdilik bir arazımız yok..olmasında inşallah:(

yahu neden kimse yok bugün sabahtan beri kimse yazmamış

ada nın ateşi düşme eğiliminde arada 37 lere düşüyor ateş düşürücü vermedim bugün hiç.

kendini kasmaları devam ediyor sıpamın eskiden sinirlendiğinde yapardı şimdi çok sık yapmaya başladı ben de korkmaya başladım
aman şükür canım iyi olsun.
ama gen senede ilacını ihmal etme.

deryacım çok geçmiş olsun kuzum.gözlerim doldu okurken.
yavrum neler yaşamış.Allah kahretsin o pratisyen olacak gerizekalıyı.aptal insan.
sen güçlü ol,neyseki geçti gitti.bol bol pekmez yedir yavruma.öperim

gülşahcım kansızlıkta terleme olurmuş drum dedi

geçmiş olsun damla evet hastayken memeye düşüyorlar emsin sık sık artıyor o zaman sütün

canım çok geçmiş olsun çokk üzüldüm içim bi hoş oldu okurken
canım kansızlık mı?
ama alyanın değerleri maşallahki çok iyi çıkmıştı Allah Allah..
bende bir doktorumuza sorayım.

bu bebekler suya neden düşkünler bilmiyim ben.
alyada öyle eline alıyor biberonu bıraksak bir 150liliği bitirir..
su kurbağası diyorum ben zaten kuzuma..

canım alya bir kaç gündür maşallah iyi gidiyor.normalde bu kadar iyi değil.ama yazayım bu araki yemesini..
sabahları 6:30-7:00 arası kahvaltı-içine cicibebe,pınarın ilkadım sütü,peynir,tereyağ,pekmez yada reçel,yumurta sarısı koyuyorum.arada brde iki dilim ekmeğin içini rondodan geçiriyorum cicibebe yerine onu koyuyorum.
9:30-10:00 arası meyve-muz,armut,elma herhangi birini ısınmış bir çay bardağı sütle blenderdan geçirip yediriyorum.
12:30-13:00 arası:sebze çorbası-içine ne bulursam atıyorum blenderdan geçirip yediriyorum.ama ben sütle yapıyorum çorbalarını.mesela sabah yaptım.brokoli,patates,havuç,bulgur,maydnoz,ıspanak sütle pişirdim tereyağ ekledim ha birazda kıyma onu yediricem az sonra
15:00 yoğurt
18:00 sütlü pirinçli milupa cicibebeyle karıştırılmış kaşık maması
21:00 milupa muhallebi kaşık maması yediriyorum uyuyor
gece de bir kere 120-130 luk mama içiyor bu kadar.

Günaydın kızlarr
Deryacım okadar kötü oldumki :( of çok geçmiş olsun canım kıyamam ikinizede :teselli:

bizde iyimiyiz bilmiyorum alya gece ateşlendi halada inmedi fitil verdim inş düşer saat 3de doktora gidicez.
şimdi bi tlf aldım annem bi süredir rahatsız doktorlar da araştırma yapıyorlar sirozdan şüpheleniyorlar bugun annemı hastaneye yatırcaklarmış tedavi için offf lkafam karma karışık inş bi an önce toparlanır duzelır annem yoksa ben onsuz ne yaparım...

ah diloşcum geçmiş olsun canım çok.Allahım korusun inşallah bir şeyi yoktur.şüpheleniyorlarsa dikkate alma şimdiden inşallah değildir dualarım sizinle
benim kızımada geçmiş olsun düzelir inşallah.

selam kızlarım..geçmişi okudum yazdım.
bizde iyiz alya bir kaç gündür maşallah iyi yiyor bir sıkıntı yok gibi.
yalnız emekleme yok,diş yok bizdede..hayırlısı olsun..

soba yakıyoruz çok korkuyorum yürüteçten ama dikkat ediyorum gözümüz hep üzerinde oluyor.buralar çok soğuk..
bu ara birde sebze acayip tüketiyoruz dün pazara gittik hep sebze aldık:)dün hep mutfakta kaldım geldikten sonra.ben poşetle saklamayı sevmiyorum temizle yıka süzülsün kapta duracak illaki..
işte böyle canlar herkes iyi umarım.
gripten çok korkuyorum alya iki üç gündür hapşırıyordu hemen ilaç verdim vallahi sanırım önünü kestim.ilaç vermeyeyim mantığında değilim ateşler içinde yatacağına içiriyorum dolven yada kongest.
birde banyo yaptırdığım zaman bşr çay kaşığı veriyorum rahat uyusun diye.temkinli olmak gerek..

Kızlar hepinize geçmiş olsun.
Deryacım ağlattın beni valla kıyamam kuzuma ben yaa tam sopalıkmış pratisyen. Dava açsan yeridir.

Back