• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam millet kaç kere yazdım dünden beri hep hata veriyor kaydedilmemiş hiçbiri görüşürüz öptüm hepinizi

selam kızlarcıımmm
sibelim buralardayım ama kk da problem vardı giremiyordum :(( Ay deryaaacım İdil e çok güldümm sakızkuşuuuu:))) Adalar iyileşmiş hep bizimki de iyidir çok şükür yanığımız da geçti :) korktuğum gibi olmadı pek çok şükür :)) Emelim aynen mart bebeleri hepten iştahsızlaştı eskiden akşam maması 210-240 cc götürürdü şimdi 150 yi zor veriyorum :((((

kızl<ar
idilde accayip bir sakız merakı varağzımda sakız görsün yeterki azını açıp yapışıyo yüzüme ver diye deli kız
aaaa sizdede mi var sakız merakı bizde de var hemde çıldırıyo sakız çiğneyemiyorum yanında aslında biz ne yersek ondan istiyo geçen abisi cips yiyordu çıldırdı kıyamet koptu çocuk giddi mutfakda yedi kendini büyümüş zannediyo haspam
günaydın canlar nasılsınız bakalım bugün bebişlerim nasıllar
biz çok şükür iyiyiz burun akıntımız vardı bayadır odasına buğuseptil yaptığımdan beri bişeyi kalmadı gb burnu tıkanık olanlara tavsiye ederim baya işe yaradı bizde

bugün bende eczanelere bakdım buğuseptil yokdu bulamadık artık yapılmıyomuş

ada beni çıldırtmayı başardı babasına verdim geldim ama yarın olsun istemiyorum yine yalnız kalcaz akşama kadar kimbilir ne işkendceler çektircek bana

burdayım sen nerdesın yaaaaaaaaaaaa suheyla maıl adresı almadın mı sen ozledım hemso senı yaaaaaaa
Aldimda ne bileyim halen bende cevrimici degil gine eski hesap galiba bi türlü ekliyemedik birbirimizi dogru dürüst :) Sende yoksun msnde bayadir umarim hersey yolundadir :)
selam kızlarcıımmm
sibelim buralardayım ama kk da problem vardı giremiyordum :(( Ay deryaaacım İdil e çok güldümm sakızkuşuuuu:))) Adalar iyileşmiş hep bizimki de iyidir çok şükür yanığımız da geçti :) korktuğum gibi olmadı pek çok şükür :)) Emelim aynen mart bebeleri hepten iştahsızlaştı eskiden akşam maması 210-240 cc götürürdü şimdi 150 yi zor veriyorum :((((
olsun canim yavas yavas tekrar yemeye baslar , Rüya hep az yiyordu yani ac kaldiklarinda öyle yiyorlarki inan bana ... :)
ada beni çıldırtmayı başardı babasına verdim geldim ama yarın olsun istemiyorum yine yalnız kalcaz akşama kadar kimbilir ne işkendceler çektircek bana
ne oldu canim ne cildirtmasi ?
Ben vallahi 7/24 Rüyaylayim calismiyorumda alistik bir birimize yani alistik derken zor gelmiyor artik tek kalmak sadece zor olan hergün yeni aktiviteler bulmak - aramak okadar !!
biz iyiyiz bugün kuzinem dogum yapmisti görmeye gittim cook güzeldii yaaa daha kirki cikmadi bebisi kucagima aldim kus tüyü gibiydi ... Allah uzun ömürler versin insallah :) cok tatliydii ... :)

hayırlı olsun sibelcim allah uzun ve sağlıklı bi römür nasib etsin .

ada bu araalr pek sinirli hanımefendi istediği bişey yapmadığım zaman kendini kasıyor kıpkırmızı oluyor yumruklarını da sıkıyor sanki koca insan gibi ay öyle çirkin bir görüntü ki o öyle yaptıkça ben de iyice sinirleniyorum. ne üstünü giydirtti bugün ne altını temizletti ne yaptığım yemekleri yedi hep mızmız mız

sagol canim
rüyada ara sira öyle ama o sadece sinirlenip kendini kasip ihhh diyo okadar ama ne yapalim dayancaz artikkk ...

hayırlı olsun sibelcim allah uzun ve sağlıklı bi römür nasib etsin .

ada bu araalr pek sinirli hanımefendi istediği bişey yapmadığım zaman kendini kasıyor kıpkırmızı oluyor yumruklarını da sıkıyor sanki koca insan gibi ay öyle çirkin bir görüntü ki o öyle yaptıkça ben de iyice sinirleniyorum. ne üstünü giydirtti bugün ne altını temizletti ne yaptığım yemekleri yedi hep mızmız mız

ahh canım sende onunla beraber sabretmeyi vurdumduymaz olmayı öğreneceksin
o inatlaştımı sen sakın inatlaşma yoksa bütün gün bu devam eder o anda dikkatini başka yöne çek sarıl ona okşa ninni veya şarkı söyle oyna onunla gene kızardığında onu güldürcek bişeyler yap inadı geçicekdir daha sonra istediğini yaptırabilirsin ama inatlaşırsan oda bütün gün inatlaşır bide böyle dene sakın kızıp bağırma sakin davran sanki oralı değilmiş gibi
başarılar
bide diş çıkarıyo olabilir annesi biraz hoşgörülü ol diş çıkarırken huysuz sinirli iştahsız olurlar nasıl canı yanıyo kimbilir elinle bi dişlerini yokla

Son düzenleme:
hmm o zaman daha vakti var olsun elbet çıkarır annesi acele edme
canım sana iyi geceler ben yatıyorum artık geç bile kaldım

evet ayşegülcüm sanırım diş çıkarıcak kabarmalar var aman ne zamandır çıkarcak çıkarcak diyorum ortada diş miş yok bakalım çıkarsada kurtulsak.. bi de senin dediğin gibi yapayım bakalım geçer umarım ya böyle inat sinirli bi çocuk olmasın uufff

cumhuriyetimizin 86.yılı kutlu olsun
bu topraklar türklerindir türklerin kalacak
bikaç çapulcu bunu değiştiremez
şehitlerimizin kanıyla rengini alan bayraklarımızı asalım arkadaşlar

günaydın kızlar..geçmişe biraz bakındım ama herkes iyi gibi..
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun..
Hava güzel olsaydı babası izin alacaktı Alyayı bayrama götürecektik ama hava berbat.yağışlı burada.
Sizler nasılsınız yavrular iyisiniz dimi..
Bende doktora götürücem mama mama nereye kadar bilemiyorum.9.aya girecek 18 kasımda 8.5 aylık şu an..acaba erken mi bir şeyelri istiyoruz yani bile diyorum..

Back