• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın emda nasılsın ada nasıl adanın iyileştiğine sevindim.ya bende bişey sorucam aranızda mama sandelyesi kullanan varmı?almayı düşünüyorumda.sizce kullanışlımı?ana kucağında yediriyorum.ama bizim oğlanın eli ayağı durmuyo.her defasında üst değiştiriyoruz.hepinizi öptüm

canım biz mama sandalyesi kullanıyoruz ve çokta memnunum Ada ona oturduğunda yemek yeme zamanının geldiğini biliyor anlıyor önünede oyuncak koyuyorum baya oyalıyor onu

aaaa sizdede mi var sakız merakı bizde de var hemde çıldırıyo sakız çiğneyemiyorum yanında aslında biz ne yersek ondan istiyo geçen abisi cips yiyordu çıldırdı kıyamet koptu çocuk giddi mutfakda yedi kendini büyümüş zannediyo haspam

bugün bende eczanelere bakdım buğuseptil yokdu bulamadık artık yapılmıyomuş

canım benim babam ecz.cı banada o getirdi ama satılıyor hala diye biliyorum ben buğuseptilin

Aldimda ne bileyim halen bende cevrimici degil gine eski hesap galiba bi türlü ekliyemedik birbirimizi dogru dürüst :) Sende yoksun msnde bayadir umarim hersey yolundadir :)

olsun canim yavas yavas tekrar yemeye baslar , Rüya hep az yiyordu yani ac kaldiklarinda öyle yiyorlarki inan bana ... :)

ne oldu canim ne cildirtmasi ?
Ben vallahi 7/24 Rüyaylayim calismiyorumda alistik bir birimize yani alistik derken zor gelmiyor artik tek kalmak sadece zor olan hergün yeni aktiviteler bulmak - aramak okadar !!
biz iyiyiz bugün kuzinem dogum yapmisti görmeye gittim cook güzeldii yaaa daha kirki cikmadi bebisi kucagima aldim kus tüyü gibiydi ... Allah uzun ömürler versin insallah :) cok tatliydii ... :)

gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün ne tatlıdır şimdi o ne çabuk zaman geçti yaa daha dün hamileyken bugun nerdeyse yaşına girecekler offf ne güzeldir şimdi onun kokusu tüm eve sinmiştir missss gbdir

merhaba kızlar....bu hafta misafir telaşım vardı girip yazamadım..dün atlatım çok şükür..
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun...
Allahtan iştahsız bebişlere bol iştah,hasta bebişlere şifalar,güzel annelere bol sabırlar diliyorum...

Günaydın herkese, aranızda uyku tulumu kullanan varmı kızlar. Ben bu çuval gibi olanlardan değilde astronot olanlardan aldım. Ama gece yatırdığımda hala yüzü soğuk buluyorum. Üzerine tekrar bişeyler örtüyor musunuz?

bende yeni kullanmaya başladım tulumu 2 akşamdır..üzerine yine battaniye atıyom alışkanlıkmı diyim işte...ama sabah baktım kendini sıkıştırmış yatağın bi tarafına bayağ terlemişti..

ben ince yatırıp üzerini örtüyorum ama genede terliyor ki bizim ev buz gibi..
bebk terlemelerinin özel bir nedeni varmı kızlar alya felaket terliyorda..
yada ben mi abartıyorum acaba giydirme konusunda akşam yatırırken gece sadece içine ince kollu badi üzerine uzun kollu badi altınada pijama altı ve bir kat çorap giydiriyorum gene terli gene terli..anlamadım gitti

Günaydın herkese, aranızda uyku tulumu kullanan varmı kızlar. Ben bu çuval gibi olanlardan değilde astronot olanlardan aldım. Ama gece yatırdığımda hala yüzü soğuk buluyorum. Üzerine tekrar bişeyler örtüyor musunuz?

canım ben bayadır giydiriyorum gece yatarken son bikaç gündür havalar dahada bozduğu için gece yarısı maması için kalktığımda üstünede ince bişey örtüyorum bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım

tulumu annem almış önümüzdeki hafta geliyor o zaman giydirmeye başlıcam ama bu günlerde burası çok soğudu ben içine yarım kollu atlet üstüne uzun kollu tişört bi de üstüne penye yelek giydiriyorum altına pijama altı ve 1 kat çorap. güya istini de örtüyorum da 1 dk sürmüyor açıyor hemen. alıyor sıpa üstüne yük biniyo sanki :)

bu arada kızlar ada dün akşamdan beri ateşli 38 in altına inmedi dr a gittik çok kalabalıktı kavga dövüş girdik muayene olduk grip olmuş kuzum ilaç verdi antibiyotik ateş düşürücü ve eğer 3 güne toparlamazsa iğne :(( çok halsiz masum amsum duruyor genelde uyuyor zaten

Bende 2 gecedir kullanıyorum ama yine de sabah yanakları, burnu soğuk buluyorum. Zaten 4 gün önce bağırsak enfeksiyonu geçirdi sanıyorum üşüttü, kusma, ishal sormayın gitsin. Daha da çok evham yaptım. Üstünü örtüyorum ama kuduruk durmuyo ki hemen açıyo üstünü.

merhaba kızlar,
nasılsınız?Uzun zaman oldu ce deyip kaçıyorum. Hasta bebelere ve annelere geçmiş olsun bizde hastalar kervanındayız gene. Ozanda bende hastayız hasta ettim kuzumu okuldaki çocuklar hasta hapşurmalarından bende hasta oldum evde de ozana bulaştı maalesef. Doktora gittik soğuk algınlığı dedi ama daha önce bronşiyolit geçirdiği için ciğerlerine inmemesi için azro adında bir antibiyotik verdi ventolin, deflu birde ateşi olursa diye bir ilaç verdi babamız ilacı almaya gitti. Ozan geçen aydan bu yana 460 gram almış boyuda 2 cm uzamış 9560 g. boyu 75 cm olmuş çok uzun dedi kilosu da gayet güzel dedi. Hastalığın etkisiyle pek masum kuzum dün akşam muhallebisini yerken uyuyakaldı çok üzüldüm haline benim yüzümden hasta oldu bebem. başım çok ağrıyor burnum tıkalı olduğu için. gece oğluşum uymadı burnu tıkalı diye haliyle bende uyuyamadım dinlenemedim. haa birde unuttum söylemeyi sonunda adet oldum çok şükür gerçetken karnımdaki şişlik inmeye başladı aa ne garip ya. eşim ne dese beğenirsiniz şimdi sen gene çocuk yapabileceğine göre hadi 2. çocuğu hemen yapalım :D tabi şaka. bu mart bebelerinin üstünü örtmeme huyları da beni yed bitirdi bi tane de bende var ama biz beraber yattığımız için ben sık sık örtüyorum.
kızlar ozan biberon almıyor kesinlikle kendini parçalıyor dudağına deyince. ne yapacağımı şaşırdım ve düşünün bende süt az hele de hastayken meme düşkünü oluyorlar netcem ben:(
benden bu kadar kendinize ve yeğenlerime iyi bakın

Siz dün hangi ara geldiniz yazdiniz? bende hic olmadi KK...
Neyse gecmis Cumhuriyet Bayraminiz kutlu olsun:))
Biz iiyiz hersey iyi gibi yani cok sükür birsey yok ... bugün kocis evdeydi gezdik dolastik alisverisler yaptik ciciler aldik Rüyaya, Kayinbabamda bugün Rüyaya cook güzel bir ceket almis kislik cok hosuma gitti nerde nasl buluyor bu adam cok güzel seyler aliyor ben arasam bulamam gözüme carpmaz kesinlikle:))
Neyse umarim herkes iyidir ! Öptüm sizleri ve yigenlerimi:)

ben ince yatırıp üzerini örtüyorum ama genede terliyor ki bizim ev buz gibi..
bebk terlemelerinin özel bir nedeni varmı kızlar alya felaket terliyorda..
yada ben mi abartıyorum acaba giydirme konusunda akşam yatırırken gece sadece içine ince kollu badi üzerine uzun kollu badi altınada pijama altı ve bir kat çorap giydiriyorum gene terli gene terli..anlamadım gitti
idil de aynı su gibi oluyor ben gece yatsarken genelde çorap giydirmiyorum çünkü ayakları hava almazsa ilerde sorun olurmuş
merhaba kızlar,
nasılsınız?Uzun zaman oldu ce deyip kaçıyorum. Hasta bebelere ve annelere geçmiş olsun bizde hastalar kervanındayız gene. Ozanda bende hastayız hasta ettim kuzumu okuldaki çocuklar hasta hapşurmalarından bende hasta oldum evde de ozana bulaştı maalesef. Doktora gittik soğuk algınlığı dedi ama daha önce bronşiyolit geçirdiği için ciğerlerine inmemesi için azro adında bir antibiyotik verdi ventolin, deflu birde ateşi olursa diye bir ilaç verdi babamız ilacı almaya gitti. Ozan geçen aydan bu yana 460 gram almış boyuda 2 cm uzamış 9560 g. boyu 75 cm olmuş çok uzun dedi kilosu da gayet güzel dedi. Hastalığın etkisiyle pek masum kuzum dün akşam muhallebisini yerken uyuyakaldı çok üzüldüm haline benim yüzümden hasta oldu bebem. başım çok ağrıyor burnum tıkalı olduğu için. gece oğluşum uymadı burnu tıkalı diye haliyle bende uyuyamadım dinlenemedim. haa birde unuttum söylemeyi sonunda adet oldum çok şükür gerçetken karnımdaki şişlik inmeye başladı aa ne garip ya. eşim ne dese beğenirsiniz şimdi sen gene çocuk yapabileceğine göre hadi 2. çocuğu hemen yapalım :D tabi şaka. bu mart bebelerinin üstünü örtmeme huyları da beni yed bitirdi bi tane de bende var ama biz beraber yattığımız için ben sık sık örtüyorum.
kızlar ozan biberon almıyor kesinlikle kendini parçalıyor dudağına deyince. ne yapacağımı şaşırdım ve düşünün bende süt az hele de hastayken meme düşkünü oluyorlar netcem ben:(
benden bu kadar kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
geçmiş olsun kara kuzuya ............ kaşıkla verecen mamayı

ada beni çıldırtmayı başardı babasına verdim geldim ama yarın olsun istemiyorum yine yalnız kalcaz akşama kadar kimbilir ne işkendceler çektircek bana
aynısından bitanede bende var yanık olduğu zaman hiç bi iş yapamıyorum bide gezme istiyor şu kış günü nere gidecem yaaaa
selam kızlarcıımmm
sibelim buralardayım ama kk da problem vardı giremiyordum :(( Ay deryaaacım İdil e çok güldümm sakızkuşuuuu:))) Adalar iyileşmiş hep bizimki de iyidir çok şükür yanığımız da geçti :) korktuğum gibi olmadı pek çok şükür :)) Emelim aynen mart bebeleri hepten iştahsızlaştı eskiden akşam maması 210-240 cc götürürdü şimdi 150 yi zor veriyorum :((((
şeytan diyo koy ağzına huniyi boşalt mamayı yok
ama kızalr bizim doktor bize zinco adında bir şurup verdi biraz iştah azıyor haberiniz ola

geleim bize idil uyumadığı için doktora gittik kan tahlilil yapıldı çok afedersiniz gerixzekela bitane kız koymşlkar oraya tam 4 kez iğne sapladı kuzuma sonrada yapamadı az kalsın kıza dlacaktım ki kocam geldi
sonra başka bi adam geldi aldı kanın idil nasıl bakıyor adama adam diyor neolur bakma gözüme
herneyse beyaz küresi yüksek çıktı 3 iğne verdi doktor kızım iğne odasıı görünce ağlamaya başlıyor anlıyor neyse iğneleride yedik şimdi zorla yatırdım iş yapacam
ay bide dün hastenede bi kadın ne dedi bana idil kucağımdaydı karnında bitane dahamı var demezmi şeytan dedi uçar tekme gir suna ama olmadı bende yok 3 tane daha var dedim ama kötü bozuldum
neyse biraz evi toparlayayım sobayı yakayım bizim ev sobalıda hadi başbaşş sizi seviyorumm

selam kızlar...

okula gidip geliyorum pek takip edemiyorum burayı... biz iyi sayılırız benim hem öğretmenlik hem annelik hem de ev hanımlığı görevlerini yerine getirmeye çalışmamla geçiyor zaman... elif naz uyanıksa ve ikimiz yalnızsak hiç bir şey yapamıyorum... yanında oturmam lazım... okuldan gelir gelmez bakıcımız gitmeden işlere başlıyorum ki o gidince kızımla oturabilelim... uyku düzeni değişti bir de.. önceden dokuz dedi mi küt uyurdu şimdi on iki olmayınca uyku haram... mama içmiyo emmek istiyo geceleri e tabi süt de yetmiyo... gündüz ise sevmediği şeyleri hayatta yemiyo...

tek isteğim okuldan kızıma virüs taşımamak...

hasta kuzularıma geçmiş olsun... öpüyorum...

Selam kızlaaarrrr... Şükür kavuşturana diycem ama bakalım mesajım gidecekmi :))))
Bende gece atlet ve üzerine uzun kollu tişört giydiriyorum. Üzerinede polar battaniyesini örtüyorum.Yüzükoyun yattığı için üzerini açamıyor şimdilik :))
Kışın bende soba kuracam ama endişeliyim tamda hareketlendiği dönem çok da cin gibi inşallah kazasız atlatırız kışı.

maaşallah karakuzuyaya

yazarıız bizz sırnaşık şey düzeldi gibi şimdi kolay girdim kk ya dur bakalım

deryacım çok geçmiş olsun canım ya gece çorapsız yatırınca üşümüyormu ayakları hava çok soğuk artık bende arada gündüz çıkartıyorum çoraplarını siliyorum ayaklarını falan ama gece giydiriyorum buz gibi burası geceleri kaloriferleri de yakmadılar. boşver takma kafayı millet laf sölücek yer arıyo sanki söyleyen kadın dünya güzeli 90-60-90 mıydı? kendine baksın önce o

selam kızlar...

okula gidip geliyorum pek takip edemiyorum burayı... biz iyi sayılırız benim hem öğretmenlik hem annelik hem de ev hanımlığı görevlerini yerine getirmeye çalışmamla geçiyor zaman... elif naz uyanıksa ve ikimiz yalnızsak hiç bir şey yapamıyorum... yanında oturmam lazım... okuldan gelir gelmez bakıcımız gitmeden işlere başlıyorum ki o gidince kızımla oturabilelim... uyku düzeni değişti bir de.. önceden dokuz dedi mi küt uyurdu şimdi on iki olmayınca uyku haram... mama içmiyo emmek istiyo geceleri e tabi süt de yetmiyo... gündüz ise sevmediği şeyleri hayatta yemiyo...

canım kolay gelsin sanada

Selam kızlaaarrrr... Şükür kavuşturana diycem ama bakalım mesajım gidecekmi :))))
Bende gece atlet ve üzerine uzun kollu tişört giydiriyorum. Üzerinede polar battaniyesini örtüyorum.Yüzükoyun yattığı için üzerini açamıyor şimdilik :))
Kışın bende soba kuracam ama endişeliyim tamda hareketlendiği dönem çok da cin gibi inşallah kazasız atlatırız kışı.

maaşallah karakuzuyaya

yazarıız bizz sırnaşık şey düzeldi gibi şimdi kolay girdim kk ya dur bakalım

deryacım çok geçmiş olsun canım ya gece çorapsız yatırınca üşümüyormu ayakları hava çok soğuk artık bende arada gündüz çıkartıyorum çoraplarını siliyorum ayaklarını falan ama gece giydiriyorum buz gibi burası geceleri kaloriferleri de yakmadılar. boşver takma kafayı millet laf sölücek yer arıyo sanki söyleyen kadın dünya güzeli 90-60-90 mıydı? kendine baksın önce o

selam kızlar...

canım kolay gelsin sanada

yahu neden kimse yok bugün sabahtan beri kimse yazmamış

ada nın ateşi düşme eğiliminde arada 37 lere düşüyor ateş düşürücü vermedim bugün hiç.

kendini kasmaları devam ediyor sıpamın eskiden sinirlendiğinde yapardı şimdi çok sık yapmaya başladı ben de korkmaya başladım

Özgecim rüyada hasta oldugnad öyleydi ara sira kasilmalari oluyordu sanki kendini iki büklüm yapip sonra aglamaya basliyordu uykusunda :(((
cook gecmis olsun ...

Biz bugün evdeydik - bütün gün ek gida - yemek - ev temizligi - rüyayla oynamak diye gecti günüm ...

meraba kızlar cok kötüyüm oglum dün sünnet oldu doktor acilden doktordu ama sünnet bılgısı vardı ve yapıyodu bana dedı ılle ben yapayım cok ıyıyımdır falan salak gıbı ınandım sonra sünnet olduktasn sonra kanama durmadı kanamkı nasıl kanam fıskırıyo acıle gıttım o doktor durması ıcın hala dikiş atıyo ogluma ama durmadı dedım cocuk oyuncagı degıl cagırın bı uzmanı nasıl aglıyo ama yavrum hala kanam cok fazla daha kendı yapmayacalısıyo acıgını kpatmaya calısıyo benım oglum kobay degıl dedım yavrum nasıl gözümün içine bakıyo cok kötü oldum o aglıyo ben zaten bıtap bı haldeyım en son uzmanı cagırdılar ama fazlaca kan kaybettı arar ara titremelerı oldu. uzman amelıyat hane ye aldı damarın bırını dıkmemiş ya gözden kacırdı ya dıkerken kopardı uzman üroloji doktoru atıan dikişlerı söküp damarı bulup tekrar dıktı suan ıyı oglum ama cok cektıı cok agladı cok kan kaybettıı onu kaybedecegım dıye cvok korktum ası yapılırken bıle dayanamıyodum dünn kabustu benım için salak gıbı mılletın lafına bakarak pratisyen hekıme sünnet yaptırdım kendımı hiç affetmeyecegımm

Back