2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaçaklar nerdesınız bakalım benım oglum gittikce huysuzlnıyo eskı usul salıncak kurdum onda uyuyodu 3 gundur ondanda bıktı kucak istiyo yıne ne zormus evlat büyütmek ama cok güzel

nasılsınız annısler. meleklerımız nasıllar.. gecmısı okuyamıyorum cok bırıkmıstır.. herkes ıyıdır umarım.. neler ogrendık bakalım bebısler ıcın..Esma kız sabah gelınce bı ozetleyıver :)

oooooooo esmacım iyi tatiller şimdiden.Bizde salı sabahı gidiyoruz işallah sorunsuz gider geliriz.
TAtile ve yolculuga cikanlara : hayirli yolculuklar - iyi tatiler bol eglenceler:)

bebişleriniz için hangi, güneş kremi kullanıyorsunuz?
Ben garnier kullaniyorum bebeler - cocuklar icin olani:)

Nasilsiniz kizlarr?

Boş kimsesiz geceleri bile güzel oluyo be topiğimizin...
Bugün kızımla gezdik alışverişe,işyerine gittik pek seviyo gezmeyi ne acıkıyo ne altmı değştrn dio maşallah.Bugün hiç ek bişey veremedim sadece emdi üzüldüm caba doydumu die...
Kızlar bizim verem aşımızın yeri iltihaplı gbi oldu,sanki sıksam sivilce gbi uvu çıkacak gbi,bembeyaz içi normal mi acaba kafama çok takıldı,yarın dr a götürcem bakalım...
Hepinisee ii geceler kızlar,yarın yne tatile çıkıciiz kızımla,bu seferde görümcemle.. 1 hafta daha yokuz

herkese günaydınnn bacılarrrr nasılsınız bakemmmmmm
ben niveanın güneş kremini kullanıyorum oğluşuma

Günaydınnnnnn herkeseeeeeee bizim verem yerimizde iltihaplı bir sivilce gibi oldu.O patlayıp kabuk bağlıycak sorun yok...
İyi tatiller şimdiden

Ben de nivea aldım onu kullanıcam...

aynen canım benim de geçende kayınvalidem alyayı yıkıyordu pat pat vurdu peşi erkek bunun dedi..
peşi mi dedim:1shok::1shok:
Allah isteyene versin dedim..ben düşünmüyorumşakkıdı

bebişleriniz için hangi, güneş kremi kullanıyorsunuz?

bende henüz bir şey kullanmıyorum ama bizim doktorda sebamed demişti

günaydddııınnnnn
alyanın iğneleri dün itibariyle bitti bu gece yine çiş nöbetimiz olacak.
Allahın izni ile bunuda bi atlatırsak değmeyin keyfimize.
dün hiç geçmiş birikmemiş herkes iyi umarım.
dilek ne yaptı acaba,girmemiş canı sıkkındı da ondan mı girmediki?
dün akşam eve geldik sonra yürüyüşümüzü yaptık bizde.
kızlar şimdi tartıldım 69um:lepi:
78 ile başlamıştım inanın inanılmaz seviniyorum..Allahım 57lere düştüğüm günleride göstersin inşallah:Saruboceq:

anaaa benim oğlanın peşi kız oluyo yani doğurmak için sabırsızlanıyoooruuummmdelikafadulden delikafadulden

günaydın anneler
kızlar bu sfer de benim canım sıkkın.ela gece ateşlendi. yıkadık, ıslak tülbent koyduk soyduk düşürdük. ama öksürük, hapşuruk, salya sümük karıştı. şu anda bitkin öyle oynuyo. bu konuda kesinlikle ilaç kullanmak istgemiyorum. benim içtiğim şey sütle geçermi onu merak ediyorum. daha önce de dediğim zencefilli sıcak su. hiç sevmiyorum ama elaya iyi gelecekse içicem....

Ayşincim çok geçmiş olsun yaaaa offf hasta olmasın bunlar nolur
Kimisi sütten geçer kimisi geçmez diyo bende hangisine inanıcağımı şaşırdım

ayşin canım geçmiş olsun çok.
bence sütten geçer.c vit al sen kendin.
onada fizyolojik serum sıkarak rahatlattırmaya çalış.en azında nefes alıp verebilsin.
çok üzüldüm canım ya.
koltuk altlarına eklem yerlerine ıslak pamuk koy.ateşi hala varsa eğer

Füsun Meltem Esma ıyı tatıller.. bol bol dınlenın.. gercı bebeklerle dınlenmek cok zor..

Ayşinim gecmıs olsun. Hasta oldukları zaman bısey yapamamak cok kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…