TAtile ve yolculuga cikanlara : hayirli yolculuklar - iyi tatiler bol eglenceler:)oooooooo esmacım iyi tatiller şimdiden.Bizde salı sabahı gidiyoruz işallah sorunsuz gider geliriz.
Ben garnier kullaniyorum bebeler - cocuklar icin olani:)bebişleriniz için hangi, güneş kremi kullanıyorsunuz?
Boş kimsesiz geceleri bile güzel oluyo be topiğimizin...
Bugün kızımla gezdik alışverişe,işyerine gittik pek seviyo gezmeyi ne acıkıyo ne altmı değştrn dio maşallah.Bugün hiç ek bişey veremedim sadece emdi üzüldüm caba doydumu die...
Kızlar bizim verem aşımızın yeri iltihaplı gbi oldu,sanki sıksam sivilce gbi uvu çıkacak gbi,bembeyaz içi normal mi acaba kafama çok takıldı,yarın dr a götürcem bakalım...
Hepinisee ii geceler kızlar,yarın yne tatile çıkıciiz kızımla,bu seferde görümcemle.. 1 hafta daha yokuz
aynen canım benim de geçende kayınvalidem alyayı yıkıyordu pat pat vurdu peşi erkek bunun dedi..ya burda batıl bir inanç var eğer bebeğin poposunda morluk olursa sonraki bebek diğer cinsiyetten olurmuş kızsa erkek erkekse kız gibilerinden yalnış hatırlamıyorsam tam terside olabilir kıza kız erkeğe erkekdelikafadulden
bebişleriniz için hangi, güneş kremi kullanıyorsunuz?
günaydın anneler
kızlar bu sfer de benim canım sıkkın.ela gece ateşlendi. yıkadık, ıslak tülbent koyduk soyduk düşürdük. ama öksürük, hapşuruk, salya sümük karıştı. şu anda bitkin öyle oynuyo. bu konuda kesinlikle ilaç kullanmak istgemiyorum. benim içtiğim şey sütle geçermi onu merak ediyorum. daha önce de dediğim zencefilli sıcak su. hiç sevmiyorum ama elaya iyi gelecekse içicem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?