• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmis olsun aslimm insallah hic bisi olmaz ... kendine bukadar laf söyleme canimmm:))
Kizlar rüya persembe gününden beri cook feci öksürüyor ... doktoru aradim vick ve surup almistim ... surup verdim iyice dahada azdi sanki bende vermeyi kestim... vicki sakin sürme kokusu cok agir oldugundan nefes almasini zorlastirir deid bende yapmadim.. pekmez - kremler gögsüne felan masaj - öksürürken ters cevirip sirtina vurmalar HIC BIRSY ISE YARAMIYOR offff cok canim skiliyor bu ise coook.. bende hastayim halen...

gecmis olsun diyen arkadaslar COK SAGOLUN KIZLAR ... aklim hep buralarda sizde olmasanizz:))
Öptüm hepinizi
kadir tuğcu da verebilirsindiyor ballı limonlu su her öksürdüğünde bikaç çay kasığı aşıraıya gitmemek kaydıyla

selam herkese,evi taşıdım giremedim uzun zamandır.herkes iyidir umarım.benim kız hala emeklemiyo ya.deli olcam hatta yan gelip yatıyo arada canı isterse dönüyo

selam herkese,evi taşıdım giremedim uzun zamandır.herkes iyidir umarım.benim kız hala emeklemiyo ya.deli olcam hatta yan gelip yatıyo arada canı isterse dönüyo

gine yoksun msnde hihihi... canim dur kendi istedigi zaman yapar belkide hic emeklemeden yürümeye calisir ??
ben mesela hic yürümeden emeklemisim...

Deryacimmm tamam canim deniycemm o balli limonlu su ... insallah ise yarar

aslı sana inanamıyorum şok oldum okurken.içim gitti .Allahtan gözünü falan açmamış Ada çok daha kötü şeyler olabilirdi.çok geçmiş olsun.biraz daha dikkat etmemiz lazım bu bebelere.bizde bayramda kolunu çıkarmıştık ya .off of hala üzülüyorum :çok üzgünüm:

e sibelcim sen yazmışsın hiç yürümeden emeklemişim diye :roflol: ya kızlar öazledim sizi ya siboşum özelliklede seni :)neysem ben kaçar.:1hug:

aynen bende seni canumm amme dedigim gibi msnde yoksunn hihihi..
yok yürümeden emeklemedim emeklemeden yürüdüm karistirdin.. bu arada 2010 mart anneleri öldümmm bittim gülmekten..

Neyse kizlar bende kacar IYI GECELER hepinizeee

aynen bende seni canumm amme dedigim gibi msnde yoksunn hihihi..
yok yürümeden emeklemedim emeklemeden yürüdüm karistirdin.. bu arada 2010 mart anneleri öldümmm bittim gülmekten..

Neyse kizlar bende kacar IYI GECELER hepinizeee
canım sen yanlış yazmışsın az önce bende onu diyorum iki saattir.hay Allah iyiliğini versin.muckkkkkkkkkkkkk.iyi geceler.

aslıcım çok geçmiş olsun canım ya kıyamam kuzuma yavrukuş ya dayanıklı bu veletler inşallah tez zamanda geçer.
sibelcim rüyoşuma da geçmiş olsun canım bebeler hasta olmasın yaaa.
bende okulda olduğum için korkuyorum domuz gribinden kendim için değil ya oğluma geçerse diye tedirginim allah korusun yaa offffffffff of

günaydın bayanlar benim oğlanda dün düz duvara tırmanayım derken (aklında perdeyi çekmek vardı sen küt kafa üstü yere düş)ay yüreğim ağzıma geldi herkese çokk çokk geçmiş olsun.sakınan göze çöp batarmış yaaa o misali.herkese iyi pazarlar sağlıklı bi gün diliyorum..

ozan nasılmış bugün annesi iyiler mi?bizde kahvaltı yaptık baba oğul tekrar yattılar.bende şöyle bi bakınıyım dedim.kahvaltı halen masa da iş beni beklerrr.dün misafır vardı.ortalık almış başını gidiyorrr.

herkese merhaba iyi hafta sonları, kahvaltı yaptık meriç bey babasıyla sarıldı uyuyorlar, bende çay içiyorum bi bakayım dedim kimler var diye... umarım hepiniz iyisinizddir. :))

bu arada meriçin dün kontrolü vardı, çok şükür hiç bi sorun yok, 72 cm olmuş boyu, 9 330 da kilosu

ayyy ne uzun kaldım bursada bu sefer bana da fenalık geldi..amadefnemin kınasını dişbuğdayını hepsini yaptık geldim....

geçmişi okusamdiyorumçok uzunmudur bibakayım....kaydirigubbakcemile4

selam kızlar...

aslım geçmiş olsun... ahu hoş geldin...

hasta bebelerimin hepsi hemen iyileşir inşallah...

kızlar d. gribi aşısı yaptırıcakmısınuız bebelere .. ben düşünmüyorum...

kızım emeklemiyo... dişi d yok... baba diyo sıpa sadeceç...akannehir

Aslıcım canım gecmiş olsun bebelerımız Allaha emanet Allahım koruyo onlarıı Sibel Rüyada sanada gecmiş olsun tam kısa geciş mevsımı hastalıklar cogalıyo Sibell heheheh güldürdünüz kız benı Süheylala Sıbel hakketten hiç yürümeden emekledınmıı :D:D:D buarada hepınıze selamlarr

Aslıcım geçmiş olsun canım. İçim cızz etti vallahi.Kıyamam muzip kuzuma ben..
Özgecim sanada geçmiş olsun canım..İnşallah bu sefer geçer..Bu arada 7.ayınızda hayırlı olsun..
saol tatlım opuyorumnanaktan

cok gecmis olsun aslimm insallah hic bisi olmaz ... kendine bukadar laf söyleme canimmm:))
Kizlar rüya persembe gününden beri cook feci öksürüyor ... doktoru aradim vick ve surup almistim ... surup verdim iyice dahada azdi sanki bende vermeyi kestim... vicki sakin sürme kokusu cok agir oldugundan nefes almasini zorlastirir deid bende yapmadim.. pekmez - kremler gögsüne felan masaj - öksürürken ters cevirip sirtina vurmalar HIC BIRSY ISE YARAMIYOR offff cok canim skiliyor bu ise coook.. bende hastayim halen...

gecmis olsun diyen arkadaslar COK SAGOLUN KIZLAR ... aklim hep buralarda sizde olmasanizz:))
Öptüm hepinizi
canım çok geçmiş olsun :Saruboceq:

günaydın bayanlar benim oğlanda dün düz duvara tırmanayım derken (aklında perdeyi çekmek vardı sen küt kafa üstü yere düş)ay yüreğim ağzıma geldi herkese çokk çokk geçmiş olsun.sakınan göze çöp batarmış yaaa o misali.herkese iyi pazarlar sağlıklı bi gün diliyorum..
sizede geçmiş olsun canım ya çok yaramaz bunlar

bu arada meriçin dün kontrolü vardı, çok şükür hiç bi sorun yok, 72 cm olmuş boyu, 9 330 da kilosu
sevindim canım maaşallah meriçimize

ayyy ne uzun kaldım bursada bu sefer bana da fenalık geldi..amadefnemin kınasını dişbuğdayını hepsini yaptık geldim....

geçmişi okusamdiyorumçok uzunmudur bibakayım....kaydirigubbakcemile4
hoşgeldiin a.s.

Back