günaydın emda nasılsın ada nasıl adanın iyileştiğine sevindim.ya bende bişey sorucam aranızda mama sandelyesi kullanan varmı?almayı düşünüyorumda.sizce kullanışlımı?ana kucağında yediriyorum.ama bizim oğlanın eli ayağı durmuyo.her defasında üst değiştiriyoruz.hepinizi öptüm
canım biz mama sandalyesi kullanıyoruz ve çokta memnunum Ada ona oturduğunda yemek yeme zamanının geldiğini biliyor anlıyor önünede oyuncak koyuyorum baya oyalıyor onu
aaaa sizdede mi var sakız merakı bizde de var hemde çıldırıyo sakız çiğneyemiyorum yanında aslında biz ne yersek ondan istiyo geçen abisi cips yiyordu çıldırdı kıyamet koptu çocuk giddi mutfakda yedi kendini büyümüş zannediyo haspam
bugün bende eczanelere bakdım buğuseptil yokdu bulamadık artık yapılmıyomuş
canım benim babam ecz.cı banada o getirdi ama satılıyor hala diye biliyorum ben buğuseptilin
Aldimda ne bileyim halen bende cevrimici degil gine eski hesap galiba bi türlü ekliyemedik birbirimizi dogru dürüst :) Sende yoksun msnde bayadir umarim hersey yolundadir :)
olsun canim yavas yavas tekrar yemeye baslar , Rüya hep az yiyordu yani ac kaldiklarinda öyle yiyorlarki inan bana ... :)
ne oldu canim ne cildirtmasi ?
Ben vallahi 7/24 Rüyaylayim calismiyorumda alistik bir birimize yani alistik derken zor gelmiyor artik tek kalmak sadece zor olan hergün yeni aktiviteler bulmak - aramak okadar !!
biz iyiyiz bugün kuzinem dogum yapmisti görmeye gittim cook güzeldii yaaa daha kirki cikmadi bebisi kucagima aldim kus tüyü gibiydi ... Allah uzun ömürler versin insallah :) cok tatliydii ... :)
gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün ne tatlıdır şimdi o ne çabuk zaman geçti yaa daha dün hamileyken bugun nerdeyse yaşına girecekler offf ne güzeldir şimdi onun kokusu tüm eve sinmiştir missss gbdir