gülşahcım kansızlıkta terleme olurmuş drum dediben ince yatırıp üzerini örtüyorum ama genede terliyor ki bizim ev buz gibi..
bebk terlemelerinin özel bir nedeni varmı kızlar alya felaket terliyorda..
yada ben mi abartıyorum acaba giydirme konusunda akşam yatırırken gece sadece içine ince kollu badi üzerine uzun kollu badi altınada pijama altı ve bir kat çorap giydiriyorum gene terli gene terli..anlamadım gitti
geçmiş olsun damla evet hastayken memeye düşüyorlar emsin sık sık artıyor o zaman sütünmerhaba kızlar,
nasılsınız?Uzun zaman oldu ce deyip kaçıyorum. Hasta bebelere ve annelere geçmiş olsun bizde hastalar kervanındayız gene. Ozanda bende hastayız hasta ettim kuzumu okuldaki çocuklar hasta hapşurmalarından bende hasta oldum evde de ozana bulaştı maalesef. Doktora gittik soğuk algınlığı dedi ama daha önce bronşiyolit geçirdiği için ciğerlerine inmemesi için azro adında bir antibiyotik verdi ventolin, deflu birde ateşi olursa diye bir ilaç verdi babamız ilacı almaya gitti. Ozan geçen aydan bu yana 460 gram almış boyuda 2 cm uzamış 9560 g. boyu 75 cm olmuş çok uzun dedi kilosu da gayet güzel dedi. Hastalığın etkisiyle pek masum kuzum dün akşam muhallebisini yerken uyuyakaldı çok üzüldüm haline benim yüzümden hasta oldu bebem. başım çok ağrıyor burnum tıkalı olduğu için. gece oğluşum uymadı burnu tıkalı diye haliyle bende uyuyamadım dinlenemedim. haa birde unuttum söylemeyi sonunda adet oldum çok şükür gerçetken karnımdaki şişlik inmeye başladı aa ne garip ya. eşim ne dese beğenirsiniz şimdi sen gene çocuk yapabileceğine göre hadi 2. çocuğu hemen yapalım tabi şaka. bu mart bebelerinin üstünü örtmeme huyları da beni yed bitirdi bi tane de bende var ama biz beraber yattığımız için ben sık sık örtüyorum.
kızlar ozan biberon almıyor kesinlikle kendini parçalıyor dudağına deyince. ne yapacağımı şaşırdım ve düşünün bende süt az hele de hastayken meme düşkünü oluyorlar netcem ben
benden bu kadar kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
meraba kızlar cok kötüyüm oglum dün sünnet oldu doktor acilden doktordu ama sünnet bılgısı vardı ve yapıyodu bana dedı ılle ben yapayım cok ıyıyımdır falan salak gıbı ınandım sonra sünnet olduktasn sonra kanama durmadı kanamkı nasıl kanam fıskırıyo acıle gıttım o doktor durması ıcın hala dikiş atıyo ogluma ama durmadı dedım cocuk oyuncagı degıl cagırın bı uzmanı nasıl aglıyo ama yavrum hala kanam cok fazla daha kendı yapmayacalısıyo acıgını kpatmaya calısıyo benım oglum kobay degıl dedım yavrum nasıl gözümün içine bakıyo cok kötü oldum o aglıyo ben zaten bıtap bı haldeyım en son uzmanı cagırdılar ama fazlaca kan kaybettı arar ara titremelerı oldu. uzman amelıyat hane ye aldı damarın bırını dıkmemiş ya gözden kacırdı ya dıkerken kopardı uzman üroloji doktoru atıan dikişlerı söküp damarı bulup tekrar dıktı suan ıyı oglum ama cok cektıı cok agladı cok kan kaybettıı onu kaybedecegım dıye cvok korktum ası yapılırken bıle dayanamıyodum dünn kabustu benım için salak gıbı mılletın lafına bakarak pratisyen hekıme sünnet yaptırdım kendımı hiç affetmeyecegımm
canım çok geçmiş olsun çokk üzüldüm içim bi hoş oldu okurken