• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarım yakında bayılacam:bbo:
alya bugün gene ek gıda hiç istemedi yaaa:sinifsinif:
hep öğürdü hep kusacak gibi oldu..
bende mecburen milupa sütlü pirinçli 5 meyveli muhallebi..hep böyle verdim..
nereye kadar gidecek bilmiyorum ama çok sağlıksız ya.ağlamak istiyorum inanınkii..

ozan nasılmış bugün annesi iyiler mi?bizde kahvaltı yaptık baba oğul tekrar yattılar.bende şöyle bi bakınıyım dedim.kahvaltı halen masa da iş beni beklerrr.dün misafır vardı.ortalık almış başını gidiyorrr.
canım görmedim kusura bakma görmemişim ozan iyi ama uykusuzluk çok geceleri bas bas bağırıyor huy edindi. onun dışında iyi çok şükür.
özgecim 7. ayınız kutlu olsun daha nice 7 ay görmek nasip olsun.

offffffffff kızlar kafayı yıyecem eskıden oglum ne guzel yerdı sımdı agzına kasık degse çocuk aglamaktan morarıyo babası toktur yedırme dıyo 5 dahıka sonta huuuuu huuuu dıye gelıyo (acıktıgını belırtıyo galıba) yıne verıyorum yıne yemıyo tek yedıgı sey mama offff 900 gr mama 4-5 gunde bıtıyo ya yarın dr gıdeyım bakalım bı

ya bu bebeklerin hepsinde mi var benim oğlanda sebze çorbasını içmiyor.adeta ağzını kilitliyo başını sallıyo.sabah sadece kahvaltı akşamda muhallebi verebiliyorum.geri kalan zamanda mama içiyor.unutmadan daha önce elmaya bayılan çocuk meyvede yememeye başladı.canım bizim oğlanda mamayı 5 günde bitiriyo yemeyince mecbur mama veriyorum.zorlamamaya çalışıyorum ama bakalım ne zamana kadar böyle gidecek?

aslıcım çok geçmiş olsun canım ya kıyamam kuzuma yavrukuş ya dayanıklı bu veletler inşallah tez zamanda geçer.
sibelcim rüyoşuma da geçmiş olsun canım bebeler hasta olmasın yaaa.
bende okulda olduğum için korkuyorum domuz gribinden kendim için değil ya oğluma geçerse diye tedirginim allah korusun yaa offffffffff of

Aslıcım canım gecmiş olsun bebelerımız Allaha emanet Allahım koruyo onlarıı Sibel Rüyada sanada gecmiş olsun tam kısa geciş mevsımı hastalıklar cogalıyo Sibell heheheh güldürdünüz kız benı Süheylala Sİbel hakketten hiç yürümeden emekledınmıı :D:D:D buarada hepınıze selamlarr
:umursamaz: kaydirigubbakcemile3 :kedi: naniknanik naniknanik

canım çok geçmiş olsun :Saruboceq:

tesekkürler kizlar ! ama simdi iyiyiz bu seferde babamiz hasta oldu hihihi... Bütün hasta bebelere gecmis olsun , bir arkadasimizin oglu düsmüs galiba cook gecmis olsun insallah birseyi yoktur :))

Okuyabildigim kadariyla ve rüyanin sayesinde rahat okuyabidligim kadariyla yaziyorum :))

merhaba arkadaşlar biz geldik nasılsın? umarım iyisinizdir.ben uzun zamandır giremiyordum.malumunuz bir guner bide karnımdaki resmen savaş veriyorum ama sağlıklıyız çok şükür. sıhhatimiz yerinde şu anda 13-14 haftalık hamileyim ve kızımın kız kardeşi olacağını öğrendik.erken gösterdi buda :) bu arada hiç bulantım falan olmadı hamile olduğumu öğrendiğim andan beri sadace 2 gun mide bulantım oldu.o kadar başka olmadı.kızımda öle olmadığı için enteresan geldi ama her gebelik bir olmuyormuş. :)

kızlar benim kızım henuz dış çıkarmadı .... CADIARZU geç mi çıkarcak ecep???

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl hasta bebişlere çooookkk geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hepsinede

selmam illet

7. ayımızı kutlayan herkese teşekkürler :))

ada da hiç birşey yemiyor ya önceden bayıla bayıla yediği şeyleri şimdi suratıma tükürüyor bu mart bebekleri bizden habersiz görüşüp aralarında anlaşma ypıyorlar heralde hepsi aynı şeyleri yapıyor yahu

selam herkese kızım çok yaramaz okuyorum ama yazamıyorum. ep yanında istiyor beni ben yatıcam oda tepeme tırmanıp durcak. hiç düşünmüyo anam açmı işimi var tuvaletimi gelmiş:) offff offfff birde sabah kahvaltılarında çok kavga ediyoruz kızımla napçam bilmiyorum yaw...

merhaba mart anneleri, umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir,
Masal adında bir kızım var.( bugün dr a gittik, her ay 1 kg falan alıyodu bu ay 500 gr almış sanırım normal 5. ayımız bitti 6 ya girdik, dr hala hiçbişey vermiycen ek gıda gerek yok diyo emiyo sadece 6. ay bitince vericez diyo bende korkuyorum ek gıdalara alışamıycak diye, meyve suyu falanda mı vermiyim dedim yani azar azar verebilsin ama çok gerekli değil dedi, arada elma suyu havuç suyu verdim zaten ama ara ara , bende şaşırdım kaldım napcağımı, sizlerin fikrini alayım dedim, ne dersiniz bu konuda, kuzuları öpün benim için

deryacım nazan kk ya da girmiyor olabilir tam bilmiyorum ama facebookda mevcut kendisi:)

idilcim gece doymadığı için uyuyamıyor olabilirmi?yemesi nasıl.
sipraktin adlı bir şurup var bak deryada kullandı onu bir denese..hem iştahı hem uykusu yerine gelecektir
yao şurup ağır biraz derya mı kullandı bende dün verdim idile kadir tuğcu daha erken dedi ama ben bazen dayanamayınca veriyorum 1 çay kaşığı
canım idilim sen niye uyumuyosun kuzucum benim....

ya bi yeri ağrısa gündüzleride ağlar aslında, hani bi sıkıntısı yokta uyumak mı istemiyor acaba, ya da nazar değen çocuklar korkar ya geceleri ağlar öle bişey mi acaba, meriçte bazen ağlar geceleri gözleri kapalı nazar dularından okurum biraz rahatlar
olabilir valla
kızlarım yakında bayılacam:bbo:
alya bugün gene ek gıda hiç istemedi yaaa:sinifsinif:
hep öğürdü hep kusacak gibi oldu..
bende mecburen milupa sütlü pirinçli 5 meyveli muhallebi..hep böyle verdim..
nereye kadar gidecek bilmiyorum ama çok sağlıksız ya.ağlamak istiyorum inanınkii..
bende bende bende ağlıycammmsenağlamasenağlama

kızl<ar
idilde accayip bir sakız merakı varağzımda sakız görsün yeterki azını açıp yapışıyo yüzüme ver diye deli kız

selam kizlarrrrrrrr
nerelerdesiniz?? gerci bende fazla yokum ama
Meltem, Füsun, Asli, Emel, Sehnaz, Sheyla vs vs vs nerelerdesinizzz??

Bu arada Aysin nerde ?

merhaba mart anneleri, umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir,
Masal adında bir kızım var.( bugün dr a gittik, her ay 1 kg falan alıyodu bu ay 500 gr almış sanırım normal 5. ayımız bitti 6 ya girdik, dr hala hiçbişey vermiycen ek gıda gerek yok diyo emiyo sadece 6. ay bitince vericez diyo bende korkuyorum ek gıdalara alışamıycak diye, meyve suyu falanda mı vermiyim dedim yani azar azar verebilsin ama çok gerekli değil dedi, arada elma suyu havuç suyu verdim zaten ama ara ara , bende şaşırdım kaldım napcağımı, sizlerin fikrini alayım dedim, ne dersiniz bu konuda, kuzuları öpün benim için
merhaba canım kilo alması bu aylardan sonra azalıyor hareket arttığı için yakıyorlar gelişimi normalse kafana takma derim. ve bence sadece tadına baktır meyvelerin falan. sütün varken sütünle besle kuzunu bak biz kızım emmediği için 4. ayda ek gıdalara başladık ama şimdi yine kavga ediyoruz mama yedirirken. bildiklerini okuyorlar yani. ve bence ek gıdaya alışamaz diye bişey yok hatta ilk başta hoşuna bile gider değişik tatlar opuyorumnanaktan

kızl<ar
idilde accayip bir sakız merakı varağzımda sakız görsün yeterki azını açıp yapışıyo yüzüme ver diye deli kız
:roflol: :roflol: :roflol:

günaydın canlar nasılsınız bakalım bugün bebişlerim nasıllar
biz çok şükür iyiyiz burun akıntımız vardı bayadır odasına buğuseptil yaptığımdan beri bişeyi kalmadı gb burnu tıkanık olanlara tavsiye ederim baya işe yaradı bizde

günaydın emda nasılsın ada nasıl adanın iyileştiğine sevindim.ya bende bişey sorucam aranızda mama sandelyesi kullanan varmı?almayı düşünüyorumda.sizce kullanışlımı?ana kucağında yediriyorum.ama bizim oğlanın eli ayağı durmuyo.her defasında üst değiştiriyoruz.hepinizi öptüm

günaydın emda nasılsın ada nasıl adanın iyileştiğine sevindim.ya bende bişey sorucam aranızda mama sandelyesi kullanan varmı?almayı düşünüyorumda.sizce kullanışlımı?ana kucağında yediriyorum.ama bizim oğlanın eli ayağı durmuyo.her defasında üst değiştiriyoruz.hepinizi öptüm

CANIM BEN KULLANIYORUM ÇOKDA MEMNUNUM BIZ MASADA YERKEN ONUDA SANDALYESINE KOYUYORUM MASANIN YANINA GETIRIYORUZ BIZ YERKEN EN AZINDAN 1-2 KASIK YIYOR (ESKIDENM BOYLE DEGILDI 1.5 DOLMAYA DOLMA DEMEZ YERDI SIMDI 2 TATLI KASIGI YESE BAYRAM EDIYORUM :gitme:)

selam kizlarrrrrrrr
nerelerdesiniz?? Gerci bende fazla yokum ama
meltem, füsun, asli, emel, sehnaz, sheyla vs vs vs nerelerdesinizzz??

Bu arada aysin nerde ?

burdayım sen nerdesın yaaaaaaaaaaaa suheyla maıl adresı almadın mı sen ozledım hemso senı yaaaaaaa

Selam millet bu KK sayfaları iki saatte açılıyor dolayısıyla pek bakmaya fırsatım olmuyor.. Oğlan uyanana kadar sadece face e bakabiliyorum buraya vakit kalmıyor... İnşallah iyisinizdir hepiniz...
Kankamda gelmiş hoşgelmiş özledim canımmmm.

Back